تمام
-
Mahan Xodayi 2 پسری کورد از روستایی در جوانرود کرمانشاه. رتبه دو رقمی کنکور ریاضی سال ۸۷ و بعد نتونست بره دانشگاه و رفت سربازی تا بهمن ماه سال ۸۸ و بعد که از سربازی اومد پس نشست برا تجربی خوند و تیر ۸۹ کنکور تجربی و زبان و هنر رو با هم داد و شد رتبه ۱ تجربی و ۱ زبان و دو رقمی هنر و بعد چون کورد بود و اهل روستا گفتن که تقلب کردی و باید دوباره کنکور بدی حالا فکر کن بعد از کنکور تا اعلام نتایج هیچی نخوندی و یه دفعه اینجور چیزی بهت بگن و بعد رفته بود تهران و در یک سالن با چند تا مراقب خودش تنها دوباره کنکور داده بود و این بار درسایی رو که بار اول صد نزده بود رو هم صد زده بود.
Matin Mousavi 1 واوو
️
همچین ادمی نباید گمنام میموند..تحسین برانگیزه -
Matin Mousavi 1 واوو
️
همچین ادمی نباید گمنام میموند..تحسین برانگیزهMahan Xodayi 2 گمنام نیست که
-
Matin Mousavi 1 واوو
️
همچین ادمی نباید گمنام میموند..تحسین برانگیزهMahan Xodayi 2 نابغهاس
از اینا کم نداریم ما ولی افسوس..
-
Mahan Xodayi 2 گمنام نیست که
Matin Mousavi 1 زیادم شناخته شده نیست.....
-
Mahan Xodayi 2 نابغهاس
از اینا کم نداریم ما ولی افسوس..
Matin Mousavi 1 واقعا افسوس
-
Matin Mousavi 1 زیادم شناخته شده نیست.....
Mahan Xodayi 2 اتفاقا خیلیا میشناسنش حتی کسایی که اصلا تو این بحثا نیستن هم ایشون رو میشناسن. اون سالها خیلی سروصدا به پا کرد.
-
Mahan Xodayi 2 اتفاقا خیلیا میشناسنش حتی کسایی که اصلا تو این بحثا نیستن هم ایشون رو میشناسن. اون سالها خیلی سروصدا به پا کرد.
Matin Mousavi 1 حتی تو برنامه احسان علیخانی هم دعوت شد اون موقع و خودش هم توضیح داد در مورد این اتفاقات
-
Matin Mousavi 1 واقعا افسوس
Mahan Xodayi 2 بعد وضع زندگیشون هم اصلا خوب نبوده. ۱۱ تا برادر هستن و پدرشون هم وضع مالی خوبی نداشته که بتونه کلاس بره و مشاوز بگیره و از این چیزا.
اتاق هم نداشته که توش درس بخونه و تو یه امباری ۲×۳ درس میخونده.
گفت که هیچ راهی به جز درس خوندن برای نجات خودم و زندگیم نمیشناختم و مجبور بودم
-
Matin Mousavi 1 بحثم دقیقا همینه خیلیااین باید میشدهمه
الان ی اقازاده که بزرگترین افتخارش اینه شلوار گل گلی تو هاوایی پوشیده همه میشناسن....این ادم باید تندیس میشدن -
Mahan Xodayi 2 بعد وضع زندگیشون هم اصلا خوب نبوده. ۱۱ تا برادر هستن و پدرشون هم وضع مالی خوبی نداشته که بتونه کلاس بره و مشاوز بگیره و از این چیزا.
اتاق هم نداشته که توش درس بخونه و تو یه امباری ۲×۳ درس میخونده.
گفت که هیچ راهی به جز درس خوندن برای نجات خودم و زندگیم نمیشناختم و مجبور بودم
-
Matin Mousavi 1 بحثم دقیقا همینه خیلیااین باید میشدهمه
الان ی اقازاده که بزرگترین افتخارش اینه شلوار گل گلی تو هاوایی پوشیده همه میشناسن....این ادم باید تندیس میشدنMahan Xodayi 2 بله از اون لحاظ که بله متاسفانه اینجا اینجوریه دیگه
-
@حمید-صباحی من گیج شدم به خدا
دیشب یگف تو این چند سال امسال امنیت ازمون فوق العاده ترین بود...این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!