ملکول حامل اطلاعات وراثتی
-
سلام ملکول حامل اطلاعات وراثتی فقط DNA میشه یا RNA هم هست؟ تجربیا بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
Mohammad Lotfi 0 هردو
-
سلم
ذخیره و انتقال اطلاعات وراثتی دناس
ولی
ذخیره و انتقال اطلاعات دنا و رنابه کلمه وراثتی دقت کن تو تستا
mahsaaa rezaeee یعنی این چون گفته وراثتی فقط دنا میشه؟
-
سلام ملکول حامل اطلاعات وراثتی فقط DNA میشه یا RNA هم هست؟ تجربیا بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
Mohammad Lotfi 0 سلام جفتش
با اینکه آقای موقاری تو راه ابریشم فصل اول دوازدهم گفتن فقط دنا ولی تو چند کلیپ بعدیش گفتن جفتش:/
چون متن کتابه -
Mohammad Lotfi 0 سلام جفتش
با اینکه آقای موقاری تو راه ابریشم فصل اول دوازدهم گفتن فقط دنا ولی تو چند کلیپ بعدیش گفتن جفتش:/
چون متن کتابه@Mr-Wick من بر اساس همون نکته نوشتم :///
از راه ابریشمم فقط فصل یکشو دیدم.
پس جفتشه؟؟! ://///
عجببب -
@Mr-Wick من بر اساس همون نکته نوشتم :///
عجبببmahsaaa rezaeee اره قبلا کلیپشم گذاشتم تو تاپیک زیست یکی از دوستان که کلیپ اولشو گذاشتم
و تو تدریس های بعدی گفتن که جفتش باید در نظر بگیریم چون کتاب خودش اگه اشتباه نکنم تو قسمت پروتئین ها نوشته -
عجبببmahsaaa rezaeee گفتار دوم فصل دوم نوشته که اطلاعات وراثتی رنا
-
mahsaaa rezaeee گفتار دوم فصل دوم نوشته که اطلاعات وراثتی رنا
@Mr-Wick اوهوم مرسی پ هردوش میشه
-
@Mr-Wick اوهوم مرسی پ هردوش میشه
mahsaaa rezaeee خواهش میکنم
-
عجبببmahsaaa rezaeee منطقا هم باید هردو باشه چون حامل یعنی حمل کننده و وقتی رنا از روی دنا رونویسی میشه اطلاعاتش به اون منتقل میشه و اون هم میشه حمل کننده اطلاعات دنا به سیتوپلاسم
-
Mohammad Lotfi 0 در ملکول حامل اطلاعات وراثتی گفته است:
شمال dnaو mrna میشه .نمیتونین همه rnaهارو در نظر بگیرین.لطفا اگه جواب سوالتون رو گرفتین حل نشده رو به حل شده تبدیل کنین
-
M Mohammad Lotfi 0 has marked this topic as solved on