رگ های خونی ناپیوسته
-
سلام دوستان وقت بخیر
تو آزمون داخل 99 یه تستی هستش که میگه بخشی از بدن یک فرد بالغ که توسط مویرگ های ناپیوسته خون رسانی می شود و تعدادی از یاخته های آن میتوانند به رگ های خونی تمایز یابند.
پاسخنامه گفته مغز استخوان!
من تو کتاب ندیدم این موضوع رو آیا حذف شده؟
مگه فقط کبد نباید در نظر بگیریم ما؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
P Punisher marked this topic as a question on
-
سلام دوستان وقت بخیر
تو آزمون داخل 99 یه تستی هستش که میگه بخشی از بدن یک فرد بالغ که توسط مویرگ های ناپیوسته خون رسانی می شود و تعدادی از یاخته های آن میتوانند به رگ های خونی تمایز یابند.
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاPunisher سلام دوازدهم فصل هفت گفته شده...توی شکل هم نشون دادن
کبد مگه بنیادیش به رگ تمایز پیدا میکنه؟؟؟!!!!! -
سلام دوستان وقت بخیر
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاPunisher سلام، من کلا تو تستا دیدم که مغز استخوان و کبد و طحال رو ناپیوسته در نظر گرفتن / بعد اون قسمت که گفته به رگ تمایز پیدا میکنه یعنی چی؟
-
Punisher سلام دوازدهم فصل هفت گفته شده...توی شکل هم نشون دادن
کبد مگه بنیادیش به رگ تمایز پیدا میکنه؟؟؟!!!!!Mahan Xodayi 2 آها مرسی.
تمایز پیدا میکنن منظورش چیه؟ -
Punisher سلام، من کلا تو تستا دیدم که مغز استخوان و کبد و طحال رو ناپیوسته در نظر گرفتن / بعد اون قسمت که گفته به رگ تمایز پیدا میکنه یعنی چی؟
Disgustion 1 ممنون والا منم نمیدونم منظورش چیه
-
Punisher سلام، من کلا تو تستا دیدم که مغز استخوان و کبد و طحال رو ناپیوسته در نظر گرفتن / بعد اون قسمت که گفته به رگ تمایز پیدا میکنه یعنی چی؟
Disgustion 1
از بین کبد طحال و مغز استخوان که رگ ناپیوسته دارن:
اگر بگه اریتوپویتین میسازن میشه کُد برای کبد
واگر بگه در تخریب گویچه های قرمز پیرو فرسوده دخیله میشه کبد و طحال
اگر بگه در تخریب گویچه های قرمز پیر و فرسوده دخیل هست و جزو اندام های لنفیه میشه طحال
و اگر بگه دارای رگ ناپیوسته و توانایی تمایز به رگ و سلول عصبی و ماهیچه اسکلتی و...دارن میشه مغز استخوان -
Mahan Xodayi 2 آها مرسی.
تمایز پیدا میکنن منظورش چیه؟Punisher یعنی سلول بنیادی داره که بعد تقسیم شدن بر اساس وظیفه ای که باید انجام بدهد به سلول دیگری تغییر پیدا میکنه بدون اینکه ژنش عوض بشه و بدون تقسیم سلولی
-
Punisher یعنی سلول بنیادی داره که بعد تقسیم شدن بر اساس وظیفه ای که باید انجام بدهد به سلول دیگری تغییر پیدا میکنه بدون اینکه ژنش عوض بشه و بدون تقسیم سلولی
Mahan Xodayi 2 خیلی ممنون
-
P Punisher has marked this topic as solved on
-
Mahan Xodayi 2 خیلی ممنون
Punisher خواهش میکنم
-
Disgustion 1
از بین کبد طحال و مغز استخوان که رگ ناپیوسته دارن:
اگر بگه اریتوپویتین میسازن میشه کُد برای کبد
واگر بگه در تخریب گویچه های قرمز پیرو فرسوده دخیله میشه کبد و طحال
اگر بگه در تخریب گویچه های قرمز پیر و فرسوده دخیل هست و جزو اندام های لنفیه میشه طحال
و اگر بگه دارای رگ ناپیوسته و توانایی تمایز به رگ و سلول عصبی و ماهیچه اسکلتی و...دارن میشه مغز استخوانMahan Xodayi 2 ممنونم
-
Mahan Xodayi 2 آها مرسی.
تمایز پیدا میکنن منظورش چیه؟Punisher خواهش