سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
مشاوره دو هفته آخر ، لطفا کمکم کنید
-
درود دوستان وقتتون بخیر و خسته نباشید
بچه ها و مشاوران عزیز ، هرکی میدونه و میتونه لطفا کمکم کنه
علی هستم محصل رشته ریاضی یه راه ابریشمی با کوله باری از اشتباهات و اهمال کاری و هرچیزی ک بگین
حدودا چیزی کمتر از ۱۵ روز به کنکور باقی مونده و من از اول عید شروع کردم به تست زنی - اینکه چرا از اول راه ابریشم تست زنی رو شروع نکردم خودش ی اشتباه بزرگ و طولانیه - و تونستم تست های عمومی رو بزنم خب تقریبا توی زبان عربی و دینی مهارت دارم و ادبیاتمم روی درصد ۳۰ -۴۰ هستم ولی توی دروس تخصصی - خصوصا ریاضیات - اصلا درصد قابل قبولی ندارم و نمیدونم چیکار کنم ، سردرگم شدم . از طرفی میخوام کنکورچه هارو بزنم ، از طرفی کنکور های اخیر ، از طرفی هیچ وقتی دیگه ندارم ، مدام فشار های روانی زیاد میشه و کلا ... . از لحاظ درس و درسنامه مشکلی ندارم ،تقریبا همه رو مرور کردم بلدم و میدونم ، حتی شروع کردم خوندن لغت و ... (گفتم ک کلی اهمال کاری کردم:))
اما من هدف دارم و میخوام بهشون برسم ، امکانات هست راحتی هست ، دانش هست منابع هست اما عمل و تمرین و حل تست نیست
لطفا کمکم کنید ، میدونم باید بشینم و خودم تمرین کنم
نمیدونم اینو نوشتم خالی بشم یا چی ولی اگه درک کردید مشکلم چیه یا چه کاری باید تو این دو هفته انجام بدم ، لطفا بنویسید . ممنونم که تا اینجا خوندید
کوچیک شما ، علی -
Pilot Ali
منشن کنید تا بچه ها ببینن تاپیکتونو
@دانش-آموزان-آلاء
@ریاضیا -
Pilot Ali
خب رفیق ، با این شرایط احتمالا کارت سخته پس ...
من چند تا نکته بگم :
۱) به هیچ وجه درباره هدفگذاری کمالگرایی نکن ؛ نگو من تو ۱۵ روز میخوام فلان کتاب تست حسابان و فلان آمار و فلان ... رو میخوام کامل تموم کنم ، میخوام حتما شریف قبول شم و ...۲) تنبل هم نشو ، نگو امسال که نمیشه پس من از کنکور بعدی حتما شروع میکنم ، از همین امسال شروع کن ، تو این ۱۵ روز حتی کمی هم که شده ، شاید حتی به صورت موضوعی یا هر طور خودت میدونی درسا رو کمی بخون و حتما حتما کنکور امسالت رو هم بده که هم با جو کنکور آشنا بشی هم یه محکی خورده باشی که واقعا چند چندی.
۳) - این مورد نظر منه ، شما خودت باید درباره روشت تصمیم بگیری -
به نظر من الآن وقت کتاب تست خوندن نیست ، یه روش مطالعه جمع بندی طور ، باید داشته باشی و یه تعدادی تست مهم و پرتکرار بزنی که حداقل تو کنکور بتونی نه الزاما رتبه برتر ، بلکه یه رتبه معقولی لا اقل بدست بیاری.
برای اینکه سبک تست ها دستت بیاد ، مثلا میتونی بدون اینکه استرس بگیری و نگران باشی ، بری و سوالات کنکورهای اخیر رو بزنی تا با سبک های پرتکرار ، تا حدودی آشنا بشی.برات آرزوی موفقیت دارم
-
Pilot Ali سلام
قطعا این مدت باقی مانده میتونه به شما کمک باورنکردنی بکنه
الان باید با آزمون ها اخیر کنکور+ همایش جمع بندی+ هفته آخر تورق سریع ، مرور کنیدhttps://forum.alaatv.com/post/1810603
این پست و مخصوصا دو تا مقاله آخرش را بخونید بعد سوالی داشتید بفرمایید