دیواره نخستین
-
سلامی دوباره
یه تستی گفته همه موادی که در ماده زمینه ای دیواره نخستین سلول گیاهی وجود دارند دارای کدام ویژگی مشترک هستند؟
بعد جوابش گفته توسط آنزیم های جانوری تجزیه میشن
کتاب درسی گفته دیواره نخستین از پکتین و سلولزه
خب سلولز رو که بیشتر جانوران نمی تونن تجزیه کنن://
بعد تو پاسخنامه گفته دیواره نخستین ماده زمینه اش پروتئین داره و انواعی از پلی ساکارید های غیر رشته ای، این از کجا کتاب اومده؟ و تو ادامه گفته با اینکه اغلب جانوران آنزیم تجزیه کننده سلولز رو ندارند اما مواد موجود در ماده زمینه رو می توانند توسط پروتئازها و کربوهیدرازها تجزیه کنند
کلا گیج شدم
تستش یه مقدار عجیب و غلط نیست؟؟
البته تست موج آزمون هم هست امتحانی گفتم یه آزمونش رو بزنم ببینم چطوره
دهم یازدهم دوازدهم بچه-های-تجربی-کنکور-1401 راه-ابریشمی-ها-زیست -
-
سلام احتمالا بازم جزو مطالبی هست که حذف شده تو کتاب دهم ما نوشته بود که در ماده زمینه ای دیواره نخستین پروتئین و پلی ساکارید غیر رشته ای وجود داره.....
که خب انزیم های جانوری شامل پروتئاز ها هم میشه که میتونن تجزیش کنن -
سلامی دوباره
یه تستی گفته همه موادی که در ماده زمینه ای دیواره نخستین سلول گیاهی وجود دارند دارای کدام ویژگی مشترک هستند؟
بعد جوابش گفته توسط آنزیم های جانوری تجزیه میشن
کتاب درسی گفته دیواره نخستین از پکتین و سلولزه
خب سلولز رو که بیشتر جانوران نمی تونن تجزیه کنن://
بعد تو پاسخنامه گفته دیواره نخستین ماده زمینه اش پروتئین داره و انواعی از پلی ساکارید های غیر رشته ای، این از کجا کتاب اومده؟ و تو ادامه گفته با اینکه اغلب جانوران آنزیم تجزیه کننده سلولز رو ندارند اما مواد موجود در ماده زمینه رو می توانند توسط پروتئازها و کربوهیدرازها تجزیه کنند
کلا گیج شدم
تستش یه مقدار عجیب و غلط نیست؟؟
البته تست موج آزمون هم هست امتحانی گفتم یه آزمونش رو بزنم ببینم چطوره
دهم یازدهم دوازدهم بچه-های-تجربی-کنکور-1401 راه-ابریشمی-ها-زیست@sania-Andiravan نگفته همه جانوران میتونن تجزیه کنن گفته توسط انزیم های جانوری.
اینم تصویر کتاب چاپ۹۶ جمله های خط خورده حذف شده -
@sania-Andiravan نگفته همه جانوران میتونن تجزیه کنن گفته توسط انزیم های جانوری.
اینم تصویر کتاب چاپ۹۶ جمله های خط خورده حذف شدهحسین نعمتی در دیواره نخستین
گفته است:
اینم تصویر کتاب چاپ۹۶ جمله های خط خورده حذف شدهاها متوجه شدم چی به چی شد
ممنونم -
حسین نعمتی در دیواره نخستین
گفته است:
اینم تصویر کتاب چاپ۹۶ جمله های خط خورده حذف شدهاها متوجه شدم چی به چی شد
ممنونم@sania-Andiravan در ضمن۱ گفته در ماده زمینهای دیواره که برای شما حذف شده نه همه دیواره
دضمن ۲اون جمله حاشیه صفحه کامل ننوشتم گفتم بگم. دیواره ترکیباتی داره که سلولز یکیشونه نه اینکهدیواره فقط از سلولز باشهکه این غلطه -