تجربی ها کمککککککککک!!!!!
-
سلام رفقا من برای سال دهم یازدهم دوازدهم کتاب تست خوب میخوام برای درس های شیمی،ریاضی،فیزیک،زیست اگه میشه پیشنهاد بدین که میخوام شروع کنم به تست زنی.دوستتون دارم🥰🥰🥰
-
سلام رفقا من برای سال دهم یازدهم دوازدهم کتاب تست خوب میخوام برای درس های شیمی،ریاضی،فیزیک،زیست اگه میشه پیشنهاد بدین که میخوام شروع کنم به تست زنی.دوستتون دارم🥰🥰🥰
Amirmahdi Ghafooriyan سلام دوستان رو منشن کنید
تجربی
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-کنکور-1401
برای شروع کار من خیلی سبزو میپسندم.
جامع و کامل. -
Amirmahdi Ghafooriyan سلام
فیزیک: خیلی سبز
شیمی:هرچی به جز میکرو
زیست:اگه با درسنامه میخوای خیلی سبز، بدون درسنامه آی کیو -
سلام توی گوگل سرچ کنید تحلیل منابع کتب کنکوری بعدش اسم یه موسسه مشاوره ای میاد که توی اپارات همه منابع درسا رو تحلیل کرده..(اسم موسسه رو نمیتونم بگم شرمنده چون میگن تبلیغ میشه...)
-
Amirmahdi Ghafooriyan سلام اگه فقط تست می خوایی باشه و درسنامه نداشته باشه
سه سطحی قلم چی چون سوالات آزمون های سال های قبل رو سطح بندی کرده و سوالات شناسنامه دارن -
Amirmahdi Ghafooriyan سلام
اگه یازهمید و شروع سال جدید رو دوازدهم میخونید...
برای شیمی بهتون جامع خیلی سبز یا اگه خواستید دوازدهم خیلی سبز رو پیشنهاد میکنم...
فیزیک هم جامع خیلی سبز، چون تست های ترکیبی و کنکور خوبی داره و درسنامه هاش هم مناسب هستن
برای ریاضی جامع خیلی سبز خیلی خوبه، چون هم یه پیوست داره که تمام فرمول ها و حجم های هندسی براتون نوشته که باید از آخر کتاب جدا کنی و به دوار یا هر جای دیگه بزنی که هر وقت خواستید بهش نگاه کنین
و از طرف دیگه ام درسنامه موضوعی و خیییلییی خوب و تستی داره و از نظر من بهترین کتاب برای ریاضیه
زیست گاج خوبه ولی اگه از الان میخواید تست های سخت و ترکیبی بزنید جامع خیلی سبز پینوکیو.
امیدوارم مفید بوده باشه
موفق و موید باشید -
ممنون از همه ی شما عزیزان