IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
تست از قلب و گردش مواد
-
سلام این تست گزینه اول و آخرش غلط نیست؟؟
مگه ما تو قلب تارچه داریم؟
تارچه برا ماهیچه اسلکتی نیست مگه://
رشته های نازک منظورش اکتین نیست مگه؟خب توی ماهیچه اسکلتی ما اکتین داریم که از طولشم تازه کم نمیشه.
شما جای من بودین کدوم گزینه رو انتخاب میکردین؟! -
-
-
جواب میشه گزینه 4
طول اکتین کوتاه نمیشه موقع انقباض -
shayan jafari من هرچی تست زدم تابحال گفتن مختص اسکلتیه
ببخشید کدوم منبع اینو گفته؟
اگه میشه این تست رو تحلیل کنید -
shayan jafari بله اینو خودمم اشاره کردم://
منظور من اینه که چطوری میشه یک نمیشه؟
اصلا مگه تو ماهیچه قلبی اکتین داریم؟؟
ازکجاش درآورد اینو:(( -
Mr. Wick گزینه 1: کاهش حجم خون بطن همون انقباض بطنه خب تو انقباض نشت کلسیم داریم پس نمیتوان گفت نمیخوره به این سوال
گزینه 2: هم استراحت عمومی میشه هم انقباض دهلیز ک تو هر دو ورود هر دو نوع خون رو ب قلب داریم
گزینه 3: میشه انقباض دهلیز که تو این مرحله فشار خون درون بطن نسبت به مرحله قبلش یعنی استراحت عمومی افزایش پیدا کرده -
shayan jafari سپاس
-
-
Mr. Wick ظاهر مخطط ماهیچه اسکلتی به دلیل چیه؟ جواب خیلی واضحه/
یکی از ویژگیای ماهیچه قلبی هم مخطط و منشعب بودنه که مخطط بودنش دقیقا شبیه ماهیچه اسکلتی، دلیل مشابه داره .
این فقط یه نتیجه گیری بود/بقیه گزینه ها رو هم که دوست عزیزمون تحلیل کردن .
ایشالا که توضیحم مفید بوده باشه . -
Disgustion 1 خیلی ممنون.مفید بود
خوبه که قبل کنکور اینارو یاد بگیره آدم گیرپاچ نکنه
من سر این نکته دوتا تست رو خرا کردم امروز:((( -
Disgustion 1 موافقم
امیدوارم فقط سر جلسه آروم باشیم و بعد جلسه خوشحال و شرمنده خودمون نشیم فقط همین. -
Disgustion 1 امیدوارم:))