هر کی یه گزاره
-
Farhan Honar یکی پل مغزی یکی هم تو تستای قدیمی غیر مستقیم بصل رو میگرفتن...الان ندیدمش چون گفتی بخش های ذهنم رفت سمتش
Mahan Xodayi 2
ببخشید بصل چرا ؟ -
Mahan Xodayi 2
ببخشید بصل چرا ؟siiina s گفتم برا قدیمی ها بود تستای80 اینا گفته بودن چون بلع با کمک بزاقه پس بصل هم روی بلع اثر داره غیرمستقیم تاثیر گذار هست
-
Mahan Xodayi 2
ببخشید بصل چرا ؟siiina s
چون ترشح بزاق در بعضی مواقع مثل فکر کردن ب غذا...انعکاسی هست و بصل النخاع در انعکاس ها نقش داره -
siiina s گفتم برا قدیمی ها بود تستای80 اینا گفته بودن چون بلع با کمک بزاقه پس بصل هم روی بلع اثر داره غیرمستقیم تاثیر گذار هست
Mahan Xodayi 2
بله مچکر -
siiina s
چون ترشح بزاق در بعضی مواقع مثل فکر کردن ب غذا...انعکاسی هست و بصل النخاع در انعکاس ها نقش دارهazizian sarchogha ترشح بزاق انعکاسی نیست
-
siiina s
چون ترشح بزاق در بعضی مواقع مثل فکر کردن ب غذا...انعکاسی هست و بصل النخاع در انعکاس ها نقش دارهazizian sarchogha
بله درست میگین ممنونم -
عواملی که در کنار ماندن استخوان ها نقش دارند همگی از بافتی تشکیل شده اند که یاخته های آن توانایی ترشح ماده زمینه ای دارند!
-
Mahan Xodayi 2
بله مچکرsiiina s خواهش میکنم البته نمیدونم الان نمیدونم در نظر میگیرن یا نه منتظر استارتر بمونیم مغز میانی هم اثر داره من یادم رفت بنویسم
Farhan Honar بنظر من هر سه قسمت ساقه جوابه!!! -
azizian sarchogha ترشح بزاق انعکاسی نیست
Punisher
آقای موقاری گفتن وقتی مثلا ب ی چیز ترش فکر میکنی بذاق ترشح میشه ک در این مورد انعکاس محسوب میشه -
azizian sarchogha ترشح بزاق انعکاسی نیست
-
siiina s خواهش میکنم البته نمیدونم الان نمیدونم در نظر میگیرن یا نه منتظر استارتر بمونیم مغز میانی هم اثر داره من یادم رفت بنویسم
Farhan Honar بنظر من هر سه قسمت ساقه جوابه!!!Mahan Xodayi 2
بله حتما پاسخنامه توضیح داده
اما من طبق تستایی ک بررسی کردم بصل بینشون نبود -
Punisher
عوامل همه بافت پیوندین بافت پیوندی هم ماده زمینه ای داره ک خود سلولاش ترشح کردن پس به نظرم درسته -
Punisher
مگ ما ب اختیار خودمون بزاق ترشح میکنیم ؟
منظورتون اینه ک انعکاس نیس یا بحث ارادی غیر ارادی بودنش ؟ -
siiina s این چطور؟؟
عواملی که در کنار ماندن استخوان ها نقش دارند برخی از آنها در کاهش اصطکاک سطح استخوان ها نقش مهمی ایفا میکنند. -
Punisher
آقای موقاری گفتن وقتی مثلا ب ی چیز ترش فکر میکنی بذاق ترشح میشه ک در این مورد انعکاس محسوب میشهazizian sarchogha آها بله خیلی ممنون
به بعضی مواقع دقت نکردم.مرسی -
Punisher
این هم درسته به نظرم
چون از این عوامل پرده سازنده مایع مفصلی رو میتونیم مثال بزنیم -
عواملی که در کنار ماندن استخوان ها نقش دارند همگی از بافتی تشکیل شده اند که یاخته های آن توانایی ترشح ماده زمینه ای دارند!
Punisher این درسته؟؟؟