هر کی یه گزاره
-
Mahan Xodayi 2 پس درسته گزاره سوم؟
نوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهPunisher بنظر من درسته.....
مثال نقضی یادم نمیاد -
Mahan Xodayi 2
دچار اسهال مغزی شدی🥴
نوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 مقصرش قلم چیه والا:(( از ازمون برگشتم انگار تریلی از روم رد شده:/
-
Matin Mousavi 1 مقصرش قلم چیه والا:(( از ازمون برگشتم انگار تریلی از روم رد شده:/
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahan Xodayi 2 منم وجدانن🥴
-
Mahan Xodayi 2 منم وجدانن🥴
نوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 ساعت نزدیک چهار میشه خسته تر میشم:/:/
-
Matin Mousavi 1 ساعت نزدیک چهار میشه خسته تر میشم:/:/
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahan Xodayi 2 اعلام نتایج
🥴
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Punisher من خیلی(البته نه خیلی خیلی ) به گزاره سه فکردم.
سوال منحصرا درمورد انسان صحبت نکرده میتونه در مورد بقیه ی مهره داران هم باشه. مثلا در دوزیستان بازجذب آب و یونها در شرایط خشکی از مثانه انجام میگیره نه اینکه همشون از گردیزه بازجذب بشن.
پس غلطه -
سوال منحصرا درمورد انسان صحبت نکرده میتونه در مورد بقیه ی مهره داران هم باشه. مثلا در دوزیستان بازجذب آب و یونها در شرایط خشکی از مثانه انجام میگیره نه اینکه همشون از گردیزه بازجذب بشن.
پس غلطهنوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFarhan Honar ووواااوووو
اصلا به ذهنم نمیرسید این
بنی عمرااا میرسید.
مرسی.
بقیه گزاره هارو درست تحلیل کردم؟ -
Farhan Honar ووواااوووو
اصلا به ذهنم نمیرسید این
بنی عمرااا میرسید.
مرسی.
بقیه گزاره هارو درست تحلیل کردم؟فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهPunisher مورد اول خودتون هم خطش زدید ، بازجذب اسید چرب نداریم.
مورد دوم مطمئن نیستم . چون بازجذب آمینواسید فقط از لوله پیچ خورده نزدیک (یاخته های ریز پرز دار داره) انجام نمیشه . میتونه از بقیه قسمت های گردیده بازجذب بشه.
مورد ۴ هم ، جذب ویتامین ب۱۲ از معده نیست -
Punisher مورد اول خودتون هم خطش زدید ، بازجذب اسید چرب نداریم.
مورد دوم مطمئن نیستم . چون بازجذب آمینواسید فقط از لوله پیچ خورده نزدیک (یاخته های ریز پرز دار داره) انجام نمیشه . میتونه از بقیه قسمت های گردیده بازجذب بشه.
مورد ۴ هم ، جذب ویتامین ب۱۲ از معده نیستنوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFarhan Honar اوه اصلا به اون ریز پرز گردیزه فک نکرده بودم
ممنونم آقا فرهاد لطف کردین -
Farhan Honar اوه اصلا به اون ریز پرز گردیزه فک نکرده بودم
ممنونم آقا فرهاد لطف کردینفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهPunisher خواهش
-
Farhan Honar ووواااوووو
اصلا به ذهنم نمیرسید این
بنی عمرااا میرسید.
مرسی.
بقیه گزاره هارو درست تحلیل کردم؟نوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهPunisher بابت راهنمایی اشتباه عذر میخام
تا نتایج بیاد اصن تمرکز نداشتم..... -
پس غلطهنوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFarhan Honar براوا
-
Punisher بابت راهنمایی اشتباه عذر میخام
تا نتایج بیاد اصن تمرکز نداشتم.....نوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahan Xodayi 2 خواهش میکنم من خودم بعد آزمون اصلا حوصله ندارم همه مون همینیم.
ممنون بابت وقتی کن گذاشتین
مهم نیته:)) -
Farhan Honar براوا
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahan Xodayi 2 خیلی ممنون
(براوو = گونه ی خارجی باریک، درسته؟)
-
Mahan Xodayi 2 خیلی ممنون
(براوو = گونه ی خارجی باریک، درسته؟)
نوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFarhan Honar
تصحیح میکنم اقا باریکک
-
Mahan Xodayi 2 خواهش میکنم من خودم بعد آزمون اصلا حوصله ندارم همه مون همینیم.
ممنون بابت وقتی کن گذاشتین
مهم نیته:))نوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
Farhan Honar
تصحیح میکنم اقا باریکک
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تحلیل زیست آزمون سنجش
https://elmeruzkonkoor.com/?p=6389 -
نوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۴:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
گزاره🩺
در هنگام تشریح چشم گاو ممکن است ماهیچه های جسم مژگانی در وضعی قرار داشته باشند که عدسی متصل به تارهای آویزی همانند افرادی که کرهی چشمشان بیش از اندازه بزرگ است و در این فاصله مشکلی برای دیدشان پیش نمی آید تطابق یافته باشد. -
گزاره🩺
در هنگام تشریح چشم گاو ممکن است ماهیچه های جسم مژگانی در وضعی قرار داشته باشند که عدسی متصل به تارهای آویزی همانند افرادی که کرهی چشمشان بیش از اندازه بزرگ است و در این فاصله مشکلی برای دیدشان پیش نمی آید تطابق یافته باشد.فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۴:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehrsa 14 غلط؟