ریاضی تجربی استاد امینی راد ؟ یا استاد حسینی فرد؟
-
سلام. من کلا از ریاضی هیچی نمیدونم از ریاضی تجربی واس همون میخوام تدریس استاد یجوری باشه که هم بتونم امتحان تشریحی نمره بیارم هم تو کنکور بتونم بزنم . و چون استاد امینی یکی دو جلسه فیلم دیدم و نکته زیاد میگن و کنکوری واس تشریحی فک کنم خوب نیس !!! نمیدونم حالا اشتباه میکنم یا نه . حالا نمیدونم با کدوم استاد پیش برم ریاضی رو .
-
جواب بدین سوالمو زود !!! ممنون
-
سلام. من کلا از ریاضی هیچی نمیدونم از ریاضی تجربی واس همون میخوام تدریس استاد یجوری باشه که هم بتونم امتحان تشریحی نمره بیارم هم تو کنکور بتونم بزنم . و چون استاد امینی یکی دو جلسه فیلم دیدم و نکته زیاد میگن و کنکوری واس تشریحی فک کنم خوب نیس !!! نمیدونم حالا اشتباه میکنم یا نه . حالا نمیدونم با کدوم استاد پیش برم ریاضی رو .
@1540557162 استاد امینی راد رو من دیدم و پیشنهاد هم میکنم
-
22ستاره ینی میتونم با تدریس و راه حل های ایشون تو تشریحی نمره بیارم؟
-
بازم میگم من کلا تو ریاضی هیچی نمیدونم ها !!!
-
22ستاره ینی میتونم با تدریس و راه حل های ایشون تو تشریحی نمره بیارم؟
@1540557162 برا تشریحی اگه میخوای اون که صد درصد
-
22ستاره پس ستاد امینی بهتره . ممنون خودمم میخواستم با ایشون پیش برم
-
بازم میگم من کلا تو ریاضی هیچی نمیدونم ها !!!
@1540557162 من استاد حسینی فر فیلماشو ندیدم ولی با استاد امینی راد میتونی اگه خوب نوجه کنی و نکته برداری کنی
-
22ستاره پس ستاد امینی بهتره . ممنون خودمم میخواستم با ایشون پیش برم
@1540557162 ایشالله موفق بشی
-
اوکی ممنون
-
اوکی ممنون
@1540557162 خواهش میکنم
-
22ستاره همچنین . شمام موفق باشید
-
22ستاره همچنین . شمام موفق باشید
@1540557162 ممنونم
-
تدریس آقای نباخته محشره
استاد حسینی فرد رو ندیدم اما ی فصل مشترک از استاد امینی و نباخته دیدم
استاد امینی برا کسی مناسبه ک میخواد ی مفهومو برا اولین بار درک کنه(مثلا میخواد اولین بار تو عمرش بخونه ک اجتماع پیشامد ها ینی چی)
اما اگه رو مباحث کتاب درسی مسلط هستین استاد نباخته فوق العاده اس -
این نظر منه : تمام معلم های آلا عالین و تفاوتی آنچنانی نداره
شما از هردو نفر ی تعداد فیلم ببینیند مثلا احتمالات هر دو تا استاد رو تماشا کنید بعد ببینید کودوم تدریس ب دلتون میشینه و از همون استفاده کنید
زیادی هم ب امتحانات مدرسه دقت نکنید !!! چون فقط الان باید کنکور براتون مهم باشه -
این نظر منه : تمام معلم های آلا عالین و تفاوتی آنچنانی نداره
شما از هردو نفر ی تعداد فیلم ببینیند مثلا احتمالات هر دو تا استاد رو تماشا کنید بعد ببینید کودوم تدریس ب دلتون میشینه و از همون استفاده کنید
زیادی هم ب امتحانات مدرسه دقت نکنید !!! چون فقط الان باید کنکور براتون مهم باشه@dr-sobhan چون وقت کم بود واس همون نظر سنجی کردم
-
سلام بچها موندم ریاضی استاد نباخته رو ببینم یا استاد امینی راد میشه خواهش کنم بگین شمایی که دیدید کدومش بهتره
-
سلام بچها موندم ریاضی استاد نباخته رو ببینم یا استاد امینی راد میشه خواهش کنم بگین شمایی که دیدید کدومش بهتره
-
22ستاره احتمال نباخته رو دیدیم. استاد امینی بجز حل 10سال کنکور ک دوجلسه طول کشید 7.8جلسه طول داد ولی نباخته 4جلسه ای تمومکرد وععععالی هم گفت
-
ریاضی آقای نباخنه برای کسی که هیچی از ریاضی نمیدونه مناسبه ؟