مثلثات
-
نوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان
این تست(۱۱۳) مال کنکور ۹۸ خارج ریاضیحالا راه حل من
کجا اشتباه کردم که به جواب نرسیدم؟ -
-
سلام دوستان
کجا اشتباه کردم که به جواب نرسیدم؟نوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۸:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ftm-montazeri جواب گزینه سه میشه؟
-
@ftm-montazeri جواب گزینه سه میشه؟
نوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۸:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 نه گزینه ۴ جواب
-
Matin Mousavi 1 نه گزینه ۴ جواب
نوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۸:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ftm-montazeri ولی من گزینه ۳ رو به دست میارم
-
سلام دوستان
کجا اشتباه کردم که به جواب نرسیدم؟دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط Amir Karamouzian انجام شده@ftm-montazeri سلام sin۲x=یک و منفی یک در ساده کردن فک کنم اشتباه نوشتین
-
@ftm-montazeri ولی من گزینه ۳ رو به دست میارم
نوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 من کلا جوابم تو گزینه ها نیست:/
-
@ftm-montazeri سلام sin۲x=یک و منفی یک در ساده کردن فک کنم اشتباه نوشتین
نوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Karamouzian میشه دقیق تر بگید کجا؟
-
Matin Mousavi 1 من کلا جوابم تو گزینه ها نیست:/
نوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط Matin Mousavi 1 انجام شده@ftm-montazeri من الان مغزم off هست🥴
هنوز ویندوزم بالا نیومده
-
@ftm-montazeri من الان مغزم off هست🥴
هنوز ویندوزم بالا نیومده
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1
Ctrl+Alt+Del رو بزن اوکی میشی -
Matin Mousavi 1
Ctrl+Alt+Del رو بزن اوکی میشینوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
Amir Karamouzian میشه دقیق تر بگید کجا؟
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ftm-montazeri ببیند عکس چطوری اپلود میکنن ک بفرستم ؟
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۹:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
سلام دوستان
کجا اشتباه کردم که به جواب نرسیدم؟دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۹:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ftm-montazeri اون شکلی که رسم کردی واضحع اشتباهه که ببین سینوش به توان دو مگه میتونه منفی باشه؟؟ که زیر محور کشیدی کلا شکلای توان دو رسمشون اذیت میکنه
-
@ftm-montazeri اون شکلی که رسم کردی واضحع اشتباهه که ببین سینوش به توان دو مگه میتونه منفی باشه؟؟ که زیر محور کشیدی کلا شکلای توان دو رسمشون اذیت میکنه
نوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط Ansel انجام شدهMr Unknown XD اعععع:/
اره سینوس به توان دوممنونم
-
-
@ftm-montazeri ببیند عکس چطوری اپلود میکنن ک بفرستم ؟
نوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Karamouzian در مثلثات گفته است:
@ftm-montazeri ببیند عکس چطوری اپلود میکنن ک بفرستم ؟
با این دو تا