هر کی یه گزاره
-
azizian sarchogha ترشح بزاق انعکاسی نیست
Punisher
آقای موقاری گفتن وقتی مثلا ب ی چیز ترش فکر میکنی بذاق ترشح میشه ک در این مورد انعکاس محسوب میشه -
azizian sarchogha ترشح بزاق انعکاسی نیست
-
siiina s خواهش میکنم البته نمیدونم الان نمیدونم در نظر میگیرن یا نه منتظر استارتر بمونیم مغز میانی هم اثر داره من یادم رفت بنویسم
Farhan Honar بنظر من هر سه قسمت ساقه جوابه!!!Mahan Xodayi 2
بله حتما پاسخنامه توضیح داده
اما من طبق تستایی ک بررسی کردم بصل بینشون نبود -
Punisher
عوامل همه بافت پیوندین بافت پیوندی هم ماده زمینه ای داره ک خود سلولاش ترشح کردن پس به نظرم درسته -
Punisher
مگ ما ب اختیار خودمون بزاق ترشح میکنیم ؟
منظورتون اینه ک انعکاس نیس یا بحث ارادی غیر ارادی بودنش ؟ -
siiina s این چطور؟؟
عواملی که در کنار ماندن استخوان ها نقش دارند برخی از آنها در کاهش اصطکاک سطح استخوان ها نقش مهمی ایفا میکنند. -
Punisher
آقای موقاری گفتن وقتی مثلا ب ی چیز ترش فکر میکنی بذاق ترشح میشه ک در این مورد انعکاس محسوب میشهazizian sarchogha آها بله خیلی ممنون
به بعضی مواقع دقت نکردم.مرسی -
Punisher
این هم درسته به نظرم
چون از این عوامل پرده سازنده مایع مفصلی رو میتونیم مثال بزنیم -
عواملی که در کنار ماندن استخوان ها نقش دارند همگی از بافتی تشکیل شده اند که یاخته های آن توانایی ترشح ماده زمینه ای دارند!
Punisher این درسته؟؟؟
-
siiina s این چطور؟؟
عواملی که در کنار ماندن استخوان ها نقش دارند برخی از آنها در کاهش اصطکاک سطح استخوان ها نقش مهمی ایفا میکنند.Punisher این غلطه احتمالا چون سطح غضروفی در کاهش اصطکاک هست نه کنار هم ماندن
-
Punisher این درسته؟؟؟
Mahan Xodayi 2 نمیدونم آزمون گزینه دو بود بین دوتا گزینه موندم
-
Punisher این غلطه احتمالا چون سطح غضروفی در کاهش اصطکاک هست نه کنار هم ماندن
Mahan Xodayi 2 ینی غضروف به در کنار هم ماندن نقشی نداره؟
-
Punisher این غلطه احتمالا چون سطح غضروفی در کاهش اصطکاک هست نه کنار هم ماندن
Mahan Xodayi 2
خب گفته برخی -
siiina s خواهش میکنم البته نمیدونم الان نمیدونم در نظر میگیرن یا نه منتظر استارتر بمونیم مغز میانی هم اثر داره من یادم رفت بنویسم
Farhan Honar بنظر من هر سه قسمت ساقه جوابه!!!Mahan Xodayi 2 باریک
بله هر سه بخش ساقه مغزی در ترشح بزاق مؤثر اند.
پل مغزی که مرکز تنظیم ترشح بزاقه
مغز میانی چون در بینایی نقش داره و (دیدن) ر ترشح بزاق مؤثره
بصل النخاع بنظرم میتونه بخاطر بلع باشه.
ولی مورد اصلیتر اینه که در بصل النخاع (و پل مغزی) مرکز هماهنگی اعصاب خودمختار وجود داره و این اعصاب هم در تنظیم ترشح غدد برون ریز نقش دارن -
Mahan Xodayi 2 ینی غضروف به در کنار هم ماندن نقشی نداره؟
Punisher غضروف سطح استخوان خیر عومال فقط رباطه زردپی و کپسول مفصلی که غضروف سطح استخوان جزو هیچ کدوم اینا نیست
-
Punisher غضروف سطح استخوان خیر عومال فقط رباطه زردپی و کپسول مفصلی که غضروف سطح استخوان جزو هیچ کدوم اینا نیست
Mahan Xodayi 2 قانع شدم ممنون
-
Mahan Xodayi 2 باریک
بله هر سه بخش ساقه مغزی در ترشح بزاق مؤثر اند.
پل مغزی که مرکز تنظیم ترشح بزاقه
مغز میانی چون در بینایی نقش داره و (دیدن) ر ترشح بزاق مؤثره
بصل النخاع بنظرم میتونه بخاطر بلع باشه.
ولی مورد اصلیتر اینه که در بصل النخاع (و پل مغزی) مرکز هماهنگی اعصاب خودمختار وجود داره و این اعصاب هم در تنظیم ترشح غدد برون ریز نقش دارن