IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
هر کی یه گزاره
-
Mahan Xodayi 2 دقیقا
-
Matin Mousavi 1 خوبه کنکور روزهوگرنه وسطش برقا میرفت باید با فلش گوشی تست میزدیم
-
Farhan Honar این مطلبی رو که میگید منم قبلا دیدم فکر میکنم از لحاظ علمی اینطور باشه و در سطح کنکور نیست.
-
Mahan Xodayi 2 آره واقعا🥴🥴
-
Mahan Xodayi 2
سر ازمون تیزهوشان برقا رفت ما سالنمون پنچره نداشت و تو تاریکی در نهایت کوری تستارو زدیم -
-
nazanin.mirzai آها . نمیدونم یا مال خیلی سبز بود یا قلمچی .
-
![متن جایگزین](آدرس عکس)
گزینه دو منتظر بود من بگم نکتش چرته یه هفتس میخوام بفرسمش یادم میره ولی من با هوشمندی تمام با نخواندن گزینه هازدم چون میدونسم دوتاش فقط میشه -
خوب تو چاله میندازه این -
کاندیدا هاش خوبن بهشون فک کنین🧷 -
Marzieh Abouei اره دقیقا منم
-
Marzieh Abouei
یک؟ -
Marzieh Abouei در مورد اسپرم و اووسیت ثانویه میگه میشه گزینه یک
-
Marzieh Abouei این واقعا چالشیه نباید شب میفرستادین که:/ تا فردا ظهر لطفاجوابو نزارین....
-
Marzieh Abouei با ذهنیت خسته جواب بدم همش درسته...
-
Marzieh Abouei فقط ب درسته!!
-
Mahan Xodayi 2 اولین جسم قطبیم هست!
-
Marzieh Abouei بنظرم ج و د صحیحه
گذرگاه ماهیچه ای منظورش حلقه.
دهان و بینی و از طریق شیپور استاش گوش یه حلق متصل اند.
پس درمورد گیرنده های بویایی و چشایی و شنوایی و تعادلی صحبت میکنه -
Marzieh Abouei فقط ب درسته. (اسپرم هم یاخته لقاح دهنده موجود در لوله ی رحمیه)
-
Mahan Xodayi 2 یادم میره آخه بعدش بزارم