IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
تست گزینه دو شماره ۲
-
سلام
کدوم گزینه؟با تحلیل
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
-
Mr. Wick گزینه یک. طبق شکل کتاب کاملا مشخصه که در چین حلقوی، ماهیچهای و زیر مخاط و مخلط هست و در پرز هم فقط زیر مخاط و مخاط
-
Matin Mousavi 1 تو شکل کتاب لایه مخاط و زیر مخاط رو نشون داده برای چین حلقوی:///
-
Mr. Wick ماهیچهای هم هست
-
Matin Mousavi 1
لایه ماهیچه ای نیست -
Mr. Wick پس اون شکل ب چیه؟؟ نوشته لایه های ماهیچهای
-
Matin Mousavi 1 بالاشو دقت کنید چین حلقوی روتا کجا کشیده
-
Mr. Wick خب گزینه دو و سه هم غلطه! ولی چهار هم من زیاد نمیتونم هضمش کنم
-
Matin Mousavi 1 دو و سه چرا غلطه؟
-
Mr. Wick گزینه 3
گزینه 4 برای ساخت hclباید یون هیدروژن رو ازخون بگیره پس باعث کاهش اسیدی بودن خون و افزایش پی اچ میشه
گزینه2روده باریک هم لیپاز داره
گزینه 1 درساختار چین حلقوی فقط زیر مخاط و مخاط و درساختار پرز فقط مخاط داریم -
Mr. Wick خب دو به خاطر اینکه گوارش لیپاز در معده شروع میشه و در روده باریک ادامه پیدا میکنه. روده هم داره
-
فاطمه سالیکندی ممنون
گزینه سه رو میشه تحلیل کنید -
Mr. Wick سه در مورد روده درسته. من مغزم هنگه هنوز الان از آزمون برگشتم و ترکیدم
-
Matin Mousavi 1 همون شیره روده منظورشه؟
-
Mr. Wick بخاطر روده باریک البته میشه به این گزینه هم ایراد گرفت چون این ویژگی که گفته برای لوزالمعده است و لوزالمعده جزو لوله گوارش نیست و همچنین انزیم های روده از لوزالمعده کم تره و همچنین سلولاز نداره ولی گزینه های دیگه خیلی غلط بودن
-
Mr. Wick روده آنزیم برای ادامه تجزیه همه رو داره.
چون تمام مواد گوارششون در روده تموم میشه
-
Matin Mousavi 1
فاطمه سالیکندی
سپاس از همراهیتون -
-