دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
هر کی یه گزاره
-
Mahan Xodayi 2 باکی نیست
-
Matin Mousavi 1 الان شیری فعلا
-
-
Mahan Xodayi 2 در هر کی یه گزاره گفته است:
nazanin.mirzai غلطه؟
مثلا انزیمی که باعث تولید کرایتینی و...میشه دو پیش ماده و دو فراورده داره
در ثانی کوانزیمام هستنبله کاملا درست
در روش تشکیل ATP در سطح پیش ماده کراتین فسفات + ADP که تشکیل ATP و کراتین میده مثال نقض این عبارته -
@Ali-Valicheki غلطه فشردگی کروماتینه تغییر پیدا میکنه نه فشردگی نوکلئتید ها
-
@Ali-Valicheki این برای یوکاریوته و پرو هارو من ندیدم که براشون اینو درست بگیرن! غلطه
-
Matin Mousavi 1
Mahan Xodayi 2
جالب است بدانید که بله جمله باید غلط باشه....
جمله واسه یوکاریوت ها درسته
توی کنکور ۴۰۰ داخل هم بوده...منظورشم همون نوکلئوزوم هاست
ولی ولی توی ۴۰۰ خارج اینو واسه هم پروکاریوت هم یوکاریوت درست گرفته=//
اصن هنگ کردم=//
چجوری میشه واسه پرو هم اینو گرفت آخه -
@Ali-Valicheki اصن پروکاریوت نوکلئوزوم نداره.....
-
Mahan Xodayi 2 دقیقااااا
-
@Ali-Valicheki دقیقا با این لفظ جمله رو گفته؟
من۴۰۰خارجو زدم ندیدم این گزینه رو...شایدم یادم رفته البته:/به هر حال اگر امکانش هست خود سوالو بفرسین -
Mahan Xodayi 2 در هر کی یه گزاره گفته است:
Mehrsa 14 غلطه بنداره هایی که در کیسه صفرا هست و یا مجرای مشترک با لوزالمعده دارن
مگه اینا بنداره هستن ؟ از کجا برداشت نمودی ؟
-
-
Farhan Honar والا از جایی برنداشتم تو فاگو بود طبق شکل فصل دوعه دهم اون کیسه صفرا و پانکراس!گفته بود تو مجرا هاشون بنداره هست و ورود و خروج مواد ازشون کنترل میشه با ورود غذا این بندارهه شل میشه...
-
Mahan Xodayi 2 به پایان آمد این دفتر ... نکات زیست همچنان باقی
ممنون -
Farhan Honar خواهش میکنم
-
@Ali-Valicheki اها درست میگی این سواله بود که من نزده بودمش:/برا همون یادم نمیومد....
-
Mahan Xodayi 2
کلا سوالش از بنیاد غلط بوده تو خارج۴۰۰=//
دقیقا اون لحظه دارن با خودشون چی فکر میکننو نمیدونم -
@Ali-Valicheki با رد گزینه همش غلط میشد...
-
Mahan Xodayi 2 خب پس گزینه۱ چی؟
توی ۴۰۰ داخل جفت گزینه ها درست بود و سوال مدل مورد شماری بود
صورت سوالم گفته بود که یاخته یوکاریوت مدنظره