تابع مثلثاتی
-
S Sara_R marked this topic as a question on
-
نیاز نیسن شک کنی ، یک کم بی دقتی میکنی به نظرت قدرمطلق سینوس میتونه ۱- باشه ؟؟ تا وقتی ضربدر منفی سه مسشه جوابش بشه ۳؟؟ نه،،،، خب پس من برای تنوع بخشی که a رو بدست آوردی و درست هم هست به نظرم اون بخشو با توجه به ریشه ها مینویسم دوست داشتی اونم گاهی خوبه گاهی بکار میاد
-

-
نیاز نیسن شک کنی ، یک کم بی دقتی میکنی به نظرت قدرمطلق سینوس میتونه ۱- باشه ؟؟ تا وقتی ضربدر منفی سه مسشه جوابش بشه ۳؟؟ نه،،،، خب پس من برای تنوع بخشی که a رو بدست آوردی و درست هم هست به نظرم اون بخشو با توجه به ریشه ها مینویسم دوست داشتی اونم گاهی خوبه گاهی بکار میاد
Mr Unknown XD متوجه شدم چطوری d رو دراوردید
اما بازم نفهمیدم کجای راه من غلطه:( -
Mr Unknown XD
در واقع از فرمول ymax:|a|+c توی تابع مثلثاتی که قدر مطلق داره نمیشه رفت؟ -
اما بازم نفهمیدم کجای راه من غلطه:(Sara_R در تابع مثلثاتی گفته است:
اما بازم نفهمیدم کجای راه من غلطه:(بیین شما وقتی گفتی 3+d یعنی گفتین ماکسیمم اون بخش مثلثاتی میشه ۳ قبوله ؟؟ خب مگه اینطوری نیست منفی ۳ ضربدر یک عدد قدرمطلقی خب چه موقعی میتونه بشه حاصل ضربشون ۳؟ وقتی قدرمطلق حاصلش منفی یک باشه که منطقی نیست چون قدرمطلق قطعا حاصلش بین ۰ تا ۱ هست
شاید جمله بندیم بده نمیدونم، ببین قدرمطلق بین صفر تا یک هست پس اون حاصل سمت چپ هر کار بکنی بین ۰ تا منفی سه هست درحالی که تو ماکسیممش رو اومدی ۳+ درنظر گرفتی فهمیدی؟
-
Sara_R در تابع مثلثاتی گفته است:
اما بازم نفهمیدم کجای راه من غلطه:(بیین شما وقتی گفتی 3+d یعنی گفتین ماکسیمم اون بخش مثلثاتی میشه ۳ قبوله ؟؟ خب مگه اینطوری نیست منفی ۳ ضربدر یک عدد قدرمطلقی خب چه موقعی میتونه بشه حاصل ضربشون ۳؟ وقتی قدرمطلق حاصلش منفی یک باشه که منطقی نیست چون قدرمطلق قطعا حاصلش بین ۰ تا ۱ هست
شاید جمله بندیم بده نمیدونم، ببین قدرمطلق بین صفر تا یک هست پس اون حاصل سمت چپ هر کار بکنی بین ۰ تا منفی سه هست درحالی که تو ماکسیممش رو اومدی ۳+ درنظر گرفتی فهمیدی؟
Mr Unknown XD اها متوجه شدم خیلی ممنونم🌸🌸
-
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
من حقیقتا با حابت بندی خوشم نمیاد جدا جدا تحلیل کنیم سرجلسه قشنگ تره، ولی اره اون فرمولی که شما استفاده میکنین برای حالت بالایی بالایی هست درحالی که عبارت سوال یک چیز دیگست 👆🏻 -
من حقیقتا با حابت بندی خوشم نمیاد جدا جدا تحلیل کنیم سرجلسه قشنگ تره، ولی اره اون فرمولی که شما استفاده میکنین برای حالت بالایی بالایی هست درحالی که عبارت سوال یک چیز دیگست 👆🏻Mr Unknown XD ممنونم زحمت کشیدید🌸