بطن ۳
-
سلام وقتتون بخیر
طبق شواهد کتاب بطن ۳ بالای تالاموس ها و بطن ۴ بین مخچه و ساقه مغز هست. حالا سوالم اینه که این دوتا بطن چطور به هم مرتبط میشن؟
در کل ممنون میشم ییه توضیحی راجب این عکس بدید.
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
راه-ابریشمی-ها-زیست -
سلام وقتتون بخیر
طبق شواهد کتاب بطن ۳ بالای تالاموس ها و بطن ۴ بین مخچه و ساقه مغز هست. حالا سوالم اینه که این دوتا بطن چطور به هم مرتبط میشن؟
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
راه-ابریشمی-ها-زیستMehrsa 14 این عکس مال کجاس؟؟
اون فعالیت تشریح حذف شده
-
Mehrsa 14 این عکس مال کجاس؟؟
اون فعالیت تشریح حذف شده
Matin Mousavi 1
توی درسنامه کتابم بود.خیلی سبزه
عه یعنی برای ۱۴۰۲ ای ها هم حذفه؟
آخه تو امتحانامون هست. -
Matin Mousavi 1
توی درسنامه کتابم بود.خیلی سبزه
عه یعنی برای ۱۴۰۲ ای ها هم حذفه؟
آخه تو امتحانامون هست.Mehrsa 14 فعالیت تشریح مغز گوسفند برای ۱۴۰۱ هم حذفه
-
Mehrsa 14 فعالیت تشریح مغز گوسفند برای ۱۴۰۱ هم حذفه
Matin Mousavi 1
آخه من ۱۴۰۲ هستم سال دیگه -
Matin Mousavi 1
آخه من ۱۴۰۲ هستم سال دیگهMehrsa 14 اون فعالیت یعنی توی کتابتون هست؟
-
سلام وقتتون بخیر
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
راه-ابریشمی-ها-زیستMehrsa 14 سلام، قطعا خودتون متوجهاین که این تصویر مربوط به مغز انسانه .
بطن یک و دو بین دو تیکه از رابط (جسم) پینهایه .
طبق این شکل شکاف بین دو تیکه از جسم پینهای رو، بطن یک و دو تشکیل میده(همون دوتا قسمت سفیدی که توی شکل بالا و پایین بطن یک و دوئه) . تالاموسها هم زیر جسم پینهای قرار میگیرن (مغز انسان) .
پس بطن یک و دو بین دو تیکه از جسم پینهایه و تالاموس هم زیر جسم پینهای و زیر بطن یک و دو ! زیر تالاموس هم بطن سومه !
کل کلمه های زیری که استفاده کردم، توی گوسفند عقبه و کل کلمه های بالایی که استفاده کردم، تو گوسفند جلوئه .
از مراکز مغزی چیزی مانع ارتباط بطن سه و چهار نیست و میتونن از طریق شکافای خیلی ریز با هم ارتباط داشته باشن . -
Mehrsa 14 اون فعالیت یعنی توی کتابتون هست؟
Matin Mousavi 1
بله -
Mehrsa 14 سلام، قطعا خودتون متوجهاین که این تصویر مربوط به مغز انسانه .
بطن یک و دو بین دو تیکه از رابط (جسم) پینهایه .
طبق این شکل شکاف بین دو تیکه از جسم پینهای رو، بطن یک و دو تشکیل میده(همون دوتا قسمت سفیدی که توی شکل بالا و پایین بطن یک و دوئه) . تالاموسها هم زیر جسم پینهای قرار میگیرن (مغز انسان) .
پس بطن یک و دو بین دو تیکه از جسم پینهایه و تالاموس هم زیر جسم پینهای و زیر بطن یک و دو ! زیر تالاموس هم بطن سومه !
کل کلمه های زیری که استفاده کردم، توی گوسفند عقبه و کل کلمه های بالایی که استفاده کردم، تو گوسفند جلوئه .
از مراکز مغزی چیزی مانع ارتباط بطن سه و چهار نیست و میتونن از طریق شکافای خیلی ریز با هم ارتباط داشته باشن .Disgustion 1 در بطن ۳ گفته است:
از مراکز مغزی چیزی مانع ارتباط بطن سه و چهار نیست و میتونن از طریق شکافای خیلی ریز با هم ارتباط داشتهخیلی ممنونم این قسمتو متوجه شدم کامل بقیه رو هم دوباره از رو شکل میبینم ببینیم چجوریه
-
-
Disgustion 1 در بطن ۳ گفته است:
از مراکز مغزی چیزی مانع ارتباط بطن سه و چهار نیست و میتونن از طریق شکافای خیلی ریز با هم ارتباط داشتهخیلی ممنونم این قسمتو متوجه شدم کامل بقیه رو هم دوباره از رو شکل میبینم ببینیم چجوریه
Mehrsa 14 خواهش میکنم .
این شکل یه اشکالش اینه که جای تالاموسها رو مشخص نکرده .
جای تالاموسها بالای اون دوتا پیکانیه که بطن سوم رو مشخص کردن .
اینو هم در نظر بگیرین که با خوندن درسنامه مربوط به اون شکل، کامل متوجهش شین . -
Matin Mousavi 1
عه چیشد؟ -
Mehrsa 14 خواهش میکنم .
این شکل یه اشکالش اینه که جای تالاموسها رو مشخص نکرده .
جای تالاموسها بالای اون دوتا پیکانیه که بطن سوم رو مشخص کردن .
اینو هم در نظر بگیرین که با خوندن درسنامه مربوط به اون شکل، کامل متوجهش شین .Disgustion 1
آها دستتون درد نکنه خیلی ممنونم. تالاموس ها زیر رابط سه گوش هستن پس در واقع -
Matin Mousavi 1
عه چیشد؟Mehrsa 14 گفتن که حذفی هست!! خدایا
-
Mehrsa 14 گفتن که حذفی هست!! خدایا
Matin Mousavi 1
عه شاید برای ۱۴۰۱ حذفه. چون کنکورتون فکر کنم یه سری حذفیات کوچیکی داشت. چون مجازی بود.
والا برا ما که امسال حذفش نکردن.
چیزی ام ننوشته که نمیاد. -
Matin Mousavi 1
عه شاید برای ۱۴۰۱ حذفه. چون کنکورتون فکر کنم یه سری حذفیات کوچیکی داشت. چون مجازی بود.
والا برا ما که امسال حذفش نکردن.
چیزی ام ننوشته که نمیاد.Mehrsa 14 برای شما اگه حذف بشه بعدا میگن. الان اعلام نمیکنن
-
Mehrsa 14 برای شما اگه حذف بشه بعدا میگن. الان اعلام نمیکنن
Matin Mousavi 1
بله