b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
کمک در افزایش درصد شیمی !
-
22ستاره در کمک در افزایش درصد شیمی ! گفته است:
aaalizadeh79 چی بگم والا ولی برا زیست و شیمی من واقعا با کتاب خیلی خوب میتونم پیش برم و حتی دینی
زیست رو که نمیدونم ولی شیمی بنظرم مشخص نشده توش کجا مهمه و کجا نیست، بعدشم تو یه مبحثی مثل واکنش همه ی واکنش ها تو فصل یک نیومدن و بعضیاشون فصلای بعد و حتی تو کتاب چهرمن که به نظر من باعث سردرگمی میشه، دینی هم اندیشه و تحقیق توش نیست
-
aaalizadeh79 اره والا چی بگم راست میگی
-
aaalizadeh79 اره
-
fbhn در کمک در افزایش درصد شیمی ! گفته است:
ببخشید ها سوالم شاید بی ربطه ولی تاپیک نزدم دیگه
رمز پی دی اف پاسخ دوپینگ آقای آقاجانی رو کسی میدونه؟برای وارد کردن رمز فایل به مقدمه کتاب شیمی پیش یک مراجعه کنید و کلمه ی اول پاراگراف سوم را به زبان انگلیسی وارد کنید.) …..sa
-
azragoli مبتکران برا کسیه که آمادگی نسبی داره ودانش اموز خوبی بوده سر کلاس درس و در فرمول نویسی و مباحث پایه ای ضعف نداره و تقریبا یه معلم خوب داشته که یه ذهنیت شفاف داشته باشه
شیمی جامع گاج برا کسایی که از صفر شروع میکنن عالیه -
سلام بچها ببخشید که سوالم ربطی به موضوع تاپیک نداره ولی عجله دارم کسی میدونه کلپ جز رده ی دومه یاسوم
-
aaalizadeh79 تو زیسته هرکی تجربیا میدونن نوعی جلبک قهوه ایه
-
22ستاره در کمک در افزایش درصد شیمی ! گفته است:
aaalizadeh79 تو زیسته هرکی تجربیا میدونن نوعی جلبک قهوه ایه
فک کردم یه عنصر رو داری میگی و تناوبش رو میخوای
-
aaalizadeh79 نه بابا این تو زیسته یادم رفته جز رده ی دوم بود حالا یاسوم