جهش
-
Mahan Xodayi 2 تست کنکوره واقعا😑😶😶
Matin Mousavi 1 متاسفانه:/الیته برا۹۴هست
-
فک کنم کنکور بدم باید همرو نزده بزارم با این وضع😂
-
سید حسین حسینی 0 خب این تغییر در رنا که الزاما به پروتئن منتقل نمیشه
ببینید فکر کنید در دنا جهشی اتفاق افتاده و این جهش در توالی بین ژنی هم نیست و منتقل شده به رنا حالا در رنا قسمت اینترونی قرار گرفته میاد این قسمتم قیچی میکنه و رنا سالم و خوشحال میره پی ترجمه ایا الان در پروتین تغییری جهشی ایجاد شد؟؟؟Mahan Xodayi 2
بله الزاما به پروتئین منتقل نمیشه
این منظورش پروتئین نیست
وقتی میگه محصول مستقیم رونویسی یعنی کاری به ترجمه نداره -
Mahan Xodayi 2
بله الزاما به پروتئین منتقل نمیشه
این منظورش پروتئین نیست
وقتی میگه محصول مستقیم رونویسی یعنی کاری به ترجمه ندارهسید حسین حسینی 0 اهانننن من رفتم پی ترجمه....درسته دیگه اگر چارچوب رنا رو عوض کرده خب حتما در رنا اثر داشته......
اقا ممنون 🙏🖤👌
-
سید حسین حسینی 0 اهانننن من رفتم پی ترجمه....درسته دیگه اگر چارچوب رنا رو عوض کرده خب حتما در رنا اثر داشته......
اقا ممنون 🙏🖤👌
Mahan Xodayi 2
خواهش میکنم. -
Matin Mousavi 1 متاسفانه:/الیته برا۹۴هست
Mahan Xodayi 2 اوووه پس شاید طبق اون موقع که نظام قدیم بودن درست باشه!!
-
Matin Mousavi 1
Marzieh Abouei
فک کنم شمام مثل من دچار خطای دید رونویسی ترجمه شدین جمله رو یبار دیگه بخونید اون رونویسیه ترجمه نیست:/اخر شبه چری شدیم:// -
Mahan Xodayi 2 اوووه پس شاید طبق اون موقع که نظام قدیم بودن درست باشه!!
Matin Mousavi 1 نه الانشم درسته ببین اگر جهشی در دنا ایجاد شده این جهشه باعث شده که چارچوب رنا عوض بشه پس قطعا بر رنا اثر داشته دیگه نه!؟؟؟؟
-
M Mahan Xodayi 2 has marked this topic as solved on
-
Matin Mousavi 1
Marzieh Abouei
فک کنم شمام مثل من دچار خطای دید رونویسی ترجمه شدین جمله رو یبار دیگه بخونید اون رونویسیه ترجمه نیست:/اخر شبه چری شدیم://Mahan Xodayi 2 نه بابا من اصلا به اوناش کاری ندارم اومدیم و این هر جهشی هست حالا هرکی میخواد باشه!! اومدیم و در توالی بین ژنی بود!! بودن یا نبودن مسئله این است 😅😅
-
Mahan Xodayi 2 نه بابا من اصلا به اوناش کاری ندارم اومدیم و این هر جهشی هست حالا هرکی میخواد باشه!! اومدیم و در توالی بین ژنی بود!! بودن یا نبودن مسئله این است 😅😅
Matin Mousavi 1 بین ژنی چجوری چارچوب رنا رو عوض کرده؟؟خودش گفته چارچوب را عوض کرده یعنی در بین ژنی نیس دیگه
-
Matin Mousavi 1 بین ژنی چجوری چارچوب رنا رو عوض کرده؟؟خودش گفته چارچوب را عوض کرده یعنی در بین ژنی نیس دیگه
Mahan Xodayi 2 اینو بازم گفتم این عبارت نوعی جهش که باعث تغیر چهارچوب میشه فقط یه اطلاعاتی در مورد اون جهشه هست!! نگفته که این کجا اتفاق میفته که!! خب مثلا جهش حذفی یا اضافی که با عث تغییر در چهار چوب میشن، نمیتونن در توالی بین ژنی اتفاق بیفتن؟؟
-
Mahan Xodayi 2 اون عبارت فقط داره نوع جهش رو برای ما مشخص میکنه. حالا شاید دارم اشتباه میکنم😶😶 واقعا کنکور دیگه مجنونمون کرده😅😂😂 دیگه به همه چی شک میکنم
-
Mahan Xodayi 2 اینو بازم گفتم این عبارت نوعی جهش که باعث تغیر چهارچوب میشه فقط یه اطلاعاتی در مورد اون جهشه هست!! نگفته که این کجا اتفاق میفته که!! خب مثلا جهش حذفی یا اضافی که با عث تغییر در چهار چوب میشن، نمیتونن در توالی بین ژنی اتفاق بیفتن؟؟
Matin Mousavi 1 نه ببین گفته تغییر چارچوب در رنامیشود....اگر رنا رو نمیگفت حق با تو بود.....رنا رو چجوری عوض میکنه؟؟با اعمال تغییر دیگه
-
Mahan Xodayi 2 اون عبارت فقط داره نوع جهش رو برای ما مشخص میکنه. حالا شاید دارم اشتباه میکنم😶😶 واقعا کنکور دیگه مجنونمون کرده😅😂😂 دیگه به همه چی شک میکنم
Matin Mousavi 1 تا کتاب تست بود حالمون خوب بود مشکل از مولف هاست الان ایرادای کنکورو میبینم خوف میکنم ://
-
Matin Mousavi 1 تا کتاب تست بود حالمون خوب بود مشکل از مولف هاست الان ایرادای کنکورو میبینم خوف میکنم ://
Mahan Xodayi 2 دقیقا کنکور دیگه خییلی داره ایراد دار میشه😑😑
-
Mahan Xodayi 2 غلطه چون میتونه 3 نوکلئوتید دقیقا قبل کدون پایان اضافه بشه و خود همین 3 تا معنا کدون پایان بده
-
Mahan Xodayi 2
بیا یه سوال مشکل دار دیگه از کنکور عزیز 😑😑😑😑 -
Mahan Xodayi 2 غلطه چون میتونه 3 نوکلئوتید دقیقا قبل کدون پایان اضافه بشه و خود همین 3 تا معنا کدون پایان بده
@امیر-حسین-سوری-لکی-0 در این صورت که چارچوب تغییر نمیکنه...این گفته چارچوب رنا عوض شده یعنی تغیری که روی دنا هست به رنا هم منتقل شده
-
Mahan Xodayi 2
بیا یه سوال مشکل دار دیگه از کنکور عزیز 😑😑😑😑Matin Mousavi 1 جوابو چندزده کلید سنجش!؟
-
Matin Mousavi 1 جوابو چندزده کلید سنجش!؟
Mahan Xodayi 2 سلام😕
منشنتو همین الان دیدم ، شرمنده