هر کی یه گزاره
-
Punisher
فک کنم نه نمیشه گفت
مثلا مقدار استروژن پروژسترون ب طور غیر مستقیم تو بدن زنان رو این تاثیر داره -
Matin Mousavi 1 مرسی
-
Punisher خیر با بازخوردی مثبت و منفی هم تنظیم میشن.
-
گزاره🩺
🧬
شبکه یاخته های عصبی تنها در یک سمت لایه ماهیچهای که سازمان یابی آن برخلاف تارچه های یک میون است قرار دارد که تشکیل دهنده ساختارهایی ایست که عبور مواد را در طول لوله گوارش کنترل میکنند. -
گزاره🩺
🧬
شبکه یاخته های عصبی تنها در یک سمت لایه ماهیچهای که سازمان یابی آن برخلاف تارچه های یک میون است قرار دارد که تشکیل دهنده ساختارهایی ایست که عبور مواد را در طول لوله گوارش کنترل میکنند.Mehrsa 14 اینم خودتون طرح کردین ؟
بنظر من غلطه . چون شبکه ی یاخته ی عصبی ای که در لایه ماهیچه ای وجود داره بین دو ماهیچه ی طولی و حلقوی قرار گرفته و شبکه ی عصبی زیرمخاط روی خودش قرار گرفته که میشه بین لایه ماهیچه حلقوی و زیر مخاط.
یعنی در هر دو طرف لایه ی ماهیچه ی حلقوی ، شبکه ی یاخته ی عصبی قرار گرفته که یکی شون حرکات تنظیم میکنه و دیگری ترشح رو تنظیم میکنه.تارچه های یک میون (بنظرم یعنی ماهیچه ) بصورت موازی سازمان یافته ... ولی سازمان یابی ساختار لایه ی ماهیچه ی حلقوی ، طبق اسمش مثل اینکه حلقوی است.
-
Mehrsa 14 اینم خودتون طرح کردین ؟
بنظر من غلطه . چون شبکه ی یاخته ی عصبی ای که در لایه ماهیچه ای وجود داره بین دو ماهیچه ی طولی و حلقوی قرار گرفته و شبکه ی عصبی زیرمخاط روی خودش قرار گرفته که میشه بین لایه ماهیچه حلقوی و زیر مخاط.
یعنی در هر دو طرف لایه ی ماهیچه ی حلقوی ، شبکه ی یاخته ی عصبی قرار گرفته که یکی شون حرکات تنظیم میکنه و دیگری ترشح رو تنظیم میکنه.تارچه های یک میون (بنظرم یعنی ماهیچه ) بصورت موازی سازمان یافته ... ولی سازمان یابی ساختار لایه ی ماهیچه ی حلقوی ، طبق اسمش مثل اینکه حلقوی است.
Farhan Honar
بله درست گفتین
بله خودم طرح کردمنمیدونم چه اصراریه جملاتم انقدر عجیب غریب باشه
باز جای شکرش باقیه طراح سوالی نیستم جایی
میون رو مثلا برای رد گم کنی گفتم. اسم دیگهی سلول ماهیچهای هست.
عه منم یه نکته از شما یاد گرفتم چه جالب کدوم یکیا ترشح و کدوما حرکت رو به عهده دارن؟ اون بین دو لایه یا اون که سمت زیر مخاطه؟ -
Mehrsa 14 در هر کی یه گزاره
گفته است:
میون دیگه چیه؟
نظام قدیم بود واژه ش ولی دقیق یادم نمیاد که چیه -
Farhan Honar
بله درست گفتین
بله خودم طرح کردمنمیدونم چه اصراریه جملاتم انقدر عجیب غریب باشه
باز جای شکرش باقیه طراح سوالی نیستم جایی
میون رو مثلا برای رد گم کنی گفتم. اسم دیگهی سلول ماهیچهای هست.
عه منم یه نکته از شما یاد گرفتم چه جالب کدوم یکیا ترشح و کدوما حرکت رو به عهده دارن؟ اون بین دو لایه یا اون که سمت زیر مخاطه؟Mehrsa 14 کلا شبکه عصبی روده ای در تنظیم تحرک و ترشح نقش داره. ولی هر کدوم از این دو شبکه یکی از این کارها رو انجام میدن.
اونی در لایه ی ماهیچه ای قرار گرفته در تنظیم تحرک (همون حرکات لوله ی گوارش) نقش داره
اون یکی هم که در لایه زیر مخاطی قرار گرفته در تنظیم ترشح نقش داره.
مثلا در روده یکی از این ترشحات، آنزیم ها هستن.
پس مثلا این جمله :« شبکه ی یاخته های عصبی موجود در لایه ماهیچه ترشحات لوله ی گوارشی را تنظیم میکنند .» غلطه -
Mehrsa 14 کلا شبکه عصبی روده ای در تنظیم تحرک و ترشح نقش داره. ولی هر کدوم از این دو شبکه یکی از این کارها رو انجام میدن.
اونی در لایه ی ماهیچه ای قرار گرفته در تنظیم تحرک (همون حرکات لوله ی گوارش) نقش داره
اون یکی هم که در لایه زیر مخاطی قرار گرفته در تنظیم ترشح نقش داره.
مثلا در روده یکی از این ترشحات، آنزیم ها هستن.
پس مثلا این جمله :« شبکه ی یاخته های عصبی موجود در لایه ماهیچه ترشحات لوله ی گوارشی را تنظیم میکنند .» غلطهFarhan Honar
آها خیلی ممنونم متوجه شدم
پس در واقع با اینکه شبکه یاخته های عصبی زیر مخاط روی خودش قرار داره اما میتونیم بگیم که با لایه حلقوی هم در تماسه. درست گفتم نه؟ -
Punisher
من والا خودم ندیدم عین کلمشو تو کتابمون(۱۴۰۲ایی) هستم. اما به گوشم خورده بود قبلا. -
Mehrsa 14 آها پس خارج از کتابه.
قبلا تو کتابا بود الان حذفش کردن
معلم ها زیاد به کارش میبرن -
Farhan Honar
آها خیلی ممنونم متوجه شدم
پس در واقع با اینکه شبکه یاخته های عصبی زیر مخاط روی خودش قرار داره اما میتونیم بگیم که با لایه حلقوی هم در تماسه. درست گفتم نه؟Mehrsa 14 این که در تماس اند رو دقیقا نمیدونم ولی قطعا میتونیم بگیم بین زیرمخاط و ماهیچهی حلقوی .
تقریبا یه همچین چیزیه
-
Mehrsa 14 این که در تماس اند رو دقیقا نمیدونم ولی قطعا میتونیم بگیم بین زیرمخاط و ماهیچهی حلقوی .
تقریبا یه همچین چیزیه
Farhan Honar
اوو خیلی ممنونن متوجه شدم
اون گلبول قرمزه داستانش چیه؟ توفضای لوله گوارشه؟ -
Farhan Honar
اوو خیلی ممنونن متوجه شدم
اون گلبول قرمزه داستانش چیه؟ توفضای لوله گوارشه؟Mehrsa 14 فرض کن اینم یه گزاره ست.
آیا گلبول قرمز در فضای لولهی گوارش مشاهده میشود؟ -
به نام خدا.درود. تواین تاپیک هر کی یه گزاره از زیست بیاره که روش باهم بحث کنیم. فقط یه خواهش تا زمانی که تکلیف اون گزاره معلوم نشد، جمله بعدی رو نیارید ممنون
.
گزاره ) تعداد گیرنده های تماس در بخش های مختلف پوست بدن گوناگون هست. مثلا نوک انگشتان و لب ها، تعداد بیشتری دارند. درست یا غلط ؟؟ تحلیل و توضیح و بحث
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-همخوانی @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @زیست تجربی تجربیا
گزاره
در دانه بالغ گیاه گونرا بخش ذخیره کننده مواد غذایی(آندوسپرم) مواد را به بخش دیپلوئید دانه انتقال داده و از آنجا هم به لپه ها منتقل میشود