آمار
-
سلام رفقا یه سوال
بین آمار توصیفی (واریانس و میانگین و چارک و اینا داشت)
و آمار استنباطی (روش های نمونه گیری و خوشه ای و سیستماتیک وآمار گیری و... که یکم تعاریف هم داشت)بنظرتون کدوم راحت تره؟
و تعداد تست کدوم بیشتره؟
راستش من آمار توصیفی رو حوالی دی ماه خوندم البته تست در حد 10 تا اینا ازش زدم و باید دوباره مرور کنم چون دیگه خیلی یادم نیست و آمار استنباطی رو کلا نخوندم تا الان
و برای کنکور تو این تایمم میخواستم یکیشون رو بخونم چون کم حجم و راحته
بنظرتون کدوم اولویته و بهتره؟
اول خواستم همون امار توصیفی رو بخونم ولی بعد گفتم نکنه اون استنباطی تست خورش بیشتر باشه تو کنکورممنون میشم راهنمایی کنید
-
سلام خوندن همشون جمعا ۲ ساعت وقت میگیره ولی زدن تستای واریانس و چارک و اینا کار سختیه چون محاسباتش خیلی خیلی طولانیه من جای تو باشم یاد میگیرمشون بعدش اگر تستس ساده بود میزنم اگر وقت گیر بود و تایم داشتم میزنم اگر تایم نبود سخت هم بود که هیچی نمیزنم ولی تستای اون درس آخری اسمشو نمیدونم حقیقتا همون درس آخر یازدهم تستاش خوش قلق تره
-
سلام خوندن همشون جمعا ۲ ساعت وقت میگیره ولی زدن تستای واریانس و چارک و اینا کار سختیه چون محاسباتش خیلی خیلی طولانیه من جای تو باشم یاد میگیرمشون بعدش اگر تستس ساده بود میزنم اگر وقت گیر بود و تایم داشتم میزنم اگر تایم نبود سخت هم بود که هیچی نمیزنم ولی تستای اون درس آخری اسمشو نمیدونم حقیقتا همون درس آخر یازدهم تستاش خوش قلق تره
-
سلام رفقا یه سوال
بین آمار توصیفی (واریانس و میانگین و چارک و اینا داشت)
و آمار استنباطی (روش های نمونه گیری و خوشه ای و سیستماتیک وآمار گیری و... که یکم تعاریف هم داشت)بنظرتون کدوم راحت تره؟
و تعداد تست کدوم بیشتره؟
راستش من آمار توصیفی رو حوالی دی ماه خوندم البته تست در حد 10 تا اینا ازش زدم و باید دوباره مرور کنم چون دیگه خیلی یادم نیست و آمار استنباطی رو کلا نخوندم تا الان
و برای کنکور تو این تایمم میخواستم یکیشون رو بخونم چون کم حجم و راحته
بنظرتون کدوم اولویته و بهتره؟
اول خواستم همون امار توصیفی رو بخونم ولی بعد گفتم نکنه اون استنباطی تست خورش بیشتر باشه تو کنکورممنون میشم راهنمایی کنید
@Fatemeh_Baghaee
ببین هر دوتاشو اسونه خب!
من بیشتر واریانس و میانگین و دامنه میان چارکی و.. اینارو دوس دارم^^
ولی خب واریانس و میانگین و چارک زمان زیادی میبره برا اینکه حلش کنی!
خب تو کنکورم ما خلیلی زمان نداریم:(
حالا فرض کن چن مین وقت بزاری براش بعد اخر سر غلط دربیاد!
منم با دوستمون موافقم
هر دوتاشو بخون به دردت میخوره
اگه دیدی تستش کوتاه بود حلش کن