تشبیه آزمون کانون
-
Marzieh Abouei به نظرم اصلا کنکور هنر و ریاضی که زودتر از ما هستن رو تحلیل کنیم خیییلی از قلمچی بهتره
Matin Mousavi 1 دقیقآااااا کنکور های سال گذشته من ادبیات ۵۰ کمتر نمیزنم حالا قلم خودمو میکشمممممم ۴۰ ۴۵
-
Tragic Girl مشکل اینجاس سنجش زیستاش غلط دارههه ها
Marzieh Abouei در کنارش زیست ازمونا دیگرم میزنیس فوقش
-
Marzieh Abouei در کنارش زیست ازمونا دیگرم میزنیس فوقش
Tragic Girl اهوم
-
Matin Mousavi 1 نتیجه یه ساعت تفکرم بوداااا یه ساعت نگاه کردن به آسمون و درختا ک چرا
-
Matin Mousavi 1 نتیجه یه ساعت تفکرم بوداااا یه ساعت نگاه کردن به آسمون و درختا ک چرا
Marzieh Abouei ریاضی رو واقعا این آزمون من فقط نگاه کردم. فقط
الان هم اصلا دوست ندارم برم سراغ تحلیلش
-
Marzieh Abouei ریاضی رو واقعا این آزمون من فقط نگاه کردم. فقط
الان هم اصلا دوست ندارم برم سراغ تحلیلش
Matin Mousavi 1 اگ من بهتر بودم کلللل برگه سیاه جواب اخر نمیومد گزینه دورو نگاه کردم اسون تره گاج هم همینطورررر چقدر معلمم گف بیا برو گاج نرفتم هییی تابستون گاج بودم فقط دهم میزدم تراز شش هزار و خرده ای میداد این قلمم
-
Matin Mousavi 1 اگ من بهتر بودم کلللل برگه سیاه جواب اخر نمیومد گزینه دورو نگاه کردم اسون تره گاج هم همینطورررر چقدر معلمم گف بیا برو گاج نرفتم هییی تابستون گاج بودم فقط دهم میزدم تراز شش هزار و خرده ای میداد این قلمم
Marzieh Abouei
Matin Mousavi 1
بچهها... یه حرفی باهاتون دارم...
آزمون ندید برای اینکه ببینید تراز و درصد و فلان و فلانتون چند شده...
از اینجا به بعد شما اگه آزمون میدین، فقط و فقط باید ببینید کجا رو ضعف دارید و برید دنبال درست کردنش.
به هیچ عنوان رتبه، تراز و درصد اینجا نباید باعث بشه که غمگین و افسرده بشید که وای... قراره همهچیو خراب کنم.
اصلا چنین چیزی نیست.
روی نقاط ضعفتون کار کنید تا تبدیل به نقطه قوت بشن. فایدهٔ آزمون فقط و فقط همینه... نترسید از هیچی... باور کنید هیچ خبر وحشتناکی منتظرتون نیست... -
Marzieh Abouei
Matin Mousavi 1
از اینجا به بعد شما اگه آزمون میدین، فقط و فقط باید ببینید کجا رو ضعف دارید و برید دنبال درست کردنش.
به هیچ عنوان رتبه، تراز و درصد اینجا نباید باعث بشه که غمگین و افسرده بشید که وای... قراره همهچیو خراب کنم.
اصلا چنین چیزی نیست.
روی نقاط ضعفتون کار کنید تا تبدیل به نقطه قوت بشن. فایدهٔ آزمون فقط و فقط همینه... نترسید از هیچی... باور کنید هیچ خبر وحشتناکی منتظرتون نیست...@danial-hosseiny 🥲🤍
-
Marzieh Abouei
Matin Mousavi 1
اصلا چنین چیزی نیست.
روی نقاط ضعفتون کار کنید تا تبدیل به نقطه قوت بشن. فایدهٔ آزمون فقط و فقط همینه... نترسید از هیچی... باور کنید هیچ خبر وحشتناکی منتظرتون نیست...@danial-hosseiny درسته
ولی به خدا قلمچی جوری سوال نمیده که آدم بفهمه کجاها ضعف داره. حقیقتا آدم رو سردرگم میکنه
-
@danial-hosseiny درسته
ولی به خدا قلمچی جوری سوال نمیده که آدم بفهمه کجاها ضعف داره. حقیقتا آدم رو سردرگم میکنه
Matin Mousavi 1
بله... ایراد قلمچی هم همینه...
اما باز از آزمونهای دیگه هم میتونید استفاده کنید و یا حتی کمک بگیرید از همین آزمونتون.
الآن مثلا نیازی نیست تشبیه تفضیل رو بلد باشید.
اما باقی آرایههاب همین سؤال رو که میبایست بلد باشید...
️