shimi&jambandi
-
arthur morgan
اها مرسی لطف کردی@سمیه-صادقلو خواهش اگر بازهم چیزی بود بگید راستی میتونید اگر که توی طول سال خلاصه نویسی و اینا کردید با اونا مرور کنید و بعد برید روی تیپ تست و اینا
-
@سمیه-صادقلو خواهش اگر بازهم چیزی بود بگید راستی میتونید اگر که توی طول سال خلاصه نویسی و اینا کردید با اونا مرور کنید و بعد برید روی تیپ تست و اینا
arthur morgan
خلاصه نویسی نکته برداری کردم کامل هم خوندم امااااا کتب و میزارم جلوم از روش بخوونم اعصابم خورد میشه:// -
arthur morgan
خلاصه نویسی نکته برداری کردم کامل هم خوندم امااااا کتب و میزارم جلوم از روش بخوونم اعصابم خورد میشه://@سمیه-صادقلو خب چرا دوباره کاری میکنید؟همون را که خوندید برید روی تست دیگه
-
@سمیه-صادقلو خب چرا دوباره کاری میکنید؟همون را که خوندید برید روی تست دیگه
arthur morgan
یااددم رفته اااخه :) -
arthur morgan
یااددم رفته اااخه :)@سمیه-صادقلو خب این معلومه خوب خلاصه نخودید تازه یادتون رفته باشه سعی کنید با تست زدن به یاد بیارید دوباره کاری نکنید
-
@سمیه-صادقلو خب این معلومه خوب خلاصه نخودید تازه یادتون رفته باشه سعی کنید با تست زدن به یاد بیارید دوباره کاری نکنید
arthur morgan
خوب خوندم خیلی وقته خوندم :) -
arthur morgan
خوب خوندم خیلی وقته خوندم :)@سمیه-صادقلو خب با تست محک بزنید شاید یکجا باید بیشتر دقت میکردید یا باید کد گذاری کنید یا...
باید خودتون ببینید کجا لازمه اوکی کنید -
سلام به همگی
کسی ی همایش خوب برا جمع بندی شیمی سراغ داره ؟
به جز پویان نظر من تدریس پویان نظر و دوست ندارم (البته نکه بد باشنا من راحت نیستم با روششون )
از هر موسسه ای باشه فرق نمیکنه :)ممنون@سمیه-صادقلو سلام برای کلاسینو قراره همین روزا برگزار بشه اگه مایل بودین سر بزنین به پیجشون.برای استاد مصلایی پدر و پسر هستش که بنده به شخصه پسرو میپسندم😶😂
-
@سمیه-صادقلو سلام برای کلاسینو قراره همین روزا برگزار بشه اگه مایل بودین سر بزنین به پیجشون.برای استاد مصلایی پدر و پسر هستش که بنده به شخصه پسرو میپسندم😶😂
@Mr-Wick
ممنون :) -
arthur morgan
خلاصه نویسی نکته برداری کردم کامل هم خوندم امااااا کتب و میزارم جلوم از روش بخوونم اعصابم خورد میشه://@سمیه-صادقلو ما هم برا مرور همینیم حالمون خراب میشه مخصوصا شیمی و عربی
-
@سمیه-صادقلو ما هم برا مرور همینیم حالمون خراب میشه مخصوصا شیمی و عربی
dani danii
خب متن کتاب و چیزای حفظی طور چجوری میخونید اعصابتون خورد نشه؟ -
arthur morgan
نمیشناسم ک:/@سمیه-صادقلو بشین همایش طلایی ببین پویان نظر نیست خیلی خوبه
-
@سمیه-صادقلو
جزوه جمع بندی کلی رو حوصلتون می کشه بخونین؟ -
@سمیه-صادقلو بشین همایش طلایی ببین پویان نظر نیست خیلی خوبه
dani danii
چند ساعته ؟ -
@حامد-صباحی
جزوه خلاصه حاشیه نوسی همرو خودم انجام دادم منتها میزارم جلوم سردرد میشم:/ -
سلام به همگی
کسی ی همایش خوب برا جمع بندی شیمی سراغ داره ؟
به جز پویان نظر من تدریس پویان نظر و دوست ندارم (البته نکه بد باشنا من راحت نیستم با روششون )
از هر موسسه ای باشه فرق نمیکنه :)ممنون@سمیه-صادقلو
خلاصه های موج ازمون رو بخون
چند تا هم ازمون جامع بزن...کنکور سراسری یا ازمایشی فرقی نمیکنه
خیلی بهتر و سریعتر از همایشه -
@سمیه-صادقلو
خلاصه های موج ازمون رو بخون
چند تا هم ازمون جامع بزن...کنکور سراسری یا ازمایشی فرقی نمیکنه
خیلی بهتر و سریعتر از همایشهعلیرضا تمدنی
ازمون فکر خوبیه ممنون
حوصله جزوه و فیلم راستش ندارم اصن
نکاتی ک خودم نوشتمو هم نمیتونم بخونم -
علیرضا تمدنی