IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
هر کی یه گزاره
-
Punisher عجب مثال مفهومیای
-
Matin Mousavi 1
در یک پسر بالغ مبتلا به پر کاری پاراتیروئید،احتمال بیماری قبلی بیشتر میشود و در یک دختر بالغ که دوار کم کاری همین غده هست احتمالا مشکلات تنفسی افزایش میابد
کنکور۴۰۰ خودش سبکه ولی تحلیلش نکات خوبی داره -
Matin Mousavi 1 بنظر من این جور مثال ها بهتر تثبیت میشن:))))
-
Mahan Xodayi 2 درسته!!
-
-
Mahan Xodayi 2 قسمت اولش رونمیفهمم
-
Punisher پاراتورمون که زیاد شده دیواره رگ انقباضش بیشتر میشه و باعث مشکلات قلبی میشه
-
Matin Mousavi 1 متین دم دستم بودی بقول شاعر میل به کشتن دارم اقا گفتم سبکه تحلیلش خوبه با تحلیل بگو دیگه
-
Matin Mousavi 1 اینو نمیدونستم که رگ بیشتر منقبض بشه فلب مشکل پیدا میکنه
-
Mahan Xodayi 2 قسمت اول رو گفتم. قسمت دوم هم وقتی کلسیم خون کم شه انقباض دیافراگم با مشکل مواجه میشه!!
-
Mahan Xodayi 2 هیچ وقت به این نکته که تحلیلو لازم داریم تو هیچ جا توجه نمیکنه اصن
سختشه توضیح بده انگار -
Mahan Xodayi 2 اوووه شععتتت تنگیه رگ و کلسیم
همین نیم ساعت پیش خوندماااااا -
@Ali-Valicheki زمین گرده..خودم هش وقت تحلیل نمیکنم ....
-
Matin Mousavi 1 باریک تکمیلش کنم
وقتی پارتورمون کم کار بشه کلسیم کم میشه در نایجه انقباض ماهیچه ها دچار ایراد میشه همونطور که میدونیم برای حرکت خون در ی سری جا ها به انقاباض ماهیچه محتایجیم مثلا در پاها برای حرکت خون در سیاهرگ و در دیافراگم که...متین گفت -
Matin Mousavi 1 گزاره داری یا رو کنم از ۴۰۰؟
-
گزاره
گیاهجالیز با ایجاد اندام مکنده مواد مغذی مورد نیاز خود را از طریق رابطه انگلی از گیاهان فتوسنتز کننده به دست میآورد
-
Mahan Xodayi 2 فرستادم
-
Matin Mousavi 1 غلط
گیاه گل جالیز