🧳افزایش دایره لغات زبان🪑
-
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۴۰۱، ۲۳:۰۳ آخرین ویرایش توسط SepehrAlizadeh انجام شده
سلام دوستان عزیز آلایی، حالتون خوش
لغات زبان انگلیسی همیشه مهمترین شاخصه برای تشخیص سطح تسلط داوطلبان بر زبان انگلیسی بوده و این موضوع خیلی برای کسانی که فقط زبان مدرسه رو بلدن و خارج از محیط دبیرستان آموزشی ندیدن تلخه، چرا که متونی که در کنکور برای ارزشیابی شما تنظیم میشه تعداد کلمات جدید و ناآشناش به قدریه که میتونه شما رو از زدن تست های مشکوک منصرف کنه یا سرعتتون رو شدیدا کاهش بده. دلیل وجود این لغات در متن های کنکور به علت وجود سیاستی شبیه سیاست های تافل و آیلتسه که میگه طراح با فرض اینکه دانش آموز میتونه از دل متن مفهوم رو درک کنه نیازی به دونستن معنی بعضی کلمات رو نداره و خب فرض درستی هم هست، ولی بیاید روراست باشیم چند درصد بچه های زبان آموخته آموزش پرورش میتونن به این مهارت دست پیدا کنن؟!
حالا راه حل چیه؟ راه حل یادگیری همون لغاته، شما اگر دایره لغاتتون رو افزایش بدید هم سرعت بیشتری در حل سوالات خواهید داشت و هم امنیت خاطر بیشتری در رابطه با سوالات مرتبط با لغات جدید دارید.
زبان انگلیسی زبانیه که بیشتر محوریتش بر روی تعداد محدودی از لغاتش میچرخه و شما به جای حفظ فرضا ۲۳۰ هزار لغت دیشکنری لانگمن، میتونید برای گرفتن بهترین نمرات آزمون ها با ۳۰۰۰ لغت آخر این دیکشنری کارتون رو راه بندازید یا با استفاده از ۵۰۴ واژه ضروری زبان مشکلتون رو حل کنید. من هم تصمیم دارم تو این راه کمکتون کنم و تا جایی که مشغله بهم اجازه بده براتون لغات مهم رو فلش کارت کنم. لغات مهم از منابع مذکور رو به همراه معنی فارسی، تعریف انگلیسی لانگمن، مثال با نماد EXA، کلمات مشابه (گنجینه یا thesaurus) با نماد THS و اصطلاحات رایج با نماد CLC براتون میذارم، باشد که مستمر باشه و مثل تاپیک های قدیمیم خاک نخوره ( SEPEHR ALIZADEH )و در آخر اگر ایرادی تو کارم دیدید خوشحال میشم باهام در میون بذارید که باقی دوستان دچار اشتباه نشن.
ساعت ۳:۳۰ صبح ۲۲ خرداد ۱۴۰۱
برو بریم برای اولین فلش کارت @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @تجربیا @انسانیا -
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۴۰۱، ۲۳:۰۴ آخرین ویرایش توسط SepehrAlizadeh انجام شده
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۴۰۱، ۴:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sepehr-Alizadeh-1
ممنونیم از زحماتتون -
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۴۲ آخرین ویرایش توسط SepehrAlizadeh انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۳ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۴۰۱، ۲۰:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۴:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۵:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۳۰ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
سیوش کن به کارت میادنوشتهشده در ۳۰ خرداد ۱۴۰۱، ۱۹:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Sepehr-Alizadeh-1 در 🧳افزایش دایره لغات زبان🪑 گفته است:
یه اشتباه املایی
Matrimony نه martimony
شرمنده گایز -
نوشتهشده در ۳۱ خرداد ۱۴۰۱، ۱۵:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Punisher محبت داری
️
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401 و @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 من نمیتونستم این تاپیک رو زودتر راه بندازم، به علت مشغله هایی که داشتم و هنوز دارم. فقط سعی کردم اون دسته از کلماتی که پتانسیل اذیت کردنشون بیشتر بوده رو زودتر بذارم تا قبل کنکورتون به کارتون بیاد، در حد یه نگاه موقع بی کاریتون بد نیست بهش نگاه بندازید. امیدوارم تو این روزهای باقی مونده جز موفقیت، هیچ چیز دیگری برای خودتون متصور نشید و قوی پیش برید. بچه های آلا ازشون رتبه هم در نیاد (که میدونم در میاد مخصوصا یه نفر ) دانشگاه بد گیرشون نمیاد. فقط رو خودتون تمرکز کنید که بهترین خودتون رو نشون بدین و خودتون رو در مقام مقایسه با هیچ بنی بشری نذارین، چرا که کنکور معیار درستی برای برتر بودن شخصی نسبت به شخص دیگه ای نیست!
موفق باشید️
Miss.Joker @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-همخوانی @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
-
نوشتهشده در ۱ تیر ۱۴۰۱، ۱۸:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سیوش کن به کارت میاد
کلمات با گستردگی معنایی بیشتر نیاز به تمرین بیشتر دارن، awkward کلمه مهمیه!@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-همخوانی @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
-
نوشتهشده در ۲ تیر ۱۴۰۱، ۲۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۲ تیر ۱۴۰۱، ۲۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها shout یعنی چی؟
و اگر کنارش at ، to یا for بیاد چه فرقی میکنه؟
طبق نکته بالا حروف اضافه یا preposition روی بار معنایی این لغت ثاثیر داره
به مثال ها و ترجمه هایی که ارائه میدم دقت کنید.My teacher never shouts at us
معلمم هیچوقت سرمون داد نمیزنه (دعوامون نمیکنه)He was shouting to me to throw down the rope
داد میزد میگفت بهم که طنابو بندازم.They shouted for the driver to stop
اونا داد زدن برای این که راننده وایسهخب، ترجمه های مختلفی از این فعل ارائه شد. اول با دقت بخونین که توضیحات الان من گیجتون نکنه. دلیل این تفاوت ترجمه، حروف اضافه ای هستن که در هر جمله با جمله دیگه متفاوتن. حرف at بار معنایی خشم رو به shout اضافه میکنه. حرف to علت داد زدن رو اخباری میکنه، یعنی داد زدن جهت شنیدن طرف مقابل و حرف for ساختار جمله رو مبنی خواستار میکنه و بار معنایی عِلّی بهش میده.
راستی میدونید shrill یعنی چی؟
تفاوت معنایی اش با shout چیه؟
کسی میدونه بنویسه
️
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-همخوانی @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @Miss-Joker
-
بچه ها shout یعنی چی؟
و اگر کنارش at ، to یا for بیاد چه فرقی میکنه؟
طبق نکته بالا حروف اضافه یا preposition روی بار معنایی این لغت ثاثیر داره
به مثال ها و ترجمه هایی که ارائه میدم دقت کنید.My teacher never shouts at us
معلمم هیچوقت سرمون داد نمیزنه (دعوامون نمیکنه)He was shouting to me to throw down the rope
داد میزد میگفت بهم که طنابو بندازم.They shouted for the driver to stop
اونا داد زدن برای این که راننده وایسهخب، ترجمه های مختلفی از این فعل ارائه شد. اول با دقت بخونین که توضیحات الان من گیجتون نکنه. دلیل این تفاوت ترجمه، حروف اضافه ای هستن که در هر جمله با جمله دیگه متفاوتن. حرف at بار معنایی خشم رو به shout اضافه میکنه. حرف to علت داد زدن رو اخباری میکنه، یعنی داد زدن جهت شنیدن طرف مقابل و حرف for ساختار جمله رو مبنی خواستار میکنه و بار معنایی عِلّی بهش میده.
کسی میدونه بنویسه
️
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-همخوانی @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @Miss-Joker
@Sepehr-Alizadeh-1 در [🧳افزایش دایره لغات زبان🪑]
کسی میدونه بنویسه
️
فک میکنم اولی جیغ کشیدن باشه دومی داد زدن مطمعن نیستم ولی
ببخشید میتونید در مورد لغت lieکه در معانی مختلف اسپلینگش فرق میکنه توضیح بدین ارتباطی بین اسپلینگش و معنی هست؟منطورم اینه از شکل نوشتارش ب معنی پی برد بدون خوندن جمله؟
-
کسی میدونه بنویسه
️
ببخشید میتونید در مورد لغت lieکه در معانی مختلف اسپلینگش فرق میکنه توضیح بدین ارتباطی بین اسپلینگش و معنی هست؟منطورم اینه از شکل نوشتارش ب معنی پی برد بدون خوندن جمله؟
نوشتهشده در ۳ تیر ۱۴۰۱، ۴:۵۹ آخرین ویرایش توسط SepehrAlizadeh انجام شده@soniaaa در 🧳افزایش دایره لغات زبان🪑 گفته است:
کسی میدونه بنویسه
️
سلام دقیقا
راجع به lie متوجه نمیشم منظورتون lie و lay هست؟ -
@soniaaa در 🧳افزایش دایره لغات زبان🪑 گفته است:
کسی میدونه بنویسه
️
سلام دقیقا
راجع به lie متوجه نمیشم منظورتون lie و lay هست؟@Sepehr-Alizadeh-1
lie
قرار داشتن-دراز کشیدن-دروغ گفتن
she was lying fast asleep
the book lay open
she lied to me
سه جور نوشتار متفاوت -
@Sepehr-Alizadeh-1
lie
قرار داشتن-دراز کشیدن-دروغ گفتن
she was lying fast asleep
the book lay open
she lied to me
سه جور نوشتار متفاوتنوشتهشده در ۳ تیر ۱۴۰۱، ۵:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@soniaaa در 🧳افزایش دایره لغات زبان🪑 گفته است:
@Sepehr-Alizadeh-1
lie
قرار داشتن-دراز کشیدن-دروغ گفتنlying fast asleep
the book lay open
she lied to me
سه جور نوشتار متفاوتنکته خوبی رو گفتین
سعی میکنم با مثال کامل تر توضیح بدم راجع به این -
@soniaaa در 🧳افزایش دایره لغات زبان🪑 گفته است:
@Sepehr-Alizadeh-1
lie
قرار داشتن-دراز کشیدن-دروغ گفتنlying fast asleep
the book lay open
she lied to me
سه جور نوشتار متفاوتنکته خوبی رو گفتین
سعی میکنم با مثال کامل تر توضیح بدم راجع به این@Sepehr-Alizadeh-1
فقط جمله اولی ناقص بود ادیت زدمممنون لطف میکنید
-
نوشتهشده در ۳ تیر ۱۴۰۱، ۵:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خب مشخصا جیغ کشیدن و داد زدن فرق داره
یکی با صدای زیره یکی نه، مثلا آقای موقاری جیغ نمیزنه داد میزنه
بهترین معادل برای جیغ و shriek و shrill لغت scream ئه
اینا جهت رفع اشکال یه بنده خدا بود@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-همخوانی @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم Miss.Joker