صوت
-
سلام لطفا این سوالو کامل توضیح بدیددانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دهم یازدهم دوازدهم تجربیا بچه-های-تجربی-کنکور-1401 راه-ابریشمی-ها-زیست بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
-
سلام جوابش چند شده؟ ( حس میکنم سوال جوابش یکتا نیست) ولی خب با شک فراوان حس میکنم ۱ بشه
-
سلام جوابش چند شده؟ ( حس میکنم سوال جوابش یکتا نیست) ولی خب با شک فراوان حس میکنم ۱ بشه
Mr Unknown XD بله درسته راه حلتون چیه؟
-
@Mohammadhasan-Karimifard در صوت گفته است:
من شکلو میکشم براتون فکر میکنم گویا باشه
-
به همین عدد ۲ که میرسی منطقا منظور سوال گزینه یک بوده ،، ولی خب حقیقتا سوال به نظرم مشکل داره اولا چون هیچ دلیلی نداره که مانع همون اول راه باشه ، اگر مانع وسط راه باشه جواب یکتا نیست ،، دوما باید شکل کشی رو کامل انجام بده ادبیاتش خیلی بد قلقه ،، ولی من برداشتم از سوال چنین چیزی بود -
به همین عدد ۲ که میرسی منطقا منظور سوال گزینه یک بوده ،، ولی خب حقیقتا سوال به نظرم مشکل داره اولا چون هیچ دلیلی نداره که مانع همون اول راه باشه ، اگر مانع وسط راه باشه جواب یکتا نیست ،، دوما باید شکل کشی رو کامل انجام بده ادبیاتش خیلی بد قلقه ،، ولی من برداشتم از سوال چنین چیزی بودMr Unknown XD دلیل اینکه شدت صوت در در دوحالت متفاوته چی هست؟
-
Mr Unknown XD دلیل اینکه شدت صوت در در دوحالت متفاوته چی هست؟
از روی هم فرمول و هم شکل معلومه ، فاصله متفاوت هست ، فاصله با i یا همون شدت رابطه معکوس داره در نتیجه اثر گذار هست
وقتی بازتاب میشه فاصله بهم میخوره و متفاوت میشه -
از روی هم فرمول و هم شکل معلومه ، فاصله متفاوت هست ، فاصله با i یا همون شدت رابطه معکوس داره در نتیجه اثر گذار هست
وقتی بازتاب میشه فاصله بهم میخوره و متفاوت میشهMr Unknown XD تا جایی که من می دونم برای تغییر شدت صوت، دو تا عامل تاثیرگذار هستند یکی توان تولیدی و دیگری سطحی که از اون انرژی عبور می کنه در این دو حالتی که در سوال بحث شده، کدوم یک از این پارامتر ها تغییر کردند که باعث تغییر شدت شده؟
-
Mr Unknown XD تا جایی که من می دونم برای تغییر شدت صوت، دو تا عامل تاثیرگذار هستند یکی توان تولیدی و دیگری سطحی که از اون انرژی عبور می کنه در این دو حالتی که در سوال بحث شده، کدوم یک از این پارامتر ها تغییر کردند که باعث تغییر شدت شده؟
Mr Unknown XD تا جایی که من می دونم برای تغییر شدت صوت، دو تا عامل تاثیرگذار هستند یکی توان تولیدی و دیگری سطحی که از اون انرژی عبور می کنه در این دو حالتی که در سوال بحث شده، کدوم یک از این پارامتر ها تغییر کردند که باعث تغییر شدت شده؟
سطح چون مسیر متفاوتی رو باید طی کنه تا بتونه به اون آدمه برسه