دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
زیست گیاهی یازدهم
-
سلام
این سوال 62 قسمت د چرا غلط میشه
خیلی درست به نظر میرسه.
کسی اگر میدونه میشه بگه -
Anahita Heshmatzadeh چون گفته ممکن نیست در حالی که جمله درسته.....
-
Anahita Heshmatzadeh گرده نارس در حلقه سوم گل کامل تشکیل میشه.حالا شما کدو نر رو در نظر بگیرید که ناکامل هست، اون داخلی ترین حلقهاش میشه قسمت نرینه یعنی پرچم که اینجوری غلط میشه دیگه چون اینجوری گرده نارس در داخلی ترین حلقه ایجاد میشه
-
Matin Mousavi 1 به حلقه سوم نگا نکردم
ولی ی چی خب پس خود جمله غلطه اینم گفته ممکن نیست باید درست باشه دیگه نه؟؟ -
Mahan Xodayi 2
پس جمله هیچ مشکلی نداره چون سوال گفته ممکن نیست غلط میشه -
Mahan Xodayi 2 اینجوری سردرگم میشیم. اون ممکن نیست غلطه چون این جمله ممکن است
-
Anahita Heshmatzadeh بله اونو بکنید ممکن است جمله درسته. ولی مثلا در یک تستی اگه قطعا بگه اونوقت غلط میشه
-
Matin Mousavi 1 نه ببین طبق نکاتی که گفتی جمله غلطه ممکن نیست و چون سوال گفته ممکن نیست پس درست گفته....یبار بخون تپیمتو...
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mahan Xodayi 2 on آخرین ویرایش توسط Matin Mousavi 1 انجام شده
Mahan Xodayi 2 ببین طبق توضیحی که دادم، ممکن است که سلول هایی موجب تشکیل گرده نارس در داخلی ترین حلقه گل بشن مثل کدو نر که گرده نارس در داخلی ترین حلقه گل تشکیل میشه. پس اون ممکن نیست جمله رو غلط میکنه
-
Matin Mousavi 1 اها اوکیه من منظورتو بد فهمیدمفک کردم میگی جمله غلطه با مممن نیست غلط تر میشه
-
Anahita Heshmatzadeh بله درسته
-
Mahan Xodayi 2 اوکی