IMG_۲۰۲۴۱۰۳۱_۱۵۵۰۲۰.jpg
سلام وقت بخیر
این قسمت که جلوی پاسخ انتگرالا اضافه کردم درست نیست ؟
بعد مشکلی ندارع که انتگرال اولی مشتق پشت پرانتزش ضریب ۴ رو نداره؟
باتوجه به :
u'×u^n dx
@فارغ-التحصیلان-آلاء
ari_14 Akito و....
@دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی ( البته نمیدونم ریاضی یک شما چطوره ولی تگ میکنم )
من فردا امتحان حسابان دارم از 2 فصل اول ..بلد نیستم چطوری حسابانو بخونم ..نشستم دارم فیلم های استاد صادق ثباتی رو میبینم ولی حس میکنم ناکافیه به نظرتون بعد از اتمام ویدیو ها برم جزوه دبیر خودمون و استاد ثباتی رو بخونم برم تستت های خیلی سبز رو بزنم یا بعد از فیلم ها برم مستقیم سر تستا؟یا روش بهتری دارید بهم بگید وای هرچه سریع تر بهتر 8 صبحح امتحانمه
معادله مثلثاتی
-
دوستان بی زحمت جواب های عمومی این رو میگید؟
tg2x+cotx=1
-
کسی هست حل کرده باشه ؟ ممنون میشم جوابتون رو بفرستید
-
:))))
-
منشن کن بچه ها تاپیکتو ببینن
@دانش-آموزان-آلاء
@ریاضیا -
Taha Yousefzadeh
سلام مطمعنید درسته سوال؟
به نظر میاد جواب حقیقی نداره اصلا.... -
Mr Mazrai 0 من خودم واقعاً نمیدونم که سوال درست هست یا نه ، یکی تو سر جلسه امتحان نهایی ازم پرسید ، منم هرچی فکر کردم حل نشد؛ اما جواب حقیقی که داره چون نمودارش رو رسم کردم تو نرم افزار و جواب داشت.
-
سلام به این معادله میرسه حل کردنش ( اگر سوالو طراح از قبل مثل احمقا خودش عبارت رو تولید نکرده باشه) اگر اینطوری نباشه باید کاردانو بزنه تا به جواب برسه که کار منطقی برای امتحان نیست
-
Taha Yousefzadeh ادامه اش دیگه اسونه فقط باید روابط دوپی رو نوشت
-
Man Naffass در معادله مثلثاتی گفته است:
Taha Yousefzadeh ادامه اش دیگه اسونه فقط باید روابط دوپی رو نوشت
سلام راهت اشتباهه، وسطاش سوتی دادی ، جوابا هم چک کنیم غلط در میان
-
Mr Unknown XD کجا اشتباهه؟؟
-
tg2x رو اشتباه نوشتید صورتشو
-
Man Naffass در معادله مثلثاتی گفته است:
Mr Unknown XD کجا اشتباهه؟؟
همونی که بالایی گفت اشکال راهتون بود وسطاش هم جدا از اون اشتباه کوچولو داشت، معادله که نوشتم معادل با جواب همین سوال بود اما گفتم برای حلش نیاز به کاردانو هست با کاردانو ریشه رو پیدا میکنی که عدد روونی نمیشه
-
Taha Yousefzadeh وای چه سوتی توجه نکردم دو رو کجا گذاشتم️️