هر کی یه گزاره
-
@soniaaa قبلا میگفتن سن برسه به ۵۰ فشار وارد میشه ولی ما الان ۱۹ سالمونه ولی داره فشار میاد به همه جا
-
Mahan Xodayi 2 در هر کی یه گزاره
گفته است:
Farhan Honar با قسمت دومش مشکل دارم...
نوشته این گویچع با توانایی تولید چندین نوع یاخته هست...
قسمت اولش درسته خب کربوهیدرات که فقط برا گروه خونی نیست...
ببین غلطه مورد دال درسته یاخته مادرشون توانایی تولید انواع یاخته رو داره ولی خود گویچه که نداره!!!Mahan Xodayi 2 در هر کی یه گزاره
گفته است:
گفته است:
ببین غلطه مورد دال درسته یاخته مادرشون توانایی تولید انواع یاخته رو داره ولی خود گویچه که نداره!!!Farhan Honar این سوالو میگم شمارش یاد نیس
-
Farhan Honar فرهاد دعا کن گاف نگیرم ازت تایپیک میرنم همه رو منشن میکنم
-
Farhan Honar در هر کی یه گزاره
گفته است:
کنموز من کنموز من .... چرا شدی جانسوز من
میدهی آخر چه سوال هایی ... حلق و مری و سیرابی
حالا سوال شکارشی بماند ... کرده است ما را در بند
کرم و ملخ و پارامسی .... میکند ماهی رقص عروسی
حلقه و کیسه ، حفره و پرده ... پدر ما را درآورده
و ....اینم شعر بنده از کنموز
-
Mahan Xodayi 2 چیزی نیست!
به هر حال پیش میاد. تا باشه از این اشتباها
-
Farhan Honar تو کمینم
حواست باشه
-
گفته است:
گفته است:
ببین غلطه مورد دال درسته یاخته مادرشون توانایی تولید انواع یاخته رو داره ولی خود گویچه که نداره!!!Farhan Honar این سوالو میگم شمارش یاد نیس
Mahan Xodayi 2 این صورت سوالش چیه؟
-
Mahan Xodayi 2 این صورت سوالش چیه؟
Matin Mousavi 1 گفته ی مردی با گروه خونی او مثبت و اختلال در انعقاد خون
-
mob bom به نظرم به این دلیل غلطه که اون یاخته های فولیکولی بحث تغذیه و اینا برا وقتیه که دیگه اووسیت اولیه بیاد دیگه برا تقسیم! وگرنه از فولیکول های اولیه تعداد زیادی شون به دلایل مختلف از بین میرن!!
Matin Mousavi 1 در هر کی یه گزاره
گفته است:
mob bom به نظرم به این دلیل غلطه که اون یاخته های فولیکولی بحث تغذیه و اینا برا وقتیه که دیگه اووسیت اولیه بیاد دیگه برا تقسیم! وگرنه از فولیکول های اولیه تعداد زیادی شون به دلایل مختلف از بین میرن!!
خیلی این تسته ذهنم و مشغول کرده نمیفهممش
-
Matin Mousavi 1 گفته ی مردی با گروه خونی او مثبت و اختلال در انعقاد خون
Mahan Xodayi 2 خو این گفته گویچه قرمز تقسیم میشه!! مگر فقط یه حالت رو بگیریم اونم وقتی که گویچه های قرمز نابالغ هستن!
-
Matin Mousavi 1 در هر کی یه گزاره
گفته است:
خیلی این تسته ذهنم و مشغول کرده نمیفهممش
mob bom آره خییلی گنگ گفته!
-
Mahan Xodayi 2 خو این گفته گویچه قرمز تقسیم میشه!! مگر فقط یه حالت رو بگیریم اونم وقتی که گویچه های قرمز نابالغ هستن!
Matin Mousavi 1 نه کلا اشتباه کتابه منظورش اینه از یاخته هایی با توانایی تقسیم و ایجاد یاخته های دیگر ایجاد شده است....
حالا بحث سر این نیست اون مورد که اگر گفت فردی در انعقاد خون مشکل دارد رو نباید بگیم قطعی هموفیلی هست رو فرهاد گفت نمیدونم کنموز در نظر گرفته یا نه..اینو سوال رو اوردم بگم مورد ب این سوال کنموز در نظرش گرفته -
Matin Mousavi 1 نه کلا اشتباه کتابه منظورش اینه از یاخته هایی با توانایی تقسیم و ایجاد یاخته های دیگر ایجاد شده است....
حالا بحث سر این نیست اون مورد که اگر گفت فردی در انعقاد خون مشکل دارد رو نباید بگیم قطعی هموفیلی هست رو فرهاد گفت نمیدونم کنموز در نظر گرفته یا نه..اینو سوال رو اوردم بگم مورد ب این سوال کنموز در نظرش گرفتهMahan Xodayi 2 بله در نظر میگیرن!! چون مثلا ممکنه که Ca کم باشه یا مثلا مشکل از پلاکت باشه یا اصلا هپارین زیاد باشه و دلایل زیادی میتونه داشته باشه
-
Mahan Xodayi 2 بله در نظر میگیرن!! چون مثلا ممکنه که Ca کم باشه یا مثلا مشکل از پلاکت باشه یا اصلا هپارین زیاد باشه و دلایل زیادی میتونه داشته باشه
Matin Mousavi 1
یا کلا انسداد مجاری صفراوی و...
-
Matin Mousavi 1
یا کلا انسداد مجاری صفراوی و...
Mahan Xodayi 2 یا پلاسمین زیاد باشه!
-
Mahan Xodayi 2 بله در نظر میگیرن!! چون مثلا ممکنه که Ca کم باشه یا مثلا مشکل از پلاکت باشه یا اصلا هپارین زیاد باشه و دلایل زیادی میتونه داشته باشه
Matin Mousavi 1
کلا مشکلات کبدی و اختلالات مربوط به صفرا و کیسه صفرا یا در حالت کلی اختلالات روده ی باریک() ، مثل سلیاک میتونه باعث اختلال در انعقاد خون بشه.
حتی کمتر از نیاز غذا خوردن -
Mahan Xodayi 2 یا پلاسمین زیاد باشه!
Matin Mousavi 1
باریک...
عللش زیاد میتونه باشه...
بخث تکرارش در کنکور بود -
Matin Mousavi 1
کلا مشکلات کبدی و اختلالات مربوط به صفرا و کیسه صفرا یا در حالت کلی اختلالات روده ی باریک() ، مثل سلیاک میتونه باعث اختلال در انعقاد خون بشه.
حتی کمتر از نیاز غذا خوردنFarhan Honar باریک
-
Matin Mousavi 1
باریک...
عللش زیاد میتونه باشه...
بخث تکرارش در کنکور بودMahan Xodayi 2 انجمن چرا لایکش کار نمیکنه!؟؟
-
Matin Mousavi 1
حتی کمتر از نیاز غذا خوردنFarhan Honar بحثش شد تکمیل کنیم:/
یا کلسیم خون کم بشه و پاراتورمون ترشح نشه.....
یا اختلال در بازجذب های کلیه و....