نهایی...
-
سلام بچه ها وقتتون بخیر به نظرتون کسی که اصلا مدرسه نرفته و فقط دو نوبت رفته امتحان داده مستمر بهش میدن؟یا صفره؟اگر میدن چند میدن؟؟مثلا ۱۴ یا ۱۲ میدن که پاس بشیم؟
من عمومیام و اگه حتی صفرم بهم بدن مستمر و قبول میشم اما مثلاً اختصاصی توی زیست اگر هر دو نوبت بهم ده داده باشه قبول میشم یعنی مستمر اول ده مستمر دومم ده فیزیک اگه هر دو نوبت ۱۲ بده قبولم شیمیم ۱۲ ریاضی و ولی میخوام تک ماده بزنم
به نظرتون بهم دادن این نمرات و حداقل؟
خیلی استرس دارم نمیتونم تا روزی که کارنامه میاد صبر کنم میخوام همین الان خیالم راحت باشه دوتا تک ماده میتونم استفاده کنم
یه بار معلم شیمیم میگفت برای کسی که مستمر نداده ۱۴ میدم یه نفرم میگفت اگر نری بهت ۱۴ میدن راسته این؟؟؟؟؟؟
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
@انسانیا -
اسما نادری
بله خیلیم سحت نمیگیرن -
siiina s واقعا؟
-
Bahar Gh سلام به نظر من نمره نهایی رو نگاه میکنن و تو رنج همون میدن حالا اگه زیر ۱۰ شده باشین اگه معلم خوبی باشه یه نمره ای میده که پاس بشی
-
siiina s چقدر خوب ولی به من گفتن مستمرت و پایین میدن معلما نمیدونم میدن یا نه من قرار بود برم امتحان مستمر بدم که اپاندیس عمل کردم نشد خدا کنه کمتر از ۱۴ بهم ندن
-
Bahar Gh
بله چون با معدل مدارس رتبه بندی میشن تو نوبت دوم معلما خودشون مستمر رو زیاد میدن نگران نباشید حتی تو نهاییشم تو درسای هویت اینا مصححا کمک میکنن -
siiina s واقعا؟؟؟؟؟؟جدی میگین؟؟؟؟
-
Bahar Gh
سلام مدارس برا بالا بردن معدل خودشون هم ک شده مستمر رو بالا میدن کلا 18 ب بالا نگران نباشین
پست 8 از 8