فشار
-
Punisher
کاغذ بنویسم نمیتونم بفرستم سیستمم
بعدم روش جفر منظورت اون حفظیه اس؟
چون تا حالا همچین سوالی برا من حل نکرده :/ -

-
Mr Unknown XD متوجه نشدم
-
Mr Unknown XD
میشه ی توضیحی بدین روشتونو -
Punisher
کاغذ بنویسم نمیتونم بفرستم سیستمم
بعدم روش جفر منظورت اون حفظیه اس؟
چون تا حالا همچین سوالی برا من حل نکرده :/ -
Mr Unknown XD متوجه نشدم
Mr Unknown XD متوجه نشدم
من نمیدونم روشی که میگین چیه با نسبت حل کردم به ازای ۳۰ سانت از اون مایع ۵ سانتیمتر جیوه هست پس به ازای ۶۰ تاش میشه ۱۰ حالا فشار افقی میشه ۱۰+۷۰ سانتیمتر جیوه تبدیل میکنی به پاسکال میشه جوابت
-
Mr Unknown XD متوجه نشدم
من نمیدونم روشی که میگین چیه با نسبت حل کردم به ازای ۳۰ سانت از اون مایع ۵ سانتیمتر جیوه هست پس به ازای ۶۰ تاش میشه ۱۰ حالا فشار افقی میشه ۱۰+۷۰ سانتیمتر جیوه تبدیل میکنی به پاسکال میشه جوابت
Mr Unknown XD
5سانتی متر از کجا اومد -
Mr Unknown XD
میشه ی توضیحی بدین روشتونو -
Mr Unknown XD
5سانتی متر از کجا اومدPunisher
ببین خب 70 سانتی ی طرف 75 سانتی متر ی طرف اون اختلاف توسط افقی باید جبران بشه تا حالت تعادل باشه اون پنج ازونجا میاد -
Punisher
ببین خب 70 سانتی ی طرف 75 سانتی متر ی طرف اون اختلاف توسط افقی باید جبران بشه تا حالت تعادل باشه اون پنج ازونجا میاد -
-
Punisher
ب من اصن ازینا حل نکرده بود همینطوری خودم استدلال کردم :/ -
Mr Unknown XD خیلی ممنون
یه سئوال...
چرا ۱۳/۶ روآخر سر آوردیم تو قضیه و اول نیاوردیم؟ -
Mr Unknown XD خیلی ممنون
یه سئوال...
چرا ۱۳/۶ روآخر سر آوردیم تو قضیه و اول نیاوردیم؟Mr Unknown XD خیلی ممنون
یه سئوال...
چرا ۱۳/۶ روآخر سر آوردیم تو قضیه و اول نیاوردیم؟چون عددش اذیتم میکرد بخوام اعشاری بنویسم واسه همین اینطوری رفتم کلا من محاسبات رو میسپرم به خدا آخر کار میرم سراغشون
-
Mr Unknown XD خیلی ممنون
یه سئوال...
چرا ۱۳/۶ روآخر سر آوردیم تو قضیه و اول نیاوردیم؟چون عددش اذیتم میکرد بخوام اعشاری بنویسم واسه همین اینطوری رفتم کلا من محاسبات رو میسپرم به خدا آخر کار میرم سراغشون
Mr Unknown XD آها خب میشه اول آورد اون موقع که تناسب میگیریم اون بالا که نوشتین؟
-
Mr Unknown XD آها خب میشه اول آورد اون موقع که تناسب میگیریم اون بالا که نوشتین؟
اره میشه بار دوم سعی کردم تشریحی بگم واسه همین طولانی شد،، یک خورده بستگی به عادت هر فرد داره بعضیا راحت ترن بیارن
-
اره میشه بار دوم سعی کردم تشریحی بگم واسه همین طولانی شد،، یک خورده بستگی به عادت هر فرد داره بعضیا راحت ترن بیارن
Mr Unknown XD خیلی ممنونم تشکر
-
P Punisher has marked this topic as solved on

سعی کردم گویا بنویسم