8c6674cb-ae65-4da0-b523-40c5fe7becfc-image.png
آقا من اومدم گفتم بزار با حالت های ممکن بریم جلو
مخرج می شه تمام حالت اینم دقت کن که دیگه علی از آرش و مازیار بزرگتره پس نمیان تو داستان کلا باید علی رو با 9 نفر دیگه مقایسه کنم
2 حالت داری دیگه، یا علی قدش بلند تر از طرفه یا نیست پس مخرج می زارم 2 به توان 9
بعد صورت هم می گم که کلا یه حالت هست که از همه قد بلند تر باشه
پس احتمالش می شه 1 بر روی 512 (2 به توان 9) ولی استاد این جواب رو بدست نیاورده...من کجا اشتباه کردم؟
سلام وقت بخیر.. لطفا یکی این دوتا سوال رو درست توضیح بده، متاسفانه درک درستی ازشون ندارم
1.سه تاس را پرتاب میکنیم، احتمال اینکه بزرگترین عدد رو شده برابر ۵ باشد چقدر است؟؟
۲. احمد و عباس و سه نفر دیگر به تصادف در یک ردیف می ایستند،احتمال اینکه احمد در ابتدا یا عباس در انتهای ردیف بایستد چقدر است؟
@ریاضیا
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
آمار
-
سلام رفقا یه سوال
بین آمار توصیفی (واریانس و میانگین و چارک و اینا داشت)
و آمار استنباطی (روش های نمونه گیری و خوشه ای و سیستماتیک وآمار گیری و... که یکم تعاریف هم داشت)بنظرتون کدوم راحت تره؟
و تعداد تست کدوم بیشتره؟
راستش من آمار توصیفی رو حوالی دی ماه خوندم البته تست در حد 10 تا اینا ازش زدم و باید دوباره مرور کنم چون دیگه خیلی یادم نیست و آمار استنباطی رو کلا نخوندم تا الان
و برای کنکور تو این تایمم میخواستم یکیشون رو بخونم چون کم حجم و راحته
بنظرتون کدوم اولویته و بهتره؟
اول خواستم همون امار توصیفی رو بخونم ولی بعد گفتم نکنه اون استنباطی تست خورش بیشتر باشه تو کنکورممنون میشم راهنمایی کنید
-
سلام خوندن همشون جمعا ۲ ساعت وقت میگیره ولی زدن تستای واریانس و چارک و اینا کار سختیه چون محاسباتش خیلی خیلی طولانیه من جای تو باشم یاد میگیرمشون بعدش اگر تستس ساده بود میزنم اگر وقت گیر بود و تایم داشتم میزنم اگر تایم نبود سخت هم بود که هیچی نمیزنم ولی تستای اون درس آخری اسمشو نمیدونم حقیقتا همون درس آخر یازدهم تستاش خوش قلق تره
-
Mr Unknown XD اهاا مرسی زحمت کشیدی
-
@Fatemeh_Baghaee
ببین هر دوتاشو اسونه خب!
من بیشتر واریانس و میانگین و دامنه میان چارکی و.. اینارو دوس دارم^^
ولی خب واریانس و میانگین و چارک زمان زیادی میبره برا اینکه حلش کنی!
خب تو کنکورم ما خلیلی زمان نداریم:(
حالا فرض کن چن مین وقت بزاری براش بعد اخر سر غلط دربیاد!
منم با دوستمون موافقم
هر دوتاشو بخون به دردت میخوره
اگه دیدی تستش کوتاه بود حلش کن