فصل پنجم زیست دهم
-
سلام دوستان دوتا سوال دارم لطفاً جواب بدین1_فشار اسمزی طبق نمودار تو مویرگ ها ثابته ولی متن کتاب میگه با خروج خوناب افزایش می یابد چرا؟۲_یون هیدروژن تنظیمش با ترشح هست و تنظیم بی کربنات با بازجذب درسته؟ولی چرا کتاب گفته اگه پی هاچ زیاد بشه دفع یون بی کربنات زیاد میشه نباید بگه باز جذبش کم میشه؟
-
-
-
سلام دوستان دوتا سوال دارم لطفاً جواب بدین1_فشار اسمزی طبق نمودار تو مویرگ ها ثابته ولی متن کتاب میگه با خروج خوناب افزایش می یابد چرا؟۲_یون هیدروژن تنظیمش با ترشح هست و تنظیم بی کربنات با بازجذب درسته؟ولی چرا کتاب گفته اگه پی هاچ زیاد بشه دفع یون بی کربنات زیاد میشه نباید بگه باز جذبش کم میشه؟
Faezeh Sadat
سلام متن کتاب منظورش نسبتی هس نسبت ب تراوشی گفته این جمله رو
مورد دو رو متوجه سوالتون نشدم اون قاعده رو از کجا اوردین ؟ -
Faezeh Sadat
سلام متن کتاب منظورش نسبتی هس نسبت ب تراوشی گفته این جمله رو
مورد دو رو متوجه سوالتون نشدم اون قاعده رو از کجا اوردین ؟siiina s ممنونم.آقای زنگنه تو تفتان گفته بودن
-
Faezeh Sadat در فصل پنجم زیست دهم گفته است:
۲_یون هیدروژن تنظیمش با ترشح هست و تنظیم بی کربنات با بازجذب درسته؟ولی چرا کتاب گفته اگه پی هاچ زیاد بشه دفع یون بی کربنات زیاد میشه نباید بگه باز جذبش کم میشه؟
سلام این موضوع از کتاب حذف شده
غفط اینو یادتون باشه که هیدروژن بازجذب نداره و بیکربنات ترشح.بیکربنات بازجذب میشه ولی با دفع تنظیم میشه.
قاعده ش تو کتابای چاپ قدیم بود ولی الان برش داشتن تا دانش آموز بپیچه به خودش. -
Faezeh Sadat در فصل پنجم زیست دهم گفته است:
۲_یون هیدروژن تنظیمش با ترشح هست و تنظیم بی کربنات با بازجذب درسته؟ولی چرا کتاب گفته اگه پی هاچ زیاد بشه دفع یون بی کربنات زیاد میشه نباید بگه باز جذبش کم میشه؟
سلام این موضوع از کتاب حذف شده
غفط اینو یادتون باشه که هیدروژن بازجذب نداره و بیکربنات ترشح.بیکربنات بازجذب میشه ولی با دفع تنظیم میشه.
قاعده ش تو کتابای چاپ قدیم بود ولی الان برش داشتن تا دانش آموز بپیچه به خودش.Punisher ممنونم.