تمام
-
Mahan Xodayi 2 نه فرضیه رد شد
Marzieh Abouei ای باوا
حیف شد ولی
-
Marzieh Abouei ای باوا
حیف شد ولی
-
سلام
بچهها یه سوال
تخمین رتبه قلمچی درسته یا گزینه دو؟
من الان یسری درصد داخل هر دوتا سایت وارد کردم دوتا رتبه خیلی متفاوت بهم نشون داد
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 -
سلام
بچهها یه سوال
من الان یسری درصد داخل هر دوتا سایت وارد کردم دوتا رتبه خیلی متفاوت بهم نشون داد
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1401Mohammad Lotfi 0 در تمام گفته است:
سلام
بچهها یه سوال
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1401سلام
پشتیبانم به من گفت قلم چی...
من خودمم یدفعه تو گزینه 2 کردم یدفعه تو قلم چی، فرقی نداشتن درصد ها ولی واقعا رتبه ها خیلییی فرق داشت -
Mohammad Lotfi 0 در تمام گفته است:
سلام
بچهها یه سوال
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1401سلام
پشتیبانم به من گفت قلم چی...
من خودمم یدفعه تو گزینه 2 کردم یدفعه تو قلم چی، فرقی نداشتن درصد ها ولی واقعا رتبه ها خیلییی فرق داشت@sania-Andiravan آخه قلمچی سال ۹۹ هست و درصد زمین شناسی هم نداره
-
@sania-Andiravan آخه قلمچی سال ۹۹ هست و درصد زمین شناسی هم نداره
بله این موردش خوب نیست...
البته با اینکه پشتیبانم گفت قلمچی ولی خودم گزینه 2 رو ترجیح میدم
چون یدفعه درصد های الکی میزدم که البته خوب هم بودن واس کنکور 98 ولی قلم چی داد تو منطقه 6000
که خب فکر نمیکنم واقعا درصدای بالای 70 رتبش این شه -
بله این موردش خوب نیست...
البته با اینکه پشتیبانم گفت قلمچی ولی خودم گزینه 2 رو ترجیح میدم
چون یدفعه درصد های الکی میزدم که البته خوب هم بودن واس کنکور 98 ولی قلم چی داد تو منطقه 6000
که خب فکر نمیکنم واقعا درصدای بالای 70 رتبش این شه@sania-Andiravan نگو منم اقسدگی سر همین گرفتم
-
سلام
https://www.mizan.news/196907/بایدها-و-نبایدهای-24-ساعت-مانده-به-کنکور/
مطلبی راجع به روز قبل از کنکور (تغذیه و..)
https://sanjesh.org/FullStory.aspx?gid=12&id=7725
اینم سایت سنجش درباره نحوه سوالات و تاریخ و اینا توضیح داده
گفتم بزارم شاید به کارتون بیاد
-
سلام
Faez Fateminia در تمام گفته است:
سلام
-
درود. بچه ها دیگه یواش یواش داریم به کنکور نزدیک میشیم. الان یک ماه مونده. میخوام این تاپیک تا روز قبل از کنکور باشه تا صحبت هامون رو بگیم و حرف هامون رو بزنیم. از هر دری که عشقتون کشید و دلتون خواست فقط برای اینکه خیلی پراکنده نشه در محدوده کنکور باشه! سفره دلتون رو باز کنید. از خاطرات،مشکلات،موفقیتها،شکست ها و خلاصه هر چه دلتون میخواد بگید. تا روز کنکور فعال هست. ولی همون روز کنکور که دیگه برگردیم قفل خواهد شد. برای بعد کنکور هم یع کاری میکنیم
همه دعوت هستید و دیگه شخصی منشن نکنم که یه موقع کسی ازمون نرنجه.
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-همخوانی @تجربیا @ریاضیاMatin Mousavi 1 بللللللله دوستان اینم از کنکور تجربی ۱۴۰۱
بالاخره چه خوب یا بد تمام شد
میخوام بگم ما تونستیم به آخر برسیم و خوشحالیم پیش خودمون و خداوند که از هیچ تلاشی فروگذار نکردیم!!
Mahan Xodayi 2 Faez Fateminia Farhan Honar Marzieh Abouei mahsaaa rezaeee @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-همخوانی تجربی تجربیا @Alzahra-Daftar @ftm-montazeri @F-Seif-0 @sania-Andiravan Marzieh Abouei @jahad-128 @حامد-صباحی @حمید-صباحی
و بقیه عزیزان
-
Matin Mousavi 1 بللللللله دوستان اینم از کنکور تجربی ۱۴۰۱
میخوام بگم ما تونستیم به آخر برسیم و خوشحالیم پیش خودمون و خداوند که از هیچ تلاشی فروگذار نکردیم!!
Mahan Xodayi 2 Faez Fateminia Farhan Honar Marzieh Abouei mahsaaa rezaeee @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-همخوانی تجربی تجربیا @Alzahra-Daftar @ftm-montazeri @F-Seif-0 @sania-Andiravan Marzieh Abouei @jahad-128 @حامد-صباحی @حمید-صباحی
و بقیه عزیزان
Matin Mousavi 1 زیستش چطور بود؟
-
Matin Mousavi 1 زیستش چطور بود؟
Mariya Musavi خوب بود والا زیاد سخت نبود
-
Mariya Musavi خوب بود والا زیاد سخت نبود
Matin Mousavi 1 اون سئوال که گفته بود ففط بین دوتا از یاخته های نوع دوم خبابک ها منظورش چی بود؟
درست بود؟ -
و بقیه عزیزان
Matin Mousavi 1 اره مرسی توهم خسته نباشی🤍
خیلی سخت نبود ولی باید قبول کنیم زیستاش بالاتر از ۴۰۰ و اینا بود شیمیاشم نانردی بود
-
Matin Mousavi 1 اون سئوال که گفته بود ففط بین دوتا از یاخته های نوع دوم خبابک ها منظورش چی بود؟
درست بود؟Mariya Musavi فاصله بین یاخته ای
-
Matin Mousavi 1 اره مرسی توهم خسته نباشی🤍
خیلی سخت نبود ولی باید قبول کنیم زیستاش بالاتر از ۴۰۰ و اینا بود شیمیاشم نانردی بود
Marzieh Abouei زیست رو موافقم
و شیمیشم خیلی مورد شماری داشت وگرنه آسون بودن
وقت نمی شد -
و بقیه عزیزان
Matin Mousavi 1 تموم شد اما مریض تموم شد....سوالا صبح قبل اینکه دست ما برسه پخش شده..فروششون سر بفلک کشیده.....اصن اخبارو میبینم از کنکور و...هساد باااا
-
Mariya Musavi فاصله بین یاخته ای
Marzieh Abouei درست بود؟؟
-
Matin Mousavi 1 تموم شد اما مریض تموم شد....سوالا صبح قبل اینکه دست ما برسه پخش شده..فروششون سر بفلک کشیده.....اصن اخبارو میبینم از کنکور و...هساد باااا
Mahan Xodayi 2
بیخیال دگ کاری از ما برنمیاد که الان ب قول خودتون برین شور تفریح و استراحت و دربیارین تا نتیجه بیاد حالتون خوب باشه -
Mahan Xodayi 2
بیخیال دگ کاری از ما برنمیاد که الان ب قول خودتون برین شور تفریح و استراحت و دربیارین تا نتیجه بیاد حالتون خوب باشه@soniaaa
اموزش پرورش منتظر پاسخه سنجشه...میگه این چه وضعیتهروحم متلاطم شدد🥲