هر کی یه گزاره
-
@Ali-Valicheki اصن پروکاریوت نوکلئوزوم نداره.....
Mahan Xodayi 2 دقیقااااا
-
Mahan Xodayi 2 دقیقااااا
@Ali-Valicheki دقیقا با این لفظ جمله رو گفته؟
من۴۰۰خارجو زدم ندیدم این گزینه رو...شایدم یادم رفته البته:/به هر حال اگر امکانش هست خود سوالو بفرسین -
Mehrsa 14 غلطه بنداره هایی که در کیسه صفرا هست و یا مجرای مشترک با لوزالمعده دارن
Mahan Xodayi 2 در هر کی یه گزاره
گفته است:
Mehrsa 14 غلطه بنداره هایی که در کیسه صفرا هست و یا مجرای مشترک با لوزالمعده دارن
مگه اینا بنداره هستن ؟ از کجا برداشت نمودی ؟
-
@Ali-Valicheki دقیقا با این لفظ جمله رو گفته؟
من۴۰۰خارجو زدم ندیدم این گزینه رو...شایدم یادم رفته البته:/به هر حال اگر امکانش هست خود سوالو بفرسین -
Mahan Xodayi 2 در هر کی یه گزاره
گفته است:
مگه اینا بنداره هستن ؟ از کجا برداشت نمودی ؟
Farhan Honar والا از جایی برنداشتم تو فاگو بود طبق شکل فصل دوعه دهم اون کیسه صفرا و پانکراس!گفته بود تو مجرا هاشون بنداره هست و ورود و خروج مواد ازشون کنترل میشه با ورود غذا این بندارهه شل میشه...
-
Farhan Honar والا از جایی برنداشتم تو فاگو بود طبق شکل فصل دوعه دهم اون کیسه صفرا و پانکراس!گفته بود تو مجرا هاشون بنداره هست و ورود و خروج مواد ازشون کنترل میشه با ورود غذا این بندارهه شل میشه...
Mahan Xodayi 2 به پایان آمد این دفتر ... نکات زیست همچنان باقی
ممنون -
Mahan Xodayi 2 به پایان آمد این دفتر ... نکات زیست همچنان باقی
ممنونFarhan Honar خواهش میکنم
-
@Ali-Valicheki اها درست میگی این سواله بود که من نزده بودمش:/برا همون یادم نمیومد....
-
@Ali-Valicheki اها درست میگی این سواله بود که من نزده بودمش:/برا همون یادم نمیومد....
Mahan Xodayi 2
کلا سوالش از بنیاد غلط بوده تو خارج۴۰۰=//
دقیقا اون لحظه دارن با خودشون چی فکر میکننو نمیدونم -
Mahan Xodayi 2
کلا سوالش از بنیاد غلط بوده تو خارج۴۰۰=//
دقیقا اون لحظه دارن با خودشون چی فکر میکننو نمیدونم@Ali-Valicheki با رد گزینه همش غلط میشد...
-
@Ali-Valicheki با رد گزینه همش غلط میشد...
Mahan Xodayi 2 خب پس گزینه۱ چی؟
توی ۴۰۰ داخل جفت گزینه ها درست بود و سوال مدل مورد شماری بود
صورت سوالم گفته بود که یاخته یوکاریوت مدنظره -
Mahan Xodayi 2 خب پس گزینه۱ چی؟
توی ۴۰۰ داخل جفت گزینه ها درست بود و سوال مدل مورد شماری بود
صورت سوالم گفته بود که یاخته یوکاریوت مدنظره@Ali-Valicheki گزینه یک حین رونویسی نبود مگه؟؟دسترسی پیش ماده....
ولی قبل رونویسی هم بود خب!!!
رفتم الان پاسخنامشم دیدم اصن هیچی به هیچی
Farhan Honar نظرت؟ -
@Ali-Valicheki گزینه یک حین رونویسی نبود مگه؟؟دسترسی پیش ماده....
ولی قبل رونویسی هم بود خب!!!
رفتم الان پاسخنامشم دیدم اصن هیچی به هیچی
Farhan Honar نظرت؟Mahan Xodayi 2 نه گزینه ۱ هم قبل رونویسیه
دسترسی رنابسپاراز به دنا رو داره میگه دیگه منتاها یه مدل دیگه -
Mahan Xodayi 2 نه گزینه ۱ هم قبل رونویسیه
دسترسی رنابسپاراز به دنا رو داره میگه دیگه منتاها یه مدل دیگه@Ali-Valicheki خب اینک میشه قبل رونویسی پاسخنامه سنجش زده گزینه یک حین رونویسیه://
وسط ازمونم این سواله با روح روانم بازی کرد:// -
@Ali-Valicheki خب اینک میشه قبل رونویسی پاسخنامه سنجش زده گزینه یک حین رونویسیه://
وسط ازمونم این سواله با روح روانم بازی کرد://Mahan Xodayi 2 پس چجوری توی ۴۰۰ داخل درست گرفته بوده؟=///
خدایا منو بکش -
@Ali-Valicheki این پاسخنامه خیلی سبزه
-
Farhan Honar یک چی میگع؟
-
Farhan Honar بابا داره ماس مال میکنه
سنجش گند زده توی این دوتا سوالش رسمااا
مخصوصا توی ۴۰۰ خارج -
Farhan Honar بابا داره ماس مال میکنه
سنجش گند زده توی این دوتا سوالش رسمااا
مخصوصا توی ۴۰۰ خارج@Ali-Valicheki اینقد خوب صغری رو به کبری ربط میدن ادم حیفش میاد قانع نشه
-
Farhan Honar یک چی میگع؟
Mahan Xodayi 2 دسترسی پیش ماده به آنزیم فقط مربوط به اون تغییر در فشردگی که کتاب گفته قبل از رونویسی انجام میشه نیست.
خلاصه هر جا آنزیم داریم ، قطعا میتونیم با تنظیم میزان دسترسیش به پیش ماده رونویسی رو تنظیم کنیم. حتی در ترجمه که اونجا هم آنزیم داریم .یعنی یه چیز عمومیه