-
سلام . امیدوارم که تمام دوستان تجربی بهترین رتبه هارو کسب کنن و نتیجه تلاششون رو ببینن .
یه سوال داشتم . اقای موقاری در کلیپ های ابتدایی سال دهم فصل دوم گفتن که باکتری های داخل کور روده ویتامین K و B12 تولید میکنن ولی در بیشتر بدانید کتاب نوشته ویتامین K و فولیک اسید که میشه همون ب 9 . خب الان کدومشون درسته ؟ -
-
-
-
من توی جزوه نوشتم : گلوکز و اغلب آمینواسیدها ⬅ ورود به پرز ⬅ برخلاف شیب غلظت ⬅ انتقال فعال ⬅ انرژی (ATP) مصرف نمیشه بلکه از انرژی شیب غلظت استفاده میشه .
خب این که کلا اشتباه شد . الان چیزایی که نوشتم همدیگرو نقض میکنن 😕 یجا نوشتم برخلاف شیب غلظت بعد نوشتم با شیب غلظت سدیم 😕 اخه این رو استاد موقاری توی کلیپ کشیدن روی تخته بخاطر همین من شک کردم و گفتم بپرسم -
-
-
-
سلام
جمله ی (فقط تک یاخته ای ها از سطح بدن خود به تبادل مواد می پردارند)
غلط هستش؟؟ چون فکر کنم کرم کدو که پریاخته ای هستش هم از سطح بدنش تبادل می کنه.
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@تجربیا -
-
-
سلام دوستان
قبلا یه سوالی پرسیده بودم
که نتیجه گیریش این شد فقط انسولین روی تنظیم ورود گلوکز به کبد نقش دارهالان یه جمله دارم میخونم میگه هورمون هایی از جمله انسولین گلوکاگون اپی نفرین نوراپی نفرین و کورتیزول
یاخته هدفشون کبدهخب من الان متوجه نیشم اینام تو تنظیم ورود گلوکز به کبد نقش دارن یا نه؟ اگه نه پس چیکار روی کبد میکنن
-
با سلام. کشی از دوستان یک جزوه خوب جانوری با تمام نکات رو داره بفرسته🙏
@دوازدهم -
-
به نام خدا.درود. تواین تاپیک هر کی یه گزاره از زیست بیاره که روش باهم بحث کنیم. فقط یه خواهش تا زمانی که تکلیف اون گزاره معلوم نشد، جمله بعدی رو نیارید ممنون🙏🙏.
گزاره ) تعداد گیرنده های تماس در بخش های مختلف پوست بدن گوناگون هست. مثلا نوک انگشتان و لب ها، تعداد بیشتری دارند. درست یا غلط ؟؟ تحلیل و توضیح و بحث
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-همخوانی @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @زیست تجربی تجربیا
-
سلام بچه ها وقتتون بخیر ، ما ساختار اوره رو سال دوازدهم خوندیم و میدونیم قطببه و با چربی مشکل داره ، پس بنظرتون چرا استاد موقاری گفت که اوره هم مثل اکسیزن و کربن دی اکسید میتونه از طریق انتشار ساده از غشا عبور کنه ؟
چون با غشا مشکل داره خب باید از طریق انتشار تسهیل شده و از طریق پروتئین ها جابجا بشه . -
سلام
جواب این تست
گ ۳ میشه؟؟
۲۰۲۲۰۶۲۸_۱۷۳۱۴۱.jpg
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم -
حل شده تست
-
Mr. Wick
چرا سوالو نمیفهمم
️
-
Ali Valicheki اره ولی فککنم مثلا به جمعی از انگل ها اینجا گفته یاخته های