قرباغاااااا
-
Punisher سلام
رگ هایی که وارد دهلیز میشن بهشون واژه سیاخرگ اطلاق میشه در ثانی رگی که از بطن خارج میشه میشه سرخرگ که خونش مخلوط سرخرگ سیاخرگه که دو شاحه میشه یه شاخه به عموم بدن خون رسانی میکنه و بعد با خون تیره میره به دهلیز راست ی شاخه میره برا تنفس پوستی و روشن شدن و تهش برمیگرده به دهلیز چپ.....Mahan Xodayi 2 ایناروخودمم میدونم
در ثانی فلش زده سمت پوست! -
Punisher =//نه بابا...اون قرمزه اصن فلشش معلوم نیست
-
Punisher اشتباه دیدین چجوری هم سمت چپ هم راستو به سمت بالا فلش زده؟؟برگشتی در کار نیست!!!!از سرخرگه از قلب نیاد بیرون میره بالا باید از این ور برگرده ..اینم بره بالا که زیر پوست فوران داریم://در ثانی از دهلیز خون خارج میشه!؟؟
-
Punisher اشتباه دیدین چجوری هم سمت چپ هم راستو به سمت بالا فلش زده؟؟برگشتی در کار نیست!!!!از سرخرگه از قلب نیاد بیرون میره بالا باید از این ور برگرده ..اینم بره بالا که زیر پوست فوران داریم://در ثانی از دهلیز خون خارج میشه!؟؟
Mahan Xodayi 2 اشتباه که ندیدم
چون فلش زده یه نگا به کتابتون بندازین مشخص میشه که فلش کوچیکزده سمت بالا
همه نکات رو میدونم فقط واسم عجیبیش اینه که چرا زده سمت بالا همین -
Mahan Xodayi 2 اشتباه که ندیدم
چون فلش زده یه نگا به کتابتون بندازین مشخص میشه که فلش کوچیکزده سمت بالا
همه نکات رو میدونم فقط واسم عجیبیش اینه که چرا زده سمت بالا همینPunisher احتمالا اشتباه شده پس چون تو کتاب من که سمت پایینه سر فلش
-
Punisher احتمالا اشتباه شده پس چون تو کتاب من که سمت پایینه سر فلش
Mahan Xodayi 2 کتابی که دست منه چاپش 97 و کتابیکه از نت هم دانلود کردم برای 98 هستش که امسال قراره کنکور بدیم باهاش.
نمیدونم چرا اینطوری شده
جفتش زده سمت بالا ولی منها یکم کوچیکش کرده.
فقط قصدشون گیج کردن دانش آموزه
اصلا بحث یادگیری علم و این کوفت و زهرمار نیست.
خارج چی میخونن ما چی میخونیم.
حیف واقعا...
من هنوزم دلم میخواد میرفتم دبیرستان و حیاط پر از گل و سالن بزرگ با قفسه های کتاب و کمد هایی که اونجان برای دانش آموزا هستش.
:((((( -
P Punisher marked this topic as a regular topic on
-
Mahan Xodayi 2 کتابی که دست منه چاپش 97 و کتابیکه از نت هم دانلود کردم برای 98 هستش که امسال قراره کنکور بدیم باهاش.
نمیدونم چرا اینطوری شده
جفتش زده سمت بالا ولی منها یکم کوچیکش کرده.
فقط قصدشون گیج کردن دانش آموزه
اصلا بحث یادگیری علم و این کوفت و زهرمار نیست.
خارج چی میخونن ما چی میخونیم.
حیف واقعا...
من هنوزم دلم میخواد میرفتم دبیرستان و حیاط پر از گل و سالن بزرگ با قفسه های کتاب و کمد هایی که اونجان برای دانش آموزا هستش.
:(((((Punisher کتاب منم برا ۹۷ هستش بعد تو همین عکسی که فرستادین ببینید سمت پایین فلش چاق تره این یعنی علامت زده به سمت پایین....
-
Punisher کتاب منم برا ۹۷ هستش بعد تو همین عکسی که فرستادین ببینید سمت پایین فلش چاق تره این یعنی علامت زده به سمت پایین....
Mahan Xodayi 2 عکس خیلی تارت تو کتاب خیلی واضحه وجدانن سمت بالاس:||||