ترابری
-
S Sara_R marked this topic as a question on
-
برعهده دارن میشه اوند چوبی یعنی تراکئید و عناصر اوندی و اوند های ابکش....
ولی اگر گفته نقش دارند علاوه بر اینها یاخته همراه و فیبر و پارانشیمم در نظر میگیرن چون در دسته های اوندی حضور دارند -
برعهده دارن میشه اوند چوبی یعنی تراکئید و عناصر اوندی و اوند های ابکش....
ولی اگر گفته نقش دارند علاوه بر اینها یاخته همراه و فیبر و پارانشیمم در نظر میگیرن چون در دسته های اوندی حضور دارندMahan Xodayi 2
جملش اینههمه یاخته هایی که ترابری مواد در گیاه را برعهده دارند،دیواره ای با لایه های سلولزی دارند
این به نظرتون درسته یا غلط؟
یادتونه حدودا کدوم صفحه کتاب راجب ترابری میگف؟
-
Mahan Xodayi 2
جملش اینههمه یاخته هایی که ترابری مواد در گیاه را برعهده دارند،دیواره ای با لایه های سلولزی دارند
این به نظرتون درسته یا غلط؟
یادتونه حدودا کدوم صفحه کتاب راجب ترابری میگف؟
Sara_R ببینید راستش نمیدونم چقد گیر داده به جمله چون لایه های درست نیست مثلا اوند ابکش زنده هست و ممکن است دیواره نخستینش تک لایه باشه پس لایه های درست نیست
تست کنکوره بوده؟؟
صفحش که نه ولی ترابری رو در اخر فصل هفت دهم گفتن -
Sara_R ببینید راستش نمیدونم چقد گیر داده به جمله چون لایه های درست نیست مثلا اوند ابکش زنده هست و ممکن است دیواره نخستینش تک لایه باشه پس لایه های درست نیست
تست کنکوره بوده؟؟
صفحش که نه ولی ترابری رو در اخر فصل هفت دهم گفتنMahan Xodayi 2 غلط گرفته
نفهمیدم برا چی غلط گرفته
من خودم به خاطر"ها" غلط گرفتم
این تستشه و پاسخنامش

گفتار ۳ فصل ۷؟
سر تیترشو یادتونه؟😁
نمیدونم چرا یادم نمیاد کجا کتاب راجع ترابری بود:/ -
Mahan Xodayi 2 غلط گرفته
نفهمیدم برا چی غلط گرفته
من خودم به خاطر"ها" غلط گرفتم
این تستشه و پاسخنامش

گفتار ۳ فصل ۷؟
سر تیترشو یادتونه؟😁
نمیدونم چرا یادم نمیاد کجا کتاب راجع ترابری بود:/Sara_R توضیحش قانع کننده نیس زیاد که گفته اصلی ترینا اوند چوبی هستند و ابکشم سلولزی داره🤷
اخرین مبحثه کتابه تیترش و قبل اینکه اون شته رو ناکار کنن توضیح داده بود ولی اون ترابری ابکشه ها!! -
Sara_R توضیحش قانع کننده نیس زیاد که گفته اصلی ترینا اوند چوبی هستند و ابکشم سلولزی داره🤷
اخرین مبحثه کتابه تیترش و قبل اینکه اون شته رو ناکار کنن توضیح داده بود ولی اون ترابری ابکشه ها!!Mahan Xodayi 2
اون فک کنم دلیل رد گزینه یکه
مشکل پاسخنامه اینکه نمیزنه که علت کدوم گزینه رو داره میگه
قاطی هم توضیح میده😂😂
ممنونم🌸🌸 -
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
Mahan Xodayi 2
اون فک کنم دلیل رد گزینه یکه
مشکل پاسخنامه اینکه نمیزنه که علت کدوم گزینه رو داره میگه
قاطی هم توضیح میده😂😂
ممنونم🌸🌸Sara_R خواهش میکنم:)