جزایر لانگرهانس
-
سلااام وقتتون بخیر
یه سوالی داشتم ذهنمو درگیر کرده بود و جزئیاتش تو متن کتاب نبود. آیا تو بخش درون ریز لوزالمعده همون سلول هایی که انسولین ترشح میکنن گلوکاگون هم ترشح میکنن یا نه یه سلول هایی انسولین یه سلول های دیگه گلوکاگون؟
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا -
سلااام وقتتون بخیر
یه سوالی داشتم ذهنمو درگیر کرده بود و جزئیاتش تو متن کتاب نبود. آیا تو بخش درون ریز لوزالمعده همون سلول هایی که انسولین ترشح میکنن گلوکاگون هم ترشح میکنن یا نه یه سلول هایی انسولین یه سلول های دیگه گلوکاگون؟
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا -
Mehrsa 14 سلام
سه نوع سلول داره جزایر لانگرهانس که نوع آلفا ترشح گلوکاگون و بتا انسولین ترشح می کنند -
یه سوال دیگه هم داشتم وقتی گلبول قرمز اندامک هاشو اکثرشو از دست میده و هسته هم نداره. میتوکندری هم نداره؟ اگه نداره انرژیشو چه طور تامین میکنه؟
Mehrsa 14 گلبول قرمز (که در بیشتر پستانداران هسته و میتوکندری نداره) انرژیشو از روش تخمیر لاکتیکی تامین میکنه (مثل ماهیچه اسکلتی)
کلا در بدن انسان این دو تا یاخته (ماهیچه اسکلتی در شرایط کمبود اکسیژن+ گلبول های قرمز همیشه) تخمیر لاکتیکی انجام میدن. بقیه ی یاخته های بدن انسان کلا تنفس هوازی دارن.
-
Mehrsa 14 گلبول قرمز (که در بیشتر پستانداران هسته و میتوکندری نداره) انرژیشو از روش تخمیر لاکتیکی تامین میکنه (مثل ماهیچه اسکلتی)
کلا در بدن انسان این دو تا یاخته (ماهیچه اسکلتی در شرایط کمبود اکسیژن+ گلبول های قرمز همیشه) تخمیر لاکتیکی انجام میدن. بقیه ی یاخته های بدن انسان کلا تنفس هوازی دارن.
Farhan Honar
خیلی ممنونم متوجه شدم کاملا -
Farhan Honar
خیلی ممنونم متوجه شدم کاملاMehrsa 14 خواهش میکنم
-
Mehrsa 14 خواهش می کنم
نوع دلتا ترشح سوماتوستاتین میکنه که یک هورمون هست که ترشح هورمون رشد و ...را مهار میکنه