دل مشغولی ها
-
Fatemeh Ahmadi
یکی دوتا نیس:]این پست پاک شده! -
Fatemeh Ahmadi
یکی دوتا نیس:]@fatemeh-Ma هعی ☺️💔
-
خیلی عاشق یکیم همش بهش فکر میکنم چیکار کنم؟
خیلییی دوسش دارم همیشه عکساشو میبینم و گریه میکنم و همشش سر درسم بهش فکر میکنم😓😓 -
خیلییی دوسش دارم همیشه عکساشو میبینم و گریه میکنم و همشش سر درسم بهش فکر میکنم😓😓FATEMEH VARAN در دل مشغولی ها گفته است:
خیلییی دوسش دارم همیشه عکساشو میبینم و گریه میکنم و همشش سر درسم بهش فکر میکنم😓😓ناگفته نماند که مدربزرگمه ولی واقعا دلم همش براش تنگ میشه و دوست دارم همش بهش زنگ بزنم همیشه ببینمش😓
-
FATEMEH VARAN در دل مشغولی ها گفته است:
خیلییی دوسش دارم همیشه عکساشو میبینم و گریه میکنم و همشش سر درسم بهش فکر میکنم😓😓ناگفته نماند که مدربزرگمه ولی واقعا دلم همش براش تنگ میشه و دوست دارم همش بهش زنگ بزنم همیشه ببینمش😓
FATEMEH VARAN انشاالله خدا برات حفظش کنه اما به این هم فکر کن درست که تمام بشه میتونی بری پیشش
-
این تایپک زدم بیاین راجب دل مشغولی هامون حرف بزنیم که نمیذاره به درس خوندنمون برسیم 🙂
Fatemeh Ahmadi
وای وای وای
اینکه اینقدر تنبلی نکنم. موقع استراحتام که مثلا نیم ساعته نگم ۵ دقه ۵ دقه دیگه که یهو بشه ۲ ساعت
بعدم
اممم
نگران آینده ام کلا
دیکهه
فعلا همینا وسط سلامت و بهداشت یادم می اد 🥲 -
Fatemeh Ahmadi
وای وای وای
اینکه اینقدر تنبلی نکنم. موقع استراحتام که مثلا نیم ساعته نگم ۵ دقه ۵ دقه دیگه که یهو بشه ۲ ساعت
بعدم
اممم
نگران آینده ام کلا
دیکهه
فعلا همینا وسط سلامت و بهداشت یادم می اد 🥲@ladan-karami-karami چه تو منی ؟
-
Fatemeh Ahmadi
وای وای وای
بعدم
اممم
نگران آینده ام کلا
دیکهه
فعلا همینا وسط سلامت و بهداشت یادم می اد 🥲@ladan-karami-karami هعی شبیه همیم پس
-
@ladan-karami-karami چه تو منی ؟
Fatemeh Ahmadi
داری سلامت می خونی؟ -
افــــکار:)@fatemeh-Ma فکر ها..فکرهایی درباره فکر ها...فکرهایی درباره فکرهای ناشی از فکر ها .... :/// هعی
-
@fatemeh-Ma فکر ها..فکرهایی درباره فکر ها...فکرهایی درباره فکرهای ناشی از فکر ها .... :/// هعی
haniye -y- چه پیچیده هعی:)))))
آنقدر فکر نکن فکر چیز خوبی نیست
-
@fatemeh-Ma فکر ها..فکرهایی درباره فکر ها...فکرهایی درباره فکرهای ناشی از فکر ها .... :/// هعی
haniye -y-
D: -
@fatemeh-Ma وقتی غرق توی خیال بشی و اجازه بدی افکارت تو رو به دست بگیره ممکنه غرق بشی تو دنیایی که هی بخوای بهش فکر کنی
همیشه افکار چیز خوبی نیست:)))
-
@fatemeh-Ma وقتی غرق توی خیال بشی و اجازه بدی افکارت تو رو به دست بگیره ممکنه غرق بشی تو دنیایی که هی بخوای بهش فکر کنی
همیشه افکار چیز خوبی نیست:)))
Fatemeh Ahmadi
موافقم ولی...:) -
Fatemeh Ahmadi
موافقم ولی...:)@fatemeh-Ma ولی....؟