۳ تست کنکور ۹۹
-
A Ansel marked this topic as a question on
-
-
-
-
این پست پاک شده!
-
سلام رابطه برحسب مساحت هست برای همین تبدیل مساحت ۴ به ۹ در واقع ۹/۴ برابر شده پس از لحاظ ثانیه ای باید ۳/۲ برابر باشه پس میشه ۶ ثانیه پس ۶+۹=۱۵ ( اگر یک کم گیج کننده بود به تالس فکر کنید یا بگین کامل بنویسم) -
رابژه برای شتاب ثابت ها هست ( اثباتش هم چندان سخت نیست حواست باشه ته سوال گفته سهمی میتونی باتوجه به معادله سهمی اثباتش کنی) -
من بازم تشابه زدم فکر میکنم راحت تر باشه -
Mr Unknown XD
ممنون -
A Ansel has marked this topic as solved on
-
Mr Unknown XD
ممنون@ftm-montazeri در ۳ تست کنکور ۹۹ گفته است:
Mr Unknown XD
ممنونداشتم فکر میکردم دیگه باید برم مقاله های تو پاسخنامش بخونم
اگر نفهمیدین بگین ( بیشترش با تشابه هست اونی هم که اثباتی هست اگر حوصله داشتی یک دور اثبات کن به عنوان روند کار خوبه ولی یک کم طول میکشید 😅)
-
@ftm-montazeri در ۳ تست کنکور ۹۹ گفته است:
Mr Unknown XD
ممنونداشتم فکر میکردم دیگه باید برم مقاله های تو پاسخنامش بخونم
اگر نفهمیدین بگین ( بیشترش با تشابه هست اونی هم که اثباتی هست اگر حوصله داشتی یک دور اثبات کن به عنوان روند کار خوبه ولی یک کم طول میکشید 😅)
Mr Unknown XD نه نه متوجه شدم😅🌱
منظورم این بود که کسی جواب نمیداد
-
رابژه برای شتاب ثابت ها هست ( اثباتش هم چندان سخت نیست حواست باشه ته سوال گفته سهمی میتونی باتوجه به معادله سهمی اثباتش کنی)Mr Unknown XD ببخشید یه سوال
طبق این نکته که گفتید
توی حرکت شتاب ثابت توی نمودار مکان زمان
همیشه با جمع زمان برخورد تقسیم به دو
به نسبت سرعت ها میرسیم؟ -
سلام رابطه برحسب مساحت هست برای همین تبدیل مساحت ۴ به ۹ در واقع ۹/۴ برابر شده پس از لحاظ ثانیه ای باید ۳/۲ برابر باشه پس میشه ۶ ثانیه پس ۶+۹=۱۵ ( اگر یک کم گیج کننده بود به تالس فکر کنید یا بگین کامل بنویسم)Mr Unknown XD این ۶ ثانیه با رابطه یک دوم شتاب به توان دو... بدست اومد؟
-
Mr Unknown XD ببخشید یه سوال
طبق این نکته که گفتید
به نسبت سرعت ها میرسیم؟@ftm-montazeri در ۳ تست کنکور ۹۹ گفته است:
Mr Unknown XD ببخشید یه سوال
طبق این نکته که گفتید
به نسبت سرعت ها میرسیم؟ببین الان شکلشو میکشم منظورمو میگم از اون داخل این سوالات اره میشه گفت همیشه ،،، اما من کلا با قید همیشه حال نمیکنم
-

-
Mr Unknown XD این ۶ ثانیه با رابطه یک دوم شتاب به توان دو... بدست اومد؟
@ftm-montazeri در ۳ تست کنکور ۹۹ گفته است:
Mr Unknown XD این ۶ ثانیه با رابطه یک دوم شتاب به توان دو... بدست اومد؟
ببین من با مساحت ها گفتم،،،، بیین به اندازه ۹k مساحت عقب رفته خب باید اینقدر رو جبران کنه ، خب حالا ببین اون مساحت یک بخشو علامت زدم ۴k بین اون مثلث و مثلثی که در اثر ادامه دادن تولید میشه و مساحتش باید باشه 9k (چرا؟ چون قراره عقب رفتگی هارو جبران کنه) بین این مثلثا تالس زدم خب ببین به ازای 4 ثانیه مساحتش بود 4k حالا به ازای چند ثانیه مساحت میشه 9k ؟؟ به ازای ۶ ثانیه چطوری ۶ رو بدشت اوردم؟؟ ببین مساحتش نه چهارم برابر شده دس نسبت مساحت ها همین نه چهارم هست خب نسبت اضلاع یا همون زمان میشه سه دوم پس ۴ ضربدر سه دوم میشه ۶ یعنی ۶ ثانیه زمان میخواسته