هر کی یه گزاره
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mahan Xodayi 2 on ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahan Xodayi 2 در تلوفاز باز میشن کرموزوم هایی که کوتاه و فشرده شده بودن. ولی سه رو نگرفتم هنوز. میشه بگی اینو
-
Farhan Honarreplied to Mahan Xodayi 2 on ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahan Xodayi 2 اووسیت ثانویه اگه بنا بر این باشه که تقسیم بشه در لوله های رحمی تقسیم میشه
-
Mahan Xodayi 2replied to Farhan Honar on ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Farhan Honar نه نمیشه که در اینصورت پس در پروفاز دو فشردگی هم نداریم چون ی متافاز رد کرده و در حداکثر فشردگیه!!منطقی نیست
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mahan Xodayi 2 on ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahan Xodayi 2 اووسیت ثانویه آخه حتمی نیست که لقاح بده! در صورت لقاح تقسیم میشه. فکر کنم اینو گیر داده باشه
-
nazanin.mirzai فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mahan Xodayi 2 on ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahan Xodayi 2 خب گزینه 1 به این دلیل که گفته دور هر مجموعه یه پوشش غلطه چون دور هر 2 مجموعه پوشش تشکیل شده
گزینه 3 (الان فهمیدم تحلیلم غلط بوده)
گزینه4 خانم بالغ تقسیم اووگونی نداره.پ.ن:تست حرمت داره همینجوری گزینه نگوییم
-
Mahan Xodayi 2replied to Farhan Honar on ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Farhan Honar باریک با همین استدلال یک و دو هم ردن
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Farhan Honar on ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Farhan Honar آره اینم هست
-
Mahan Xodayi 2replied to Matin Mousavi 1 on ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1 اصن نیاز به قسمت دوم تست نیست روی سوالو بخون در تخمدان پس دو چهار رده یکم رده چون گفته یک مجموعه کروموزمی یعنی میوز که انبانکیا میوز ندارن
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mahan Xodayi 2 on ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahan Xodayi 2 آخری یک رده یا جوابه
فکر کنم خواستی بگی سه رده
-
Mahan Xodayi 2replied to Matin Mousavi 1 on ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1 بله درسته
-
Mahan Xodayi 2replied to nazanin.mirzai on ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Mahan Xodayi 2replied to Matin Mousavi 1 on ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1 یک رده
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mahan Xodayi 2 on ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط Matin Mousavi 1 انجام شده
Mahan Xodayi 2 آره آره حواسم نبود. خودم هم اول اول نوشتم سه ولی اگه نگاه کنی پیام اولم رو ویرایش کردم
-
Mahan Xodayi 2replied to Matin Mousavi 1 on ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1 در هر کی یه گزاره گفته است:
Mahan Xodayi 2 آخری یک رده یا جوابه
فکر کنم خواستی بگی سه رده
اقا گفته در اطراف هر مجموعه کروزومی هسته تشکیل میشه یعنی یاختهn تشکیل میشه پس منظورش تقسیم میوزه فولیکولا میوز میدن؟؟
-
Mahan Xodayi 2replied to Matin Mousavi 1 on ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1 اعتماد بنفس برادر اعتماد. بنفس
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mahan Xodayi 2 on ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahan Xodayi 2 یه لحظه حواسم نبود. برق رفته🥴 شروع شد بازم
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mahan Xodayi 2 on ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahan Xodayi 2 دقیقا
-
Mahan Xodayi 2replied to Matin Mousavi 1 on ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1 خوبه کنکور روزهوگرنه وسطش برقا میرفت باید با فلش گوشی تست میزدیم
-
nazanin.mirzai فارغ التحصیلان آلاءreplied to Farhan Honar on ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Farhan Honar این مطلبی رو که میگید منم قبلا دیدم فکر میکنم از لحاظ علمی اینطور باشه و در سطح کنکور نیست.
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mahan Xodayi 2 on ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahan Xodayi 2 آره واقعا🥴🥴
1134/2263