ادبیات/استعاره
-
نرگسین چشما! به گرد نرگس تو تیر چیست؟
وآن سیاهی اندرو پیوسته همچون قیر چیست؟استعاره های این بیت و میشه یکی توضیح بده ممنون میشم
-
L lO_Ol marked this topic as a question on
-
بنظرم یکی نرگسین چشم یکی نرگس یکی هم سیاهی!!اگر اشتباه نکنم
-
بنظرم یکی نرگسین چشم یکی نرگس یکی هم سیاهی!!اگر اشتباه نکنم
Mahan Xodayi 2
پاسخنامه فقط تیر و نرگس رو گرفته
میتونید بیشتر توضیح بدین چجوری استعاره شد من همیشه تو تستا با این نرگس مشکل دارم نمیدونم کجا استعاره اس کجا نیس -
وآن سیاهی اندرو پیوسته همچون قیر چیست؟استعاره های این بیت و میشه یکی توضیح بده ممنون میشم
@soniaaa
سلام
نرگس دوم استعاره از چشم
تیر استعاره از مژه -
Mahan Xodayi 2
میتونید بیشتر توضیح بدین چجوری استعاره شد من همیشه تو تستا با این نرگس مشکل دارم نمیدونم کجا استعاره اس کجا نیس@soniaaa نرگسین چشم میشه تشبیه نه استعاره
-
Mahan Xodayi 2
میتونید بیشتر توضیح بدین چجوری استعاره شد من همیشه تو تستا با این نرگس مشکل دارم نمیدونم کجا استعاره اس کجا نیس@soniaaa نرگس اگر در معنی گل خودش بکار بره که استعاره نیست ولی اصولا اگر همراه صفاتی که شاعر برا معشوقش بکار میبره قرار بگیره استعاره از چشم معشوق گرفته میشه......
نمیدونم تیر رو استعاره از مژه گرفته احتمالا..... -
@soniaaa نرگسین چشم میشه تشبیه نه استعاره
Matin Mousavi 1 سیاهی استعاره از موی معشوق نمیشه؟؟
-
Matin Mousavi 1 سیاهی استعاره از موی معشوق نمیشه؟؟
Mahan Xodayi 2
نه... رنگشو گفته -
Mahan Xodayi 2
نه... رنگشو گفته -
@soniaaa
شما اسمتو چه جوری عوض کردی؟؟ -
alzheimer alzheimer
Mahan Xodayi 2
Matin Mousavi 1
مرسی بچه ها
پس اینطوری شد که
ای کسی که چشمانت مانند نرگس است در اطراف چشم مانند گل نرگس تو آن تیر ها (مژگان)چیست؟
و این سیاهی پیوسته درون چشمت که مانند قیر است چیست؟مگه نگفتیم استعاره تشبیهی هست که یک طرفش حذف شده باشه پس الان قیر چه جوری استعاره شد؟
-
@soniaaa
شما اسمتو چه جوری عوض کردی؟؟alzheimer alzheimer
شما مگ منو میشناسی؟! -
alzheimer alzheimer
شما مگ منو میشناسی؟!@soniaaa
-
@soniaaa
alzheimer alzheimer
اکانت فیکین؟!
من اولین باره باهاتون صحبت میکنم -
@soniaaa
alzheimer alzheimer
من همین سید حسین حسینی 0 نتونستم با اون ایمیل بیام البت قراربود دیگه تا کنکور نیام ولی دیدم سوال رو زمین مونده..... همون بسترره کمترهه اینم برای اینکه باورکنید خودمم -
alzheimer alzheimer
اکانت فیکین؟!
من اولین باره باهاتون صحبت میکنم@soniaaa
-
alzheimer alzheimer
من همین سید حسین حسینی 0 نتونستم با اون ایمیل بیام البت قراربود دیگه تا کنکور نیام ولی دیدم سوال رو زمین مونده..... همون بسترره کمترهه اینم برای اینکه باورکنید خودممalzheimer alzheimer
آها خوبین آقای حسینی
موفق باشید انشالا
ممنونم -
alzheimer alzheimer
آها خوبین آقای حسینی
موفق باشید انشالا
ممنونم@soniaaa
ممنون
شماهم همین طور -
alzheimer alzheimer
Mahan Xodayi 2
Matin Mousavi 1
مرسی بچه ها
پس اینطوری شد که
ای کسی که چشمانت مانند نرگس است در اطراف چشم مانند گل نرگس تو آن تیر ها (مژگان)چیست؟
و این سیاهی پیوسته درون چشمت که مانند قیر است چیست؟مگه نگفتیم استعاره تشبیهی هست که یک طرفش حذف شده باشه پس الان قیر چه جوری استعاره شد؟
@soniaaa در ادبیات/استعاره گفته است:
alzheimer alzheimer
Mahan Xodayi 2
Matin Mousavi 1مرسی بچه ها
پس اینطوری شد که
بچه ها اینو ی نگاه بندازین پلیز
-
alzheimer alzheimer
من همین سید حسین حسینی 0 نتونستم با اون ایمیل بیام البت قراربود دیگه تا کنکور نیام ولی دیدم سوال رو زمین مونده..... همون بسترره کمترهه اینم برای اینکه باورکنید خودممalzheimer alzheimer ولی به نظرم انجمن هیچ ضرری به کنکور نمیرسونه و تایمی هم از آدم نمیگیره!! تازه خیلی خوب هم هست چون اینجور تحلیل های دسته جمعی عالیههه
اگه برنامه ریزی داشته باشی راحت میتونی در وقت مناسب بیای اینجا و درست رو هم بخونی