گزینه ۲و ۴می تحلیلانید
-
![![
-
-
-
-
سلام
فکر کنم دلایل رد گزینه یک و سه رو میدونید پس من فقط گزینه دو چهار رو میگم
ببیتید در مرحله دوم از مهندسی ژنتیک اول میان به کمک انزیم برش دهنده پیوند فسفو دی استر در پلازمید اون سلول هدف رو میشکنن بعد در اثر این شکیتنه اون ژنی که جدا کردیم در مرحله قبلی رو قرار میدیم در این پلازمید در این هنگام نوکلئوتید ها که مقابل هم قراررمیگیرن اول هیدروزنی تشکیل میدن دوم لیگاز میاد پیوند فسفودی استر رو جوش میزنه
اینجا هم دیرترین فعالیت رو خواسته که تشکیل فسفو دی استر دیر تر از تشکیل هیدروژنی هست -
سلام
فکر کنم دلایل رد گزینه یک و سه رو میدونید پس من فقط گزینه دو چهار رو میگم
ببیتید در مرحله دوم از مهندسی ژنتیک اول میان به کمک انزیم برش دهنده پیوند فسفو دی استر در پلازمید اون سلول هدف رو میشکنن بعد در اثر این شکیتنه اون ژنی که جدا کردیم در مرحله قبلی رو قرار میدیم در این پلازمید در این هنگام نوکلئوتید ها که مقابل هم قراررمیگیرن اول هیدروزنی تشکیل میدن دوم لیگاز میاد پیوند فسفودی استر رو جوش میزنه
اینجا هم دیرترین فعالیت رو خواسته که تشکیل فسفو دی استر دیر تر از تشکیل هیدروژنی هستMahan Xodayi 2 ممنون
اره اون دو تا رو میدونم
فکر کردم مثل همانند سازی دنا و رونویسی رنا اینجام اول فسفودی استره بعد هیدروژنی گفتم شاید پاسخ نامه اشتباه کنه -
ح حسین نعمتی marked this topic as a question on
-
ح حسین نعمتی has marked this topic as solved on
-
Mahan Xodayi 2 ممنون
اره اون دو تا رو میدونم
فکر کردم مثل همانند سازی دنا و رونویسی رنا اینجام اول فسفودی استره بعد هیدروژنی گفتم شاید پاسخ نامه اشتباه کنهحسین نعمتی خواهش:)