هر کی یه گزاره
-
ععه همه که این مدت نبودیم
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mo Xo on ۸ مرداد ۱۴۰۱، ۲۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mo Xo آره
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Matin Mousavi 1 on ۸ مرداد ۱۴۰۱، ۲۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1 فرهادم میاد به نظرم
-
Mo Xo رتبه های آلاخونهreplied to Matin Mousavi 1 on ۸ مرداد ۱۴۰۱، ۲۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط Mo Xo انجام شده
Matin Mousavi 1 ذکر کنیم دعوای درسی سو تفاهم پیش نیاد
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mo Xo on ۸ مرداد ۱۴۰۱، ۲۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط Matin Mousavi 1 انجام شده
دعوای درسی
-
Mo Xo رتبه های آلاخونهreplied to Matin Mousavi 1 on ۸ مرداد ۱۴۰۱، ۲۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1 فقط شبیه دعوای ویک با اون پسره نه اسمش امیر جدی بود فک کنم
-
خخ بعد مدتها این تاپیک برام اومد اومدم اینجا الان تو پیج۵تیرم سه چهار روز دیگه کنکور
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mo Xo on ۸ مرداد ۱۴۰۱، ۲۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mo Xo آخ چی گفتی
-
Mo Xo رتبه های آلاخونهreplied to Matin Mousavi 1 on ۸ مرداد ۱۴۰۱، ۲۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1 بعد نتایج ی تایپیک بزنیم خودمون گزاره حل کنیم://
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mo Xo on ۸ مرداد ۱۴۰۱، ۲۰:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mo Xo آفرین
حسابی دعوا بشه
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mo Xo on ۸ مرداد ۱۴۰۱، ۲۰:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mo Xo من بیقرار زیست شدم
-
Mo Xo رتبه های آلاخونهreplied to Matin Mousavi 1 on ۸ مرداد ۱۴۰۱، ۲۰:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1 بعصیا اون پسط قهر کنن
-
Mo Xo رتبه های آلاخونهreplied to Matin Mousavi 1 on ۸ مرداد ۱۴۰۱، ۲۰:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1 منم میخام
چه بیذوق شدن -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Matin Mousavi 1 on ۸ مرداد ۱۴۰۱، ۲۰:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1 ساعتها بحث و جدل
-
آقا من یه بحث و دعوای داغ زیستی میخوام
-
Farhan Honarreplied to Mahan Xodayi 2 on ۱۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Mahan Xodayi 2replied to Farhan Honar on ۱۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Farhan Honar بازگشت پر شکوه شما را به تایپیک گزاره باریک عرض میکنم
-
Mahan Xodayi 2replied to Farhan Honar on ۱۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Farhan Honar
سعی کن -
Farhan Honarreplied to Mahan Xodayi 2 on ۱۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahan Xodayi 2 بیا اینم باریک
-
Farhan Honarreplied to Mahan Xodayi 2 on ۱۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahan Xodayi 2 علیک سلام
نه دیگه سعی میکنم حداقل اینو از دست ندم