جهش
-
Matin Mousavi 1
خودش گفته با عث تغییر رنا میشهسید حسین حسینی 0 گفته باعث میشه نگفته که جهش اتفاق افتاده!! مثلا من الان میگم نوعی بیماری که باعث مرگ و میر در افراد ضعیف میشه میشه قطعا افراد ضعیف رو از بین میبره خب آیا این جمله قطعا درسته؟؟ من که نگفتم اون بیماریه الان هست!! صرفا یه خبر دادم
-
Matin Mousavi 1 منم باهات هم نظرم ولی پاسخنامه😶🤷
Mahan Xodayi 2 باریک😂😂تستا دیگه دارن به جاهای خراب کشیده میشن😐😐
-
Marzieh Abouei باید غلط باشه چون گفته قطعا
-
-
Mahan Xodayi 2
محصول مستقیم ژن رنا است
هر جهشی در ژن حتی در اینترونی باعث تغییر رنا
میشه -
Mahan Xodayi 2
محصول مستقیم ژن رنا است
میشهسید حسین حسینی 0 در جهش گفته است:
Mahan Xodayi 2
محصول مستقیم ژن رنا است
هر جهشی در ژن حتی در اینترونی باعث تغییر میشهاصلا از کجا معلوم این توی ژن اتفاق افتاده
-
Mahan Xodayi 2
محصول مستقیم ژن رنا است
میشهسید حسین حسینی 0 این صرفا یه خبر داره میده!!
-
Mahan Xodayi 2 باریک😂😂تستا دیگه دارن به جاهای خراب کشیده میشن😐😐
Matin Mousavi 1 باریک تقابلا😂 اوضاع داغونه داغون کنکور خودش زده خاکی😶
-
سید حسین حسینی 0 گفته باعث میشه نگفته که جهش اتفاق افتاده!! مثلا من الان میگم نوعی بیماری که باعث مرگ و میر در افراد ضعیف میشه میشه قطعا افراد ضعیف رو از بین میبره خب آیا این جمله قطعا درسته؟؟ من که نگفتم اون بیماریه الان هست!! صرفا یه خبر دادم
Matin Mousavi 1
خودش گفته جهشی رو در نظر بگیرین که با عث تغییر چار چوب رنا میشه -
Matin Mousavi 1
خودش گفته جهشی رو در نظر بگیرین که با عث تغییر چار چوب رنا میشهسید حسین حسینی 0 خب من میدونم اگ اتفاق بیفته رنا رو عوض میکنه حالا تو اونجا رناا هس نباشه بالاخره کارشو کرده دیگ
-
Matin Mousavi 1
خودش گفته جهشی رو در نظر بگیرین که با عث تغییر چار چوب رنا میشهسید حسین حسینی 0 نگفته که در نظر بگیرید🤕 داره یه اطلاعاتی و یه چیزی در مورد اون جهشه میگه. مثالی رو که پایین براتون زدم نگاه کنید!!
-
سید حسین حسینی 0 در جهش گفته است:
Mahan Xodayi 2
محصول مستقیم ژن رنا است
هر جهشی در ژن حتی در اینترونی باعث تغییر میشهاصلا از کجا معلوم این توی ژن اتفاق افتاده
Marzieh Abouei
چون گفته توی رنا تغیر چار چوب ایجاد شده -
Matin Mousavi 1 باریک تقابلا😂 اوضاع داغونه داغون کنکور خودش زده خاکی😶
Mahan Xodayi 2 تست کنکوره واقعا😑😶😶
-
Mahan Xodayi 2
محصول مستقیم ژن رنا است
میشهسید حسین حسینی 0 خب این تغییر در رنا که الزاما به پروتئن منتقل نمیشه
ببینید فکر کنید در دنا جهشی اتفاق افتاده و این جهش در توالی بین ژنی هم نیست و منتقل شده به رنا حالا در رنا قسمت اینترونی قرار گرفته میاد این قسمتم قیچی میکنه و رنا سالم و خوشحال میره پی ترجمه ایا الان در پروتین تغییری جهشی ایجاد شد؟؟؟ -
Marzieh Abouei
چون گفته توی رنا تغیر چار چوب ایجاد شدهسید حسین حسینی 0 من میگم غلطه امچنان😶
-
Mahan Xodayi 2 تست کنکوره واقعا😑😶😶
Matin Mousavi 1 متاسفانه:/الیته برا۹۴هست
-
فک کنم کنکور بدم باید همرو نزده بزارم با این وضع😂
-
سید حسین حسینی 0 خب این تغییر در رنا که الزاما به پروتئن منتقل نمیشه
ببینید فکر کنید در دنا جهشی اتفاق افتاده و این جهش در توالی بین ژنی هم نیست و منتقل شده به رنا حالا در رنا قسمت اینترونی قرار گرفته میاد این قسمتم قیچی میکنه و رنا سالم و خوشحال میره پی ترجمه ایا الان در پروتین تغییری جهشی ایجاد شد؟؟؟Mahan Xodayi 2
بله الزاما به پروتئین منتقل نمیشه
این منظورش پروتئین نیست
وقتی میگه محصول مستقیم رونویسی یعنی کاری به ترجمه نداره -
Mahan Xodayi 2
بله الزاما به پروتئین منتقل نمیشه
این منظورش پروتئین نیست
وقتی میگه محصول مستقیم رونویسی یعنی کاری به ترجمه ندارهسید حسین حسینی 0 اهانننن من رفتم پی ترجمه....درسته دیگه اگر چارچوب رنا رو عوض کرده خب حتما در رنا اثر داشته......
اقا ممنون 🙏🖤👌
-
سید حسین حسینی 0 اهانننن من رفتم پی ترجمه....درسته دیگه اگر چارچوب رنا رو عوض کرده خب حتما در رنا اثر داشته......
اقا ممنون 🙏🖤👌
Mahan Xodayi 2
خواهش میکنم.