جهش
-
Matin Mousavi 1 بین ژنی چجوری چارچوب رنا رو عوض کرده؟؟خودش گفته چارچوب را عوض کرده یعنی در بین ژنی نیس دیگه
Mahan Xodayi 2 اینو بازم گفتم این عبارت نوعی جهش که باعث تغیر چهارچوب میشه فقط یه اطلاعاتی در مورد اون جهشه هست!! نگفته که این کجا اتفاق میفته که!! خب مثلا جهش حذفی یا اضافی که با عث تغییر در چهار چوب میشن، نمیتونن در توالی بین ژنی اتفاق بیفتن؟؟
-
Matin Mousavi 1 بین ژنی چجوری چارچوب رنا رو عوض کرده؟؟خودش گفته چارچوب را عوض کرده یعنی در بین ژنی نیس دیگه
Mahan Xodayi 2 اون عبارت فقط داره نوع جهش رو برای ما مشخص میکنه. حالا شاید دارم اشتباه میکنم
واقعا کنکور دیگه مجنونمون کرده
دیگه به همه چی شک میکنم
-
Mahan Xodayi 2 اینو بازم گفتم این عبارت نوعی جهش که باعث تغیر چهارچوب میشه فقط یه اطلاعاتی در مورد اون جهشه هست!! نگفته که این کجا اتفاق میفته که!! خب مثلا جهش حذفی یا اضافی که با عث تغییر در چهار چوب میشن، نمیتونن در توالی بین ژنی اتفاق بیفتن؟؟
Matin Mousavi 1 نه ببین گفته تغییر چارچوب در رنامیشود....اگر رنا رو نمیگفت حق با تو بود.....رنا رو چجوری عوض میکنه؟؟با اعمال تغییر دیگه
-
Mahan Xodayi 2 اون عبارت فقط داره نوع جهش رو برای ما مشخص میکنه. حالا شاید دارم اشتباه میکنم
واقعا کنکور دیگه مجنونمون کرده
دیگه به همه چی شک میکنم
Matin Mousavi 1 تا کتاب تست بود حالمون خوب بود مشکل از مولف هاست الان ایرادای کنکورو میبینم خوف میکنم ://
-
Matin Mousavi 1 تا کتاب تست بود حالمون خوب بود مشکل از مولف هاست الان ایرادای کنکورو میبینم خوف میکنم ://
Mahan Xodayi 2 دقیقا کنکور دیگه خییلی داره ایراد دار میشه
-
Mahan Xodayi 2 غلطه چون میتونه 3 نوکلئوتید دقیقا قبل کدون پایان اضافه بشه و خود همین 3 تا معنا کدون پایان بده
-
Mahan Xodayi 2
بیا یه سوال مشکل دار دیگه از کنکور عزیز
-
Mahan Xodayi 2 غلطه چون میتونه 3 نوکلئوتید دقیقا قبل کدون پایان اضافه بشه و خود همین 3 تا معنا کدون پایان بده
@امیر-حسین-سوری-لکی-0 در این صورت که چارچوب تغییر نمیکنه...این گفته چارچوب رنا عوض شده یعنی تغیری که روی دنا هست به رنا هم منتقل شده
-
Mahan Xodayi 2
بیا یه سوال مشکل دار دیگه از کنکور عزیز
Matin Mousavi 1 جوابو چندزده کلید سنجش!؟
-
Mahan Xodayi 2 سلام
منشنتو همین الان دیدم ، شرمنده -
Mahan Xodayi 2 در جهش گفته است:
سلام جمله زیر ص یا غ بنظرتون؟
نوعی جهش که سبب تغییر در چهار چوب خواندن رنا میشود قطعا در محصول مستقیم حاصل از رونویسی تغییر ایجاد میکند
تجربیا
همیارخب ، اگر بیایم بگیم که :
تغییر چارچوب خوندن یعنی اون توالی هایی که سه تا سه تا میخوندیم روی دنا بهم بریزه اون وقت دنایی که جهش درش رخ داده اگر تعیین بشه واسه رونویسی دیگه فرقی نداره جهش توی چه توالی رخ داده بعد حتما بین ژن عادی و جهش یافته در محصول رونویسی تفاوت وجود داره
پس میتونیم بگیم جمله درسته -
Mahan Xodayi 2 کنکور میگه گزینه ۴
-
Mahan Xodayi 2 کنکور میگه گزینه ۴
Matin Mousavi 1 الان این منظورش کبد نیس ؟
-
Matin Mousavi 1 الان این منظورش کبد نیس ؟
@Alzahra-Daftar نه مغز قرمز استخوان منظورشه
-
Matin Mousavi 1 آهان
-
Matin Mousavi 1 خب اگه منظورش مغز استخوان هست گزینه ی ۴ درس میشه دیگه
چون ۴ داره اشاره میکنه به اریتروپویتین -
Matin Mousavi 1 خب اگه منظورش مغز استخوان هست گزینه ی ۴ درس میشه دیگه
چون ۴ داره اشاره میکنه به اریتروپویتین@Alzahra-Daftar مغز استخوان که اریتروپویتین ترشح نمیکنه اون بعضی یاخته های کلیه و کبد بودن. چهار که غلطه ولی دو هم غلطه مشکل اینجاست که کنکور اشتباه کرده باز
-
@Alzahra-Daftar مغز استخوان که اریتروپویتین ترشح نمیکنه اون بعضی یاخته های کلیه و کبد بودن. چهار که غلطه ولی دو هم غلطه مشکل اینجاست که کنکور اشتباه کرده باز
Matin Mousavi 1 آره میدونم ۴ غلطه به خاطر همین گفتم جواب چهاره دیگه
-
Matin Mousavi 1 آره میدونم ۴ غلطه به خاطر همین گفتم جواب چهاره دیگه
@Alzahra-Daftar دو هم غلطه
-
@Alzahra-Daftar دو هم غلطه
Matin Mousavi 1
OK
آخه انگل قابل فاگوسیتوز نیس که ؟