تمام
-
Matin Mousavi 1
تقلب تقلب تقلب
ولش واسم مهم نیست دیگه اونی که تقلب میکنه باید بفهمه داره سر خودشو شیره میماله
میگن که انسان تنها موجودیه که خودشو گول میزنه
ببینیم چی میشه دیگه یه سیب تا بیاد زمین ۷ دور میچرخهGharibe Gomnam سر خودش که چه عرض کنم ولی سر بقیه که گِل میماله.
یکی مثل رستگار رحمانی رو میان دوبار ازش کنکور میگیرن به جرم تقلب نکرده ولی کسایی که راست راست راه میرن و برا خودشون تقلب میکنن رو....
-
Gharibe Gomnam سر خودش که چه عرض کنم ولی سر بقیه که گِل میماله.
یکی مثل رستگار رحمانی رو میان دوبار ازش کنکور میگیرن به جرم تقلب نکرده ولی کسایی که راست راست راه میرن و برا خودشون تقلب میکنن رو....
Matin Mousavi 1
توکل به خدا
تاوانشو میدن -
Matin Mousavi 1
تقلب تقلب تقلب
ولش واسم مهم نیست دیگه اونی که تقلب میکنه باید بفهمه داره سر خودشو شیره میماله
میگن که انسان تنها موجودیه که خودشو گول میزنه
ببینیم چی میشه دیگه یه سیب تا بیاد زمین ۷ دور میچرخهGharibe Gomnam "زمانی میرسد که انسان از گول زدن خودش هم خسته میشود "
صادق هدایت . -
Gharibe Gomnam سر خودش که چه عرض کنم ولی سر بقیه که گِل میماله.
Matin Mousavi 1
رستگار رحمانی کیه!؟
بعد کنکور دو سه بار اسمشو شنیدم! -
Matin Mousavi 1
رستگار رحمانی کیه!؟
بعد کنکور دو سه بار اسمشو شنیدم!Mahan Xodayi 2 پسری کورد از روستایی در جوانرود کرمانشاه. رتبه دو رقمی کنکور ریاضی سال ۸۷ و بعد نتونست بره دانشگاه و رفت سربازی تا بهمن ماه سال ۸۸ و بعد که از سربازی اومد پس نشست برا تجربی خوند و تیر ۸۹ کنکور تجربی و زبان و هنر رو با هم داد و شد رتبه ۱ تجربی و ۱ زبان و دو رقمی هنر و بعد چون کورد بود و اهل روستا گفتن که تقلب کردی و باید دوباره کنکور بدی حالا فکر کن بعد از کنکور تا اعلام نتایج هیچی نخوندی و یه دفعه اینجور چیزی بهت بگن و بعد رفته بود تهران و در یک سالن با چند تا مراقب خودش تنها دوباره کنکور داده بود و این بار درسایی رو که بار اول صد نزده بود رو هم صد زده بود.
-
Mahan Xodayi 2 پسری کورد از روستایی در جوانرود کرمانشاه. رتبه دو رقمی کنکور ریاضی سال ۸۷ و بعد نتونست بره دانشگاه و رفت سربازی تا بهمن ماه سال ۸۸ و بعد که از سربازی اومد پس نشست برا تجربی خوند و تیر ۸۹ کنکور تجربی و زبان و هنر رو با هم داد و شد رتبه ۱ تجربی و ۱ زبان و دو رقمی هنر و بعد چون کورد بود و اهل روستا گفتن که تقلب کردی و باید دوباره کنکور بدی حالا فکر کن بعد از کنکور تا اعلام نتایج هیچی نخوندی و یه دفعه اینجور چیزی بهت بگن و بعد رفته بود تهران و در یک سالن با چند تا مراقب خودش تنها دوباره کنکور داده بود و این بار درسایی رو که بار اول صد نزده بود رو هم صد زده بود.
Matin Mousavi 1 واوو
️
همچین ادمی نباید گمنام میموند..تحسین برانگیزه -
Matin Mousavi 1 واوو
️
همچین ادمی نباید گمنام میموند..تحسین برانگیزهMahan Xodayi 2 گمنام نیست که
-
Matin Mousavi 1 واوو
️
همچین ادمی نباید گمنام میموند..تحسین برانگیزهMahan Xodayi 2 نابغهاس
از اینا کم نداریم ما ولی افسوس..
-
Mahan Xodayi 2 گمنام نیست که
Matin Mousavi 1 زیادم شناخته شده نیست.....
-
Mahan Xodayi 2 نابغهاس
از اینا کم نداریم ما ولی افسوس..
Matin Mousavi 1 واقعا افسوس
-
Matin Mousavi 1 زیادم شناخته شده نیست.....
Mahan Xodayi 2 اتفاقا خیلیا میشناسنش حتی کسایی که اصلا تو این بحثا نیستن هم ایشون رو میشناسن. اون سالها خیلی سروصدا به پا کرد.
-
Mahan Xodayi 2 اتفاقا خیلیا میشناسنش حتی کسایی که اصلا تو این بحثا نیستن هم ایشون رو میشناسن. اون سالها خیلی سروصدا به پا کرد.
Matin Mousavi 1 حتی تو برنامه احسان علیخانی هم دعوت شد اون موقع و خودش هم توضیح داد در مورد این اتفاقات
-
Matin Mousavi 1 واقعا افسوس
Mahan Xodayi 2 بعد وضع زندگیشون هم اصلا خوب نبوده. ۱۱ تا برادر هستن و پدرشون هم وضع مالی خوبی نداشته که بتونه کلاس بره و مشاوز بگیره و از این چیزا.
اتاق هم نداشته که توش درس بخونه و تو یه امباری ۲×۳ درس میخونده.
گفت که هیچ راهی به جز درس خوندن برای نجات خودم و زندگیم نمیشناختم و مجبور بودم
-
Matin Mousavi 1 بحثم دقیقا همینه خیلیااین باید میشدهمه
الان ی اقازاده که بزرگترین افتخارش اینه شلوار گل گلی تو هاوایی پوشیده همه میشناسن....این ادم باید تندیس میشدن -
Mahan Xodayi 2 بعد وضع زندگیشون هم اصلا خوب نبوده. ۱۱ تا برادر هستن و پدرشون هم وضع مالی خوبی نداشته که بتونه کلاس بره و مشاوز بگیره و از این چیزا.
اتاق هم نداشته که توش درس بخونه و تو یه امباری ۲×۳ درس میخونده.
گفت که هیچ راهی به جز درس خوندن برای نجات خودم و زندگیم نمیشناختم و مجبور بودم
-
Matin Mousavi 1 بحثم دقیقا همینه خیلیااین باید میشدهمه
الان ی اقازاده که بزرگترین افتخارش اینه شلوار گل گلی تو هاوایی پوشیده همه میشناسن....این ادم باید تندیس میشدنMahan Xodayi 2 بله از اون لحاظ که بله متاسفانه اینجا اینجوریه دیگه
-
@حمید-صباحی من گیج شدم به خدا
دیشب یگف تو این چند سال امسال امنیت ازمون فوق العاده ترین بود...این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!