Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
تست فیزیک
-
-
-
-
سلام اگر درست نبود بهم بگین چون یک کوچولو به شک افتادم
-
Mr Unknown XD سلام والا خودم درست سوالو متوجه نشدم ولی یکی از دوستامم حل کرده بود گزینه4 بدست اورده بود
-
Baran movahed در تست فیزیک گفته است:
Mr Unknown XD سلام والا خودم درست سوالو متوجه نشدم ولی یکی از دوستامم حل کرده بود گزینه4 بدست اورده بود
خب پس همینه منم همینو در آوردم اگر نیاز بود بگین یک کم بیشتر توضیحش بدم اون بخش اولشو
-
Baran movahed
پاسخنامه اش چند رو زده -
Baran movahed
نمیشه بگیم گزینه 1؟
مگه حجم آبی ک از نقطه اول تو همون زمان میگزره برابر با مقدار حجمی نیست ک همون زمان از سطح دوم میگذره؟ -
زهرا ایزانلو 0 متاسفانه ندارم
-
Baran movahed سلام، طبق فرمول (AV=عدد ثابت)، مساحت قسمت قطور چهار برابر مساحت قسمت نازکه (چون شعاش دو برابره) .
پس سرعت قسمت نازک باید چهار برابر قسمت قطور باشه و زمانی که براشون مسافت یکسان در نظر گرفته باید با تغییر دادن زمان سرعت رو کم و زیاد کنیم .
پس زمان قسمت قطور باید چهار برابر زمان قسمت نازک باشه که سرعت قسمت نازک چهار برابر قسمت قطور باشه ! و در نهایت گزینه چهار جوابه .
ایشالا که مفید باشه . -
زهرا ایزانلو 0 ما میگیم که آهنگ شارش حجمی تو همه جای لوله برابره ؛ آهنگ شارش حجمی=حجم شاره÷زمان
این کسرو باید برا دو تا سطح مقطعی که داریم مساوی قرار بدیم ، پس وقتی حجم قسمت قطور چهار برابر قسمت نازکه زمانش هم باید چهار برابر باشه که هر دو کسر مساوی هم بشن .