هر کی یه گزاره
-
Matin Mousavi 1
Farhan Honar
@soniaaa
Mehrsa 14
@بقیه
یکم کیفیتش بده عکسشم بد افتاده جایی رو نتونسین بخونید بگید از رو نسخه اصلیش بگم.....ولی تستش خوبه..
Mahan Xodayi 2 بنظر من گزینه ۲ و۴ که قطعا غلطن.
گزینه ی ۳ هم بنظرم در تلوفاز ۱ اووسیت اولیه ، کاهش فشردگی نداریم.
میمونه ۱ که گفتی غلطه -
Matin Mousavi 1 لاباریک
-
Mahan Xodayi 2 گزینه 2؟
@nazanin-mirzai نه
لطفا با تحلیل بگین که گزینه الکی به هدر نره -
میمونه ۱ که گفتی غلطهFarhan Honar منم بین یک با سه مونده بودم
-
Matin Mousavi 1 بارییککککک تحلیلش میکنی؟؟
-
میمونه ۱ که گفتی غلطهFarhan Honar چرا دیگه در تلوفاز فشردگیا باز میشن
-
@nazanin-mirzai نه
لطفا با تحلیل بگین که گزینه الکی به هدر نرهMahan Xodayi 2 چهار که خیلی غلطه چون تحقسیم اووگونی در دوران جنینی تموم میشه و به دوران بالغیت نمیرسه
-
Mahan Xodayi 2 چهار که خیلی غلطه چون تحقسیم اووگونی در دوران جنینی تموم میشه و به دوران بالغیت نمیرسه
Matin Mousavi 1
دو یکم بگو -
Farhan Honar چرا دیگه در تلوفاز فشردگیا باز میشن
Mahan Xodayi 2 نمیدونم من چند نکته دیدم که در تلوفاز ۱ برخلاف تلوفاز ۲ و تلوفاز میتوز کاهش فشردگی نداریم
-
Matin Mousavi 1 بارییککککک تحلیلش میکنی؟؟
Mahan Xodayi 2 در تلوفاز باز میشن کرموزوم هایی که کوتاه و فشرده شده بودن. ولی سه رو نگرفتم هنوز. میشه بگی اینو
-
Matin Mousavi 1
دو یکم بگوMahan Xodayi 2 اووسیت ثانویه اگه بنا بر این باشه که تقسیم بشه در لوله های رحمی تقسیم میشه
-
Mahan Xodayi 2 نمیدونم من چند نکته دیدم که در تلوفاز ۱ برخلاف تلوفاز ۲ و تلوفاز میتوز کاهش فشردگی نداریم
Farhan Honar نه نمیشه که در اینصورت پس در پروفاز دو فشردگی هم نداریم چون ی متافاز رد کرده و در حداکثر فشردگیه!!منطقی نیست
-
Matin Mousavi 1
دو یکم بگوMahan Xodayi 2 اووسیت ثانویه آخه حتمی نیست که لقاح بده! در صورت لقاح تقسیم میشه. فکر کنم اینو گیر داده باشه
-
@nazanin-mirzai نه
لطفا با تحلیل بگین که گزینه الکی به هدر نرهMahan Xodayi 2 خب گزینه 1 به این دلیل که گفته دور هر مجموعه یه پوشش غلطه چون دور هر 2 مجموعه پوشش تشکیل شده
گزینه 3 (الان فهمیدم تحلیلم غلط بوده)
گزینه4 خانم بالغ تقسیم اووگونی نداره.پ.ن:تست حرمت داره همینجوری گزینه نگوییم
-
Mahan Xodayi 2 اووسیت ثانویه اگه بنا بر این باشه که تقسیم بشه در لوله های رحمی تقسیم میشه
Farhan Honar باریک با همین استدلال یک و دو هم ردن
-
Mahan Xodayi 2 اووسیت ثانویه اگه بنا بر این باشه که تقسیم بشه در لوله های رحمی تقسیم میشه
Farhan Honar آره اینم هست
-
Mahan Xodayi 2 در تلوفاز باز میشن کرموزوم هایی که کوتاه و فشرده شده بودن. ولی سه رو نگرفتم هنوز. میشه بگی اینو
Matin Mousavi 1 اصن نیاز به قسمت دوم تست نیست روی سوالو بخون در تخمدان پس دو چهار رده یکم رده چون گفته یک مجموعه کروموزمی یعنی میوز که انبانکیا میوز ندارن
-
Matin Mousavi 1 اصن نیاز به قسمت دوم تست نیست روی سوالو بخون در تخمدان پس دو چهار رده یکم رده چون گفته یک مجموعه کروموزمی یعنی میوز که انبانکیا میوز ندارن
Mahan Xodayi 2 آخری یک رده یا جوابه
فکر کنم خواستی بگی سه رده
-
Mahan Xodayi 2 اووسیت ثانویه آخه حتمی نیست که لقاح بده! در صورت لقاح تقسیم میشه. فکر کنم اینو گیر داده باشه
Matin Mousavi 1 بله درسته
-
Mahan Xodayi 2 خب گزینه 1 به این دلیل که گفته دور هر مجموعه یه پوشش غلطه چون دور هر 2 مجموعه پوشش تشکیل شده
گزینه 3 (الان فهمیدم تحلیلم غلط بوده)
گزینه4 خانم بالغ تقسیم اووگونی نداره.پ.ن:تست حرمت داره همینجوری گزینه نگوییم
@nazanin-mirzai